Προς το περιεχόμενο

FIFA 17 [PC]

cpttony

Προτεινόμενες αναρτήσεις

@xtrmsnpr

Ναι, το matchmaking θα σε βάλει με άτομα που είναι μια - δυο divisions πάνω ή κάτω από εσένα, καθώς και με ομάδες που είναι μισό με ένα αστέρι πάνω ή κάτω από τη δική σου. Δεν γίνεται αλλιώς, ειδικά στο PC που είναι πολύ λιγότερος ο κόσμος θα περίμενες με τις ώρες να σου βρει αντίπαλο, αν σου έψαχνε αποκλειστικά αντίπαλο ίδιας κατηγορίας και δυναμικότητας. Ειδικά όσον αφορά στο division δεν είναι τεράστιες οι διαφορές ανάμεσα σε παίκτες που είναι μία ή και δύο division πάνω ή κάτω σου (με εξαίρεση φυσικά τους εξαιρετικά skilled παίκτες που έχουν παρκάρει μόνιμα στην div1). Εγώ προσωπικά είπα να το γυρίσω σε ΠΑΟ γιατί βαρέθηκα το φλιπεράκι των πεντάστερων, και ανεβοκατεβαίνω ανάμεσα σε 1 και 2.

Εκεί φυσικά ξεγυμνώνεται και ο απαράδεκτα scripted τρόπος με τον οποίο προσπαθούν να εξομοιώσουν τη διαφορά δυναμικότητας (αστέρια) των ομάδων. Π.χ. αν παίζω με ομάδα μισό ή ένα άστερι πιο πάνω από τα δικά μου, τότε οι παίκτες μου κάνουν συνέχεια λάθος πάσες, χάνουν όλες τις κόντρες, τα σουτ τους είναι ψόφια η πάνε στα περιστέρια κλπ. Δυστυχώς, επειδή τα σαΐνια της ΕΑ δεν βρήκαν τρόπο να εξομοιώσουν ρεαλιστικά αυτή τη διαφορά δυναμικότητας, χρησιμοποιούν τα στοιχεία εκείνα του παιχνιδιού τα οποία απλά δεν μπορεί να επηρεάσει ο παίκτης (πάσες, κόντρες, σουτ), αν παίζει assisted φυσικά, όπως η συντριπτική πλειοψηφία. Αντίστοιχα βέβαια τρως τρελό boost ανάλογα με το momentum ή τη δυναμικότητα του αντιπάλου (π.χ. θα σου αλλάξει αυτόματα την πορεία της μπάλας αν παρεμβάλλεται αντίπαλος για να μην κάνεις λάθος πάσα, κωλόσουτα της απελπισίας υπό πίεση θα πάνε στο γάμα, θα κερδίζεις δύο και τρεις κόντρες σερί κλπ).

Παλιά έλεγα για τον "κανόνα των τριών", ότι δηλαδή αν ο αντίπαλος πετύχει τρεις σερί ενέργειες που κανονικά δεν θα έπρεπε να πετύχει (π.χ. πάσα σε καλυμμένο παίκτη, κόντρα ό,τι να 'ναι κλπ), τότε το παιχνίδι θέλει να στο χώσει. Στο φετινό FIFA όμως έχει ξεφύγει η κατάσταση, γιατί ευνοείται τόσο το passing game που μπορείς να αλλάζεις πάσες εσαεί έξω από την αντίπαλη περιοχή αν είσαι λίγο προσεκτικός (και δεν αποφασίσει το παιχνίδι να τη στείλει εντελώς αλλού από εκεί που θες), οπότε έχει τύχει να κάνω ή να μου κάνουν έως και εφτά τέτοιες ενέργειες στη σειρά! Προσωπικά αν δω ότι μου δίνει τέτοια αβάντα το παιχνίδι απλά πειραματίζομαι, γιατί το κλειδί είναι να χτίσεις την υπομονή να βασανίζεις την μπάλα έξω από την περιοχή του άλλου μέχρι να ανοίξει κάποια τρύπα.

Και ναι, μόνο κονσόλα πλέον. "Υπέμεινα" κάποια μέρη της σειράς στο PC γιατί το τσίμπαγα τσάμπα για τα reviews μου στο byteme, αλλά επειδή καίω πολλές εργατοώρες στο συγκεκριμένο κι είδα κι εγώ την τεράστια διαφορά σε matchmaking κυρίως πέρσι που έτυχε να το έχω και σε PC και στο PS4, πιστεύω ότι αξίζουν τα ρημάδια τα 50 - 60 ευρώ τον χρόνο προκειμένου να διατηρώ την ψυχική μου ηρεμία...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

@xtrmsnpr

θα σε ξεχατζημπερδεψω λεγοντας σου απλα να ξαναδιαβασεις εκει που γραφει ο φιλος οτι τον φτανουν οι αντιπαλοι αμυντικοι ενω εχει γρηγορο επιθετικο  :-D εκει πιαστηκα και εγραψα οτι εγραψα ...

παμε παρακατω, πλακα εκανα περι κραξιματος απο μερους σου (μη με παρεξηγεις).

Κοιτα, ΕΑΝ παμε με ΟΤΙ ΙΣΧΥΕΙ και ΞΕΡΕΙΣ/ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ...παω ΠΑΣΟ!  B) ειμαι ο τελευταιος εδω μεσα που θα δωσω απαντησεις σε σας που εισαστε ψαγμενοι παιχτες.

Να ρωτησω κατι....εγω αργησα να παρω το παιχνιδι....κι ομως χωρις να εχω παιξει πολυ ειμαι dev 1 σε ολα τα mode (ψεμματα, στο κο οπ κατρακυλησαμε) εσυ πως εισαι ακομα τοσο χαμηλα? ποτε μπηκες στο παιχνιδι?

Επανερχομαι σε οτι σου γραψα περι ακαουντ....καποια στιγμη κι ενω επαιζα με τον Παναθηναικο στο seasons αρχισε το παιχνιδι να με βγαζει κοντρα σε ομαδες με *περισσοτερα αστερια (μαλιστα ηταν ο λογος που σταματησα να παιζω και επαιζα μονο ut...μεχρι που επεστρεψα και ανεβηκα ντιβ 1) ...*εξηγησε μου πως γκενειν αυτο? B)  

υγ τωρα το ειδα...εισαι λεβελ 33???!!!!!!!! :-D (α μαλλον εχεις πολλους λογαριασμους, εδω ο συμπαιχτης μου στο κο οπ που μπηκε 1η φορα στο φιφα 15 σαν gamer εχει λεβελ 64...ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ στον σταυρο που σου κανω B) !!!!!) 

με θεωρώ ψαγμένο χρήστη όχι ψαγμένο παίκτη του fifa,ακόμα πράματα μαθαίνω..Οπότε όποια πληροφορία είναι ευπρόσδεκτη.

από το PS4 είναι οι SS,το παιχνίδι εκεί το πήρα πριν από 20μέρες περίπου.Στο pc έχω παίξει λίγο seasons φέτος,αυτά που γίνονται είναι γελοία,μόνο career παίζω

2 λογαριασμούς έχω,τί πολλούς;

έναν στο pc και έναν στο ps4,που ουσιαστικά είναι ένας, αφού γίνονται combined.

Τα level και τους φιφα πόντους τους μοιράζει ανάμεσα στις πλατφόρμες που παίζεις(ξεκλείδωσα πράμα στο ps4,χαμός έγινε :P ,όλους τους πόντους έφαγα)..Εμένα τα πήρε όλα από το pc,εκεί έχω φίφα από το 2008(εκτός του 11),και στην κονσόλα έχω 16-17..

Όσο παίζεις ανεβαίνεις lvl,επειδή όμως παίζω πολλά φιλικά με φίλους εδώ, δε μαζεύω τόσους,κανονικά όπως λες θα έπρεπε να χα ουυυυυ ένα σορό levels!

@xtrmsnpr

Ναι, το matchmaking θα σε βάλει με άτομα που είναι μια - δυο divisions πάνω ή κάτω από εσένα, καθώς και με ομάδες που είναι μισό με ένα αστέρι πάνω ή κάτω από τη δική σου. Δεν γίνεται αλλιώς, ειδικά στο PC που είναι πολύ λιγότερος ο κόσμος θα περίμενες με τις ώρες να σου βρει αντίπαλο, αν σου έψαχνε αποκλειστικά αντίπαλο ίδιας κατηγορίας και δυναμικότητας. Ειδικά όσον αφορά στο division δεν είναι τεράστιες οι διαφορές ανάμεσα σε παίκτες που είναι μία ή και δύο division πάνω ή κάτω σου (με εξαίρεση φυσικά τους εξαιρετικά skilled παίκτες που έχουν παρκάρει μόνιμα στην div1). Εγώ προσωπικά είπα να το γυρίσω σε ΠΑΟ γιατί βαρέθηκα το φλιπεράκι των πεντάστερων, και ανεβοκατεβαίνω ανάμεσα σε 1 και 2.

Εκεί φυσικά ξεγυμνώνεται και ο απαράδεκτα scripted τρόπος με τον οποίο προσπαθούν να εξομοιώσουν τη διαφορά δυναμικότητας (αστέρια) των ομάδων. Π.χ. αν παίζω με ομάδα μισό ή ένα άστερι πιο πάνω από τα δικά μου, τότε οι παίκτες μου κάνουν συνέχεια λάθος πάσες, χάνουν όλες τις κόντρες, τα σουτ τους είναι ψόφια η πάνε στα περιστέρια κλπ. Δυστυχώς, επειδή τα σαΐνια της ΕΑ δεν βρήκαν τρόπο να εξομοιώσουν ρεαλιστικά αυτή τη διαφορά δυναμικότητας, χρησιμοποιούν τα στοιχεία εκείνα του παιχνιδιού τα οποία απλά δεν μπορεί να επηρεάσει ο παίκτης (πάσες, κόντρες, σουτ), αν παίζει assisted φυσικά, όπως η συντριπτική πλειοψηφία. Αντίστοιχα βέβαια τρως τρελό boost ανάλογα με το momentum ή τη δυναμικότητα του αντιπάλου (π.χ. θα σου αλλάξει αυτόματα την πορεία της μπάλας αν παρεμβάλλεται αντίπαλος για να μην κάνεις λάθος πάσα, κωλόσουτα της απελπισίας υπό πίεση θα πάνε στο γάμα, θα κερδίζεις δύο και τρεις κόντρες σερί κλπ).

Παλιά έλεγα για τον "κανόνα των τριών", ότι δηλαδή αν ο αντίπαλος πετύχει τρεις σερί ενέργειες που κανονικά δεν θα έπρεπε να πετύχει (π.χ. πάσα σε καλυμμένο παίκτη, κόντρα ό,τι να 'ναι κλπ), τότε το παιχνίδι θέλει να στο χώσει. Στο φετινό FIFA όμως έχει ξεφύγει η κατάσταση, γιατί ευνοείται τόσο το passing game που μπορείς να αλλάζεις πάσες εσαεί έξω από την αντίπαλη περιοχή αν είσαι λίγο προσεκτικός (και δεν αποφασίσει το παιχνίδι να τη στείλει εντελώς αλλού από εκεί που θες), οπότε έχει τύχει να κάνω ή να μου κάνουν έως και εφτά τέτοιες ενέργειες στη σειρά! Προσωπικά αν δω ότι μου δίνει τέτοια αβάντα το παιχνίδι απλά πειραματίζομαι, γιατί το κλειδί είναι να χτίσεις την υπομονή να βασανίζεις την μπάλα έξω από την περιοχή του άλλου μέχρι να ανοίξει κάποια τρύπα.

Και ναι, μόνο κονσόλα πλέον. "Υπέμεινα" κάποια μέρη της σειράς στο PC γιατί το τσίμπαγα τσάμπα για τα reviews μου στο byteme, αλλά επειδή καίω πολλές εργατοώρες στο συγκεκριμένο κι είδα κι εγώ την τεράστια διαφορά σε matchmaking κυρίως πέρσι που έτυχε να το έχω και σε PC και στο PS4, πιστεύω ότι αξίζουν τα ρημάδια τα 50 - 60 ευρώ τον χρόνο προκειμένου να διατηρώ την ψυχική μου ηρεμία...

α γιαυτό στο ps4 βρίσκει μπαμ μπαμ αντίπαλο,σε 10-15sec έχει βρει..

Με την λεστερ παίζω ή καμία ομάδα πιο κάτω με 3.5 αστέρια για να γλυτώνω και γω το φλιπεράκι που λες..Και ευτυχώς έχει κόσμο οπότε οι ομάδες είναι πάνω κάτω ίδιες με μένα.

Με τις πάσες το κάνω τσακατσουκα αλα μπαρτσελόνα,εαν δεν κοπεί στην 5 πάσα είναι γκολ σίγουρο για μένα.

Βέβαια υπάρχουν τυπάδες που πάνε κάπου στο 70 την μπάλα πίσω και παίζουν με τον τερματοφύλακα..κ πολύ απλά δεν κόβεται η μπαλιά και χάνεις το παιχνίδι.

Εαν δεν το είχα πάρει στο pc θα τα χω δώσει τα φράγκα να το πάρω,αλλά δε γινόταν για 2 ίδιες βερζιον να χα δώσει τόσα..οπότε περίμενα σε κάποια προσφορά όπως και έγινε πριν 20 μέρες στα 22€..

Όπως είπα,δεν το ξαναπαίρνω στο pc,έχω πειστεί ότι μας πετάνε αποφάγια..

Δεν ξέρω πώς το έχουν καταφέρει αυτό.

Παιδια να κανω μια ερωτηση γιατι φετος ξεκινισα fifa και δεν ξερω πως πανε μερικα πραγματα. Τα rewards απο το weekend ποτε τα κανεις claim? Πρεπει να κανω κατι για να τα παρω η θα μου τα δωσει καποια μερα τυχεα μεσα στην εβδομαδα?

@xtrmsnpr

πιστεύω ότι αξίζουν τα ρημάδια τα 50 - 60 ευρώ τον χρόνο προκειμένου να διατηρώ την ψυχική μου ηρεμία...

αμ δεν ειναι 50 60 my friend

εγω εφυγα απο το ps4 γιατι ηθελα για ενα τιτλο μονο 50 60 ισως και 70 για την αγορα και αλλα 50 για online

στο pc βρηκα το ιδιο περιεχομενο με 39 euro αν θυμαμαι καλα day 1 

να σημειωσω οτι μονο αυτο τον τιτλο αγοραζω χρονια τωρα

σκεφτομαι να δοκιμασω και xbox παντως

αν και δεν πιστευω να ειναι φθηνοτερα

Είναι αναμφίβολο ότι το console gaming είναι πολύ πιο ακριβό σπορ από το pc gaming, ακόμη κι αν συνυπολογίσουμε το hardware (σε φυσιολογικά πλαίσια πάντα, δεν λέω για αυτούς που αγοράζουν τα πιο high end εξαρτήματα με το που βγουν από το εργοστάσιο). Από εκεί και πέρα, είναι θέμα προοπτικής. Όπως είπα, επειδή επενδύω τουλάχιστον τρία τέταρτα καθημερινά στο FIFA, πιστεύω ότι αξίζει να σκάσω 20 και 40 ευρώ παραπάνω για να έχω μία πιο ευχάριστη εμπειρία με λιγότερους εκνευρισμούς. Όσο για το έξτρα πενηντάρικο τον χρόνο που σκάω στο PS Plus, πιστεύω ότι με τα 3-4 παιχνίδια που χαρίζει κάθε μήνα, με αρκετά από αυτά να είναι ΑΑΑ τίτλοι (έστω και παλιότεροι) κάνω απόσβεση χωρίς καν να συνυπολογίσω το online gaming. 

Να ρωτησω...διαβασα κατι στο ιντερνετ και αν το καταλαβα σωστα.....σε καποια παιχνιδια ονλαιν ειναι καλυτερο (περα απο το οπτικο κομματι) να εχεις πολλα fps. Ειναι πιο γρηγορο το gameplay γραφουν.

To fifa ανηκει σε αυτη την κατηγορια παιχνιδιων? Υπαρχει καποιο προβαδισμα για τον αντιπαλο πχ αν παιζω με 30 και αυτος με 60 ή περισσοτερα fps?

αμ δεν ειναι 50 60 my friend

εγω εφυγα απο το ps4 γιατι ηθελα για ενα τιτλο μονο 50 60 ισως και 70 για την αγορα και αλλα 50 για online

στο pc βρηκα το ιδιο περιεχομενο με 39 euro αν θυμαμαι καλα day 1 

να σημειωσω οτι μονο αυτο τον τιτλο αγοραζω χρονια τωρα

σκεφτομαι να δοκιμασω και xbox παντως

αν και δεν πιστευω να ειναι φθηνοτερα

αχ αυτή η καραμέλα με το online..το λέτε λες και για κάθε τίτλο σκάμε +50€..πάνω στην τιμή που πήραμε το παιχνίδι.Είχες ps4 όπως λες,και ξες πως πάει.

Το 50ρι το δίνεις μια φορά τον χρόνο,δηλαδή 4.16/μήνας, ίσως αμελητέο ποσό για κάποιους,και για κάποιους άλλους όχι δεκτό..[δεν λέω ότι είναι λογικό να πληρώνουμε για να παίζουμε online),αλλά έστω παίρνεις πίσω σε games,άλλοτε σάπια και άλλοτε μια χαρά.Και στα online γλυτώνεις από τα κακά που χει το pc gamings,τους cheaters!

Που σύμφωνα με τα λεγόμενα άλλων παιδιών εδώ, έχουμε γλυτώσει όσοι παίζουμε στην κονσόλα.

Αλλά δεν αγοράζω ποτέ full price τα παιχνίδια,γιαυτό και είπα τόσο,γιατί τόσο τα βρίσκω από 2 μαγαζιά που ανακάλυψα στο skroutz,το ένα είναι το astrongameclub .(τρομερή εξυπηρέτηση,ήδη χτες παρήγγειλα το ROTTR και σήμερα ήρθε Μυτιλήνη)

LOL, και το xbox έχει βρε συνδρομή..πιο ακριβή απότι βλέπω,στα 60€,δε ξέρω ότι googλαρα και βρήκα έδωσα.

παρόλα αυτά, σαν game είναι καλό,από τα πιο καλά ποδοσφαιράκια που έχουν βγει την τελευταία 5ετία.

Παιδια στο κοστος να υπολογίσετε και το οτι πολλοι απο εμας δεν παιζουμε μονο fifa. Και δεν εχουμε να δινουμε 50αρικα συνεχεια. Καταλαβατε που το παω..

Δεν νομιζω καποιος να παιρνει κονσολα μονο για ενα παιχνιδι. Αν επαιζα μονο fifa προσωπικά να επαιρνα μονο ps4 αλλα πχ προσφατα επαιξα δωρεαν το resindent 7.Στην κονσολα θα εφευγαν αλλα 50...

Παιδια στο κοστος να υπολογίσετε και το οτι πολλοι απο εμας δεν παιζουμε μονο fifa. Και δεν εχουμε να δινουμε 50αρικα συνεχεια. Καταλαβατε που το παω..

Δεν νομιζω καποιος να παιρνει κονσολα μονο για ενα παιχνιδι. Αν επαιζα μονο fifa προσωπικά να επαιρνα μονο ps4 αλλα πχ προσφατα επαιξα δωρεαν το resindent 7.Στην κονσολα θα εφευγαν αλλα 50...

όπως ξαναγαψα και πάνω,το 50αρι το δίνεις μια φορά τον χρόνο και τέλος,τον άλλον χρόνο πλέον.. Όχι δεν καταλαβαίνω που το πας,εαν θες το εξηγείς.

Ακριβώς επειδή δε παίζεις 1 παιχνίδι,συμφέρει να χεις psn plus.

Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί λέμε τα ίδια ξάνα.

Όπως έπαιξες το RE7 δωρεάν,εαν σου δάνεισαν δηλαδή το steam account τους,έτσι και στο ps4 θα γινόταν κάποιος θα σου δάνειζε τον δίσκο ή θα σου δάνειζε το account του, να το κατέβαζες και να έπαιζες με το δικό σου....Εαν τώρα εννοείς πειρατικό,και συγκρίνουμε την πειρατεία=ΤΖΑΜΠΑ/δωρεάν με τα πληρωτά services,τότε τι να πω..Πολύ απλά,ότι να ναι..

Βέβαια όλα αυτά δεν έχουν καμία σχέση με το θέμα που γράφουμε,οπότε over n out από μένα.

μην το λες εγω με πηρα το ps4 μονο για το fifa το 15 τοτε μου εδωσε και δωρο τιτλους απλα δεν τους ανοιξα ποτε

οκ ενα μηνα πριν ληξει μου εδωσε το nba2k15 αλλα σε κατι μερες εβγαινε το 16..

Ουσιαστικα για εμενα τα δωρα που μου εκανε δεν ειχαν ΚΑΜΙΑ αξια

και κατεληξα να λεω οτι πληρωσα για το ιδιο περιεχομενο τα διπλα χρηματα (και βαλε) απο το πισι 

Το παω στο οτι ειμαι ανεργος οπως κ πολλοι αλλοι, δεν λεω οτι ειναι σωστο η πειρατεια αλλα ισως για μερικους ειναι μονοδρομος. Αλλιως δεν εχει gaming.

Έπεσα σε έναν τύπο που μου έκανε το πιο χοντρό cheat που έχω δει ποτέ στο FIFA. Το αναφέρω εδώ γιατί ήταν πολύ ενδιαφέρον και δεν έχω ιδέα πώς το έκανε. Ο τύπος βέβαια είχε και τρομερό θράσος γιατί το nick του ήταν fifa_chit_rus. Τι κάνει νιάου νιάου.

Τεσπά, παίζουμε κύπελλο, ημιτελικό. Εγώ Μπάρτσα, αυτός Τσέλσι. Του βάζω ένα γκολ σχετικά νωρίς. Μετά ήταν σαν να παράτησε το joypad, οι παίκτες που ήλεγχε έμεναν ακίνητοι. Του βάζω άλλο ένα για σιγουριά και μετά παίρνω την μπάλα και περιμένω πίσω να δω τι θα κάνει. Τελειώνει το ημίχρονο, ξοδεύει και τα 30''. Μετά ξεκινά το δεύτερο ημίχρονο, έχει αυτός σέντρα. Περιέργως ξεκινά κανονικά, παίρνει την μπάλα και πηγαίνει προς το τέρμα του. Μετά πατάει παύση και μετά εμφανίζεται το κλασικό μήνυμα της αποσύνδεσης. Ωραία λέω δεν θα χάνουμε τσάμπα τον χρόνο μας. Πάω μετά στην οθόνη του κυπέλλου και μου λέει Eliminated με σκορ 6-2!

Μου έχει τύχει το κλασικό cheat με το disconnect, αλλά ποτέ έτσι, και με τόσο συγκεκριμένο σκορ. Συνήθως δείχνει απλά ότι έχασα 3-0 στα χαρτιά. Και πάνω που έλεγα ότι εμείς οι Έλληνες είμαστε πρώτοι cheaters...

That said, όλα αυτά απλά ενισχύουν την απόφασή μου να πάρω μόνο για PS4 το παιχνιδάκι του χρόνου...

Σε παλιότερο φίφα εκτε μου έχει τύχει ενα πιο περίεργο-σπαστικό cheat (αν μπορεί να θεωρηθεί cheat). Του βάζω γκολ, στη σέντρα του πετάει τη μπάλα έξω, πατάει σταρτ τη στιγμή που η μπάλα έχει βγεί έξω αλλα δεν έχει ξεκινήσει η επαναφορά της, πατάω εγώ να συνεχίσω το γκειμ, τίποτα κολλημένο λεώ θα κόλλησε αλλα επειδή τότε είχα πολύ πείσμα με τις νίκες λέω θα περιμένω και οτι γίνει. Μετά απο κάνα 20λεπτο τσουπ συνεχίζει το παιχνίδι και αυτός είχε κάνει αλλαγή. Παίζουμε του βάζω 2ο το ίδιο πετάει τη μπάλα πλάγιο καπάκια σταρτ και το ιδιο, εκεί αρχίζω να υποπτεύομαι ξανα περιμένω τσουπ μετα απο το 20λεπτο συνεχίζουμε και αυτός είχε κάνει αλλαγή. Του βάζω 3ο το ίδιο και κάνει αλλαγή. Ε του τελείωσαν οι αλλαγές, 6 πρέπει να μέτρησε στο τελος. 

Ο τύπος τι είχε κάνει είχε βρεί κάποιο bug; Κάτι τέτοιο που έκανε το παιχνίδι να κολλάει ωστε να σε κάνει να κάνεις quit ευτυχώς δε του ικανοποίησα τη βλακεία στον εγκέφαλο. Έχασα βέβαια 1 ωρα+ απο τη ζωή μου.

Χαχαχαχα, είχα πάθει κάτι αντίστοιχο, αλλά δεν ήταν cheat, αθεράπευτη βλακεία μόνο (τώρα θα μου πεις, το cheating γενικά τι είναι, αλλά τέλος πάντων...).

Τον νικούσα, μη φανταστείς με κάνα τεράστιο σκορ, κάνα 3-1, 4-1, κάτι τέτοιο. Ε, από ένα σημείο και μετά τα πήρε και άρχιζε από τη σέντρα να βάζει αυτογκόλ. Άφηνε και τα ριπλέι, οπότε όπως καταλαβαίνεις περνούσε μισό λεπτό και βάλε κάθε φορά. Τελικό σκορ 20-1. Έκανε και quit στο 90' ο βλάκας, χαχαχα. Δηλαδή ίσα ίσα για να μου τη σπάσει επειδή τον κέρδισα. Τελικά έφαγα κι εγώ μισή ώρα από τη ζωή μου για το κόμπλεξ του (και το πείσμα μου). Τι να πω, μερικές φορές προσπαθώ να καταλάβω την ψυχολογία κάτι τέτοιων τύπων, αλλά μου είναι πραγματικά αδύνατο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...