aleilo03 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Στο τοπ 100 έχει πάντως κάτι διαμάντια όπως ο Έλληνας (από ότι λέει) toogdontreds με στατιστικά: 729 νίκες, 6 ισσοπαλίες, 51 ήττες... Ωραιος ο Στρατηγος με Everton!!(με νικησες στο πρωτο μου online game με West Ham-οριακο ματς χεχε) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 (επεξεργασμένο) Ωραιος ο Στρατηγος με Everton!!(με νικησες στο πρωτο μου online game με West Ham-οριακο ματς χεχε) Έλα ρε scorpie... και μένα το πρώτο μου ήταν. Σε κάνω add να παίζουμε κανα ματσάκι. ΥΓ: Αυτός είσαι έτσι;; Οποίος θέλει να με κανει add: stratigos24 Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2017 από stratigos24 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aleilo03 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Χαχα ναι κανόνισε βραδινά ματσάκια!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GIOVINCO Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Παιζω φιφα απο το 14 και μεχρι το περσινο χρησιμοποιουσα τη λογικη του PES στο χειρισμο. Δεν χρησιμοποιουσα καθολου δεξι αναλογικο και στην αμυνα επαιζα με teammate contain και ο δικος μου παικτης λιμπερο παντα πισω απο τον/τους teammate. Φετος τα βρισκω πολυ σκουρα, δεν μπορω να αμυνθω ενας με εναν και επιθετικα δεν μπορω να σταυρωσω ντριπλα. Ειμαι σε φαση 5 νικες 5 ηττες και 20 ηττες. Καπου εκει. Καμια συμβουλη? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nerazzurri Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα παιδιά, ήθελα να ρωτήσω για να σιγουρευτώ σχετικά με την αγορά του FIFA 17 που έχει σαν επιλογή στο Origin μέσω paysafe. Λειτουργεί κανονικά αυτή η μέθοδος? Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 ^ paysafe δεχονται αποσο ξερω το instant και η ελληνικη kinguin...τα υπολοιπα οχι... για νασαι σιγουρος αν θες να το αγορασεις απευθειας απτν origin στειλτους πρωτα ενα μνμ στο online support αν δεχονται....διαφορετικα το τσιμπας απτο kinguin.net/gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Platini_Athens Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Παιζω φιφα απο το 14 και μεχρι το περσινο χρησιμοποιουσα τη λογικη του PES στο χειρισμο. Δεν χρησιμοποιουσα καθολου δεξι αναλογικο και στην αμυνα επαιζα με teammate contain και ο δικος μου παικτης λιμπερο παντα πισω απο τον/τους teammate. Φετος τα βρισκω πολυ σκουρα, δεν μπορω να αμυνθω ενας με εναν και επιθετικα δεν μπορω να σταυρωσω ντριπλα. Ειμαι σε φαση 5 νικες 5 ηττες και 20 ηττες. Καπου εκει. Καμια συμβουλη? χωρις να ειμαι ειδικος....περα απο τα σκιλλς που δεν κανω στην ωρα του ματς...δεν ειμαι σκιλλερ δλδ.....με τον δεξι αναλογικο επιλεγω τον παιχτη που θελω αφου καποιες φορες με το LB δεν μου τον επιλεγει, νομιζω εκεινον που ειναι πιο μακρυα. Επιθετικα να χρησιμοποιεις wingers που εχουν 5 αστερια στα σκιλλς...νομιζω αυτοι περνανε πιο ευκολα. Κι εγω αμυνα πανω κατω ετσι κανω, ελεγχω αλλον παιχτη πιο πισω και φυλαω χωρο. υγ κι εγω παιζω οπως στο προ (RB=sprint αρα το RT=finesse) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex.fentagin Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα παιδιά. Έχω ένα θέμα με το game. Είχα βάλει app authenticator στο κινητό αλλα πούλησα την συσκευή μου. Τώρα βάζω το app στο νέο κινητό μου πάω να κάνω login στην ea και όταν φτάνει το σημείο να βάλω το code από το app δεν το δέχεται ποτε. Επειδή έχω το origin ανοιχτό στο pc μπορώ να μπω στο profile μου προσπαθώ να το κανω turn off το app authenticator αλλα μου ζητάει και εκεί security code. Έχω κάνει κάποιο λάθος με το app authenticator στο κινητό η πρεπει να κάνω κάτι άλλο?? Έχει κανεις καμια ιδέα πως θα μπορέσω να μπω πάλι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim777 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 5 αστέρια skills χωρίς να κάνεις skills με δεξί μοχλό.... Ε ρε momentum που χρειάζεστε κάποιοι. Παιζω φιφα απο το 14 και μεχρι το περσινο χρησιμοποιουσα τη λογικη του PES στο χειρισμο. Δεν χρησιμοποιουσα καθολου δεξι αναλογικο και στην αμυνα επαιζα με teammate contain και ο δικος μου παικτης λιμπερο παντα πισω απο τον/τους teammate. Φετος τα βρισκω πολυ σκουρα, δεν μπορω να αμυνθω ενας με εναν και επιθετικα δεν μπορω να σταυρωσω ντριπλα. Ειμαι σε φαση 5 νικες 5 ηττες και 20 ηττες. Καπου εκει. Καμια συμβουλη? On a serious note. Δυστυχώς αδερφέ δεν έχει κάτι συγκεκριμένο να σου πει κάποιος. Πράγματα που μπορείς να κάνεις: - Παίξε. Είναι η καλύτερη συμβούλη. Παίζοντας θα δεις σιγά σιγά τα mechanics του παιχνιδιού και πώς παίζουν οι άλλοι με αποτέλεσμα και θα αντιγράψεις υποσυνείδητα πράγματα στην επίθεση και θα το συνηθίσεις και θα μπορέσεις να αμυνθείς. - Πειραματίσου. Έχω αλλάξει αρκετά συστήματα από το Σεπτέμβρη μέχρι σήμερα. Δε ταιριάζουν όλα σε όλους. Αφού δε κάνεις τρίπλες θα σου πρότεινα το 4-1-2-1-2 το στενό. Αν δε μπορείς να τριπλάρεις δε χρειάζεσαι άκρα, σου είναι άχρηστα. - Δεξιός μοχλός. Το να τον χρησιμοποιείς από μόνο του δε λέει τίποτα. Υπάρχει όμως ταβάνι σε αυτούς που παίζουν χωρίς τα skills. Όταν με το καλό αποκτήσεις muscle memory και "ξεκουλαθεί" ο δεξιός σου αντίχειρας (ο δικός μου ήταν "κουλός" μέχρι τα 30 μου) τότε θα μπορείς να κάνεις ωραία πραγματάκια και να βάλεις και το απρόβλεπτο στο παιχνίδι σου. Για μένα το λίγοτερο σημαντικό πάντως από τα 3. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Platini_Athens Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 χα χα χα ρε φιλε εισαι Θεος...αφου μπαινεις στον κοπο και διαβαζεις...και απαντας με ατακες οτι ναναι...τουλαχιστον διαβαζε σωστα.... το οτι εγω δεν ειμαι σκιλλερ οπως εγραψα (ξερω ομως το κατιτις) δεν σημαινει οτι ο φιλος που ρωτησε δεν μπορει να τα μαθει καλυτερα κι απο τον τοπ σκιλλερ. Το να εχει λοιπον παιχτες μπροστα στην επιθεση με 5 σκιλλς σταρς (ή και 4 ακομα) θα ειναι πιο ευκολο γι αυτον να περναει τον προσωπικο του αντιπαλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim777 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Είπε ότι δε χρησιμοποιεί τον δεξί μοχλό που κάνει τα skills. Πόσο πιο απλά να το γράψει για να το καταλάβεις ακόμη και συ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 @Platini_Athensτελικά τί είσαι; σκιλερ; σάκερ ή τσίτερ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektelion Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Σε γενικές γραμμές κάνε αυτά που λέει ο Jim. Μαγικό ραβδί δεν υπάρχει, θέλει προπόνηση κι επιμονή. Επίσης, μην ακούς τον έναν και τον άλλον που θα σου πουν "άκου κι εμένα που ξέρω, αυτό είναι το σύστημα, αυτό είναι το κόλπο". Σύμφωνοι, υπάρχουν κάποια exploits όπως υπήρχαν πάντοτε σε ποδοσφαιράκια, αλλά θα πρέπει να βρεις κάτι που να ταιριάζει στο δικό σου στιλ. Τέλος, να προσθέσω άλλες τρεις παρατηρήσεις στις τρεις του Jim: - Υπομονή: Μην τραβάς κωλόσουτο με το που βρεις ευκαιρία. Προσπάθησε να ανοίξεις την άμυνα του αντιπάλου, να γίνεσαι πιο δημιουργικός και λιγότερο προβλέψιμος. - Ψυχραιμία: Το στοιχείο που λείπει από εμένα. Στο 90% των περιπτώσεων, αν φάω δεύτερο γκολ (με εμένα στο μηδέν) τότε quit και χριστοπαναγία. Δυστυχώς, εκνευρίζομαι τρομερά πολύ από το scripting, αλλά πρέπει να θυμάσαι ότι το ίδιο παιχνίδι παίζει και ο απέναντι (momentum όμως υπάρχει Jim, που να χτυπάς τον σέξι πωπουδάκο σου κάτω). - Προσαρμογή: Προσαρμόσου στο παιχνίδι του αντιπάλου. Μπορεί π.χ. εσένα να σου αρέσει να αναπτύσσεσαι στον άξονα, αλλά αν ο άλλος έχει γεμάτο κέντρο και ξέρει να κόβει διαδρόμους, δεν θα περάσεις ούτε τη σέντρα. Δοκίμασε να αναπτυχθείς από τα άκρα σε αυτές τις περιπτώσεις και να τον "ξεχειλώσεις". Επίσης, π.χ. αν έχεις πάρει Μπάρτσα και σου κάτσει καμία Μίλαν, ρίσκαρε το all attack. Όχι σαν κάτι καψερούς που παίρνουν Μπάρτσα και Ρεάλ και παίζουν ταμπούρι πίσω κόντρα στη Λίβερπουλ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Έχω ξεκινήσει το the journey. Είναι ωραίο με μόνο θέμα μέχρι στιγμής ότι 2-3 φορές έχω παίξει με πολύ κοντινά χρώματα εμφανίσεων με τους αντιπάλους και με δυσκολεύει στο να ξεχωρίζω ποιοί είναι δικοί μου και ποιοί οι αντίπαλοι... κλασσικά fifa... Δεν γίνεται κάπως να επιλέγουμε πριν τον αγώνα τί εμφάνιση να εχουμε εμείς και τί ο αντίπαλος; Nzeppos σου έχει τύχει και σένα; (μιας και το έχεις παίξει αρκετά..) Και ακόμα, σου έχει τύχει να πάρεις κόκκινη ή να πάρει ο αντίπαλος; Αν ναι, μετά τί κάνει ο προπονητής, αλλαγή ή το αφήνει έτσι (πχ χωρίς έναν αμυντικό που έφαγε την κόκκινη κλπ..) γιατί στο 16 που έπαιζα το become a legend, δεν έκανε τίποτα. Σε άφηνε χωρίς αμυντικό ή όποιον είχε φάει την κόκκινη τέλοσπαντων και καλή τύχη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aplos73 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 καλημέρα και απο εμένα.αγόρασα το παιχνίδι και ξεκίνησα να παίζω.είχα να παίξω απο το 2010.πολύ ωραίο είναι.και τα γραφικά φοβερά.παίζω ultimate team.δυσκολεύομαι πολύ αλλά εχω πάρει και κάποιες νίκες.πιστεύω οτι παίζοντας θα βελτιοθώ.υπομονή θέλει.ελπίζω να βρώ και κάποιους για να παίξω και κανένα φιλικό online.αυτά για την ώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα