xtrmsnpr Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 FIFA 17 TITLE UPDATE 4 https://fifaforums.easports.com/en/discussion/232862/fifa-17-title-update-4 Removed Est. Date, Crest and Squad Name from the FUT Champions matchup screen.Ε αφού δε κατάφεραν να το φτιάξουν αυτό..Το αφαίρεσαν τελείως..Από τους αγώνες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 απορω με μερικους μηπως παιζουν με διαβητη στο φιφα...εχω βαζελο πετυχαινω τουρκικη ομαδα και ο τυπος μπαλα δεν εχει χασει :/ και τις τριπλες του εκανε το τουρκαλακι και ολο την μπαλα μου επαιρνε και κοντρες.. μου κινησε υποψια συμφωνα με αυτο που ειχατε ποσταρει περι scripts αν το λεω σωστα...γτ νταξει δεν ειπα οτι και εγω ειμαι καλος παιχτης αλλα μετριος ειμαι αλλα οχι και να κανει παπαδες ο αλλος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babis13 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Season 2 δυσκολεψαν τα πραγματα οσον αφορά το να βρω αντιπαλους με την Πανάθα αλλα και παλι τις ωρες αιχμης κατι βρισκει...δεν ξερω τι λετε εσεις αλλα εγω το εχω κατευχαριστηθει φετος το παιχνιδι λιγο λαγκ λίγοι κλεφτες λαι γήινο ποδόσφαιρο με τις ομαδες που βρισκω για αντιπάλους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=yEX6K4mcwh0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Patch 5 https://youtu.be/G7yQ-R-9ZtA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Platini_Athens Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 χμμμ....αν καταλαβα καλα λεει οτι η μπαλα παει αφυσικα αουτ (αφου χτυπαει στα χερια του τερματα αρχιζει η αφυσικη πορεια της μπαλας) ενω πχ θα πρεπε να παει στον παιχτη του στο βαθος και να σκοραρει? αυτο λεει? και το αποδιδει σαν σκριπτιν? οτι τι? το παιχνιδι ΔΕΝ τον αφηνει να βαλει γκολ? (λεει νομιζω οτι εχασε το ματς 2-1 ενω ηταν κυριαρχος στον αγωνα)... Το θεμα ειναι οτι εγω ασχετα με το συγκεκριμενο βιντεακι αν συμφωνω ή οχι, η αληθεια ειναι οτι εχουν δει τα ματακια μου χειροτερα παραδειγματα...και σιγουρα χειροτερες- αφυσικες πορειες της μπαλας...πως μπορω να επιμενω σε παρομοια αποψη οταν υπαρχουν παιχτες που κανουν νικες 40/40.....? 40 ματς ειναι ΠΟΛΛΑ!!!!! (κανω τον δικηγορο του διαβολου οπως καταλαβατε χε χε χε) υγ αν εξαιρεσουμε το cheating εννοειται αν οσοι κανουν 40 νικες σερι ειναι τσιτερονια τοτε το παιχνιδακι και η ΕΑ μαζι ειναι φορ δε μπαζα αφου ολα αυτα τα χρονια ισχυει το ιδιο εργο και εμεις θεατες (οσοι παμε και το αγοραζουμε). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Εντάξει αυτά τα video είναι τραβηγμένα, δεν μπορείς να αποδείξεις ότι υπάρχει scripting χρησιμοποιώντας μεμονωμένα στιγμιότυπα. Στο παράδειγμα του τερματοφύλακα που το πνίγει στο γάμμα, κάλλιστα θα μπορούσε να πει κάποιος ότι για λόγους αληθοφάνειας το παιχνίδι εισάγει ένα ποσοστό τυχαιότητας σε κάθε ενέργεια (έστω και με ψευδοτυχαίες παραμέτρους) ώστε να διαφοροποιούνται οι φάσεις. Σύμφωνα με αρκετούς υπέρμαχους της θεωρίας περί scripting, αυτό φαίνεται περισσότερο σε ολόκληρο αγώνα (ή έστω σε μεγάλο διάστημά του) ή ακόμα και σε σειρά αγώνων. Όταν παίζεις με τον τελευταίο και νομίζεις ότι όλα σου πάνε στραβά (ή το αντίθετο στον επόμενο αγώνα εναντίον κάποιου καλύτερου), ε τότε δεν θέλει και πολύ για να αρχίσει η γκρίνια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Platini_Athens Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Καλα ειδικα το σουτ ετσι οπως γυριζει το σωμα ο ποδοσφαιριστης μου θυμισε εποχες προ με Μπαρτσελονα και Ετο. Κατι τετοια σουτ ''αφυσικα'' (οχι οτι δεν γινεται στην πραγματικοτητα βεβαια) εγραφαν αβερτα θυμαμαι. edit: Στο κο οπ εχουμε παρατηρησει (και στο φιφα 17 ισχυει) οτι οταν ειμαι εγω καπταιν (ασχολουμαι γενικα περισσοτερο με το παιχνιδι και το UT) οι αντιπαλοι μας ειναι πανισχυροι σε αντιθεση οταν ειναι καπταιν το φιλαρακι που ξεκινησε να παιζει φιφα ουσιαστικα στο15 (μονο seasons) και γενικα δεν ασχολειται.... Αλλο τωρα... Πριν απο λιγο επαιξα ενα ματς UT ντιβ 2....ο αντιπαλος τους ειχε ολους! ΙΦ Ιμπρα, Καντε, Μαρσελο...της Παναγιας τα ματια ειχε.....εγω με οικονομικους παιχτες απο Ιταλια μερια.....τελικο 1-1....ειχα 13 στα 17 σουτ....τετοια προστασια δεν εχω ματαξαναδει!!!!!!!! Νταξ αυτο ειναι το μεγαλυτερο μουφα στο παιχνιδι....και πρεπει να το αλλαξουν εκει στην ΕΑ. Δεν παει αλλο η κοροιδια....ακομα και με την ψυχολογια αν το παρουμε...οταν παιζεις καλα και φαινεται στο τελος του αγωνα ...δεν γινεται να πεφτει η ψυχολογια σου κατα τη διαρκεια και να μην σκοραρεις! Δεν γινεται να αξιζεις να κερδισεις και να μην συμβαινει....επειδη τι? ο αλλος παιζει περισσοτερο? επειδη εχει τον Ιμπρα και εγω παιζω με τους Εντερ και Περοττι? Και sweety goal να επιχειρουσα δεν θα μπαινε με την καμια σε αυτο το ματς...ετσι οπως ειναι τα πραγματα βεβαια...παλι καλα που δεν εχασα. Ντιβ 2 αχαστος με 7 βαθμους...για να δουμε αν θα ανεβουμε στην 1 σε αυτο το ριμαδι.... Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2017 από Platini_Athens Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lupus_Hegemonia Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Γι' αυτό και ΔΕΝ παίζω αυτήν την καρα-μούφα mode του UT! Εξ' αρχής δεν το γούσταρα... Αντιθέτως, περιμένω στο νέο Fifa, να ΜΑΞΑΡΟΥΝ το "Journey" που το καταφχαριστήθηκα (το 'χω παίξει και τερματίσει 3-4 φορές). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Platini_Athens Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δεν παιζεις κοντρα στον ονλαιν αντιπαλο ΑΛΛΑ κοντρα στο παιχνιδι. Οσοι εχετε δει καποια απο τις ταινιες Παρασκευη και 13 (τις παλιες) το χαρακτηριστικο ποιο ειναι?...βλεπεις το θυμα (αντρα ή γυναικα) να τρεχει με ολη του τη δυναμη και τον Jason ...να περπαταει ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΦΤΑΝΕΙ!!!!!! Ε καπως ετσι ειναι και το παιχνιδι....οι αντιπαλοι ειναι πιο γρηγοροι απο την πασα- μπαλα! Ενω πχ μπορει να παιζουν με 10 ειναι λες και παιζουν με 14 χα χα χα Σε καποια ματς οχι σε ολα....αν βαλεις και τα disco νεκτιονς που σε χρεωνει ηττα ενω δεν εχεις κανει απολυτως τπτ....ε πολυ θελει??? Τωρα οσοι καταφερνουν και κανουν σερι νικες 40 στον αριθμο σιγουρα κατι ξερουν που δεν ξερω....και δεν εννοω να παιζω Τα δοκιμασα ολα ακομα και το ουλτρεξ δεν γινεται τιποτα! ξαναλεω σε καποια ματς... υγ αναφερομαι παντα σε ματς με κουλα, οχι κοντρα σε παιχτες θνητους που παιζουν ωραια μπαλιτσα. Για να μην παρεξηγηθω. υγ co op ειμαστε ντιβ 2 και μαλλον θα ανεβουμε στην 1...μαλλον....θα δειξει η νεκροψια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Στο κο οπ εχουμε παρατηρησει (και στο φιφα 17 ισχυει) οτι οταν ειμαι εγω καπταιν (ασχολουμαι γενικα περισσοτερο με το παιχνιδι και το UT) οι αντιπαλοι μας ειναι πανισχυροι σε αντιθεση οταν ειναι καπταιν το φιλαρακι που ξεκινησε να παιζει φιφα ουσιαστικα στο15 (μονο seasons) και γενικα δεν ασχολειται.... Ενδιαφέρουσα παρατήρηση αλλά και θεωρία. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Platini_Athens Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Ενδιαφέρουσα παρατήρηση αλλά και θεωρία. ευχαριστω ανεβηκαμε ντιβ 1 (παραθετω φωτο) εννοειται με καπταιν τον φιλο μου. Η ηττα ειναι απο disconnect* https://postimg.org/image/hp0vwaz0v/ Χασαμε την κουπα στην 2 για λιγο (θελαμε νικη αλλα τελικα πηραμε Χναρι 3-3 κοντρα σε 2 ''καλους'' με Μαν Γιου που ομως ΔΕΝ μπορουσαμε να τους μαρκαρουμε με την καμια. Λες και ειχαν αορατη ασπιδα γυρω τους. Επαιζαν και με 10 επειτα απο δολοφονικο τακλιν του Σμολινγ λιγο πριν το κεντρο του γηπεδου!!!!!! χωρις λογο και αιτια, απο το 12ο λεπτο. Ο γνωστος ''τσαμπουκας'' τετοιων παιχτων που λες κ ξερουν οτι ΔΕΝ θα χασουν απο την αρχη του αγωνα...το περιεργο ειναι οτι 10 λεπτα πριν το τελος δεν επαιζαν-σκιζοντουσαν...λες και το παρατησαν ή τους εκανε το 3-3.....περιεργα πραγματα. * Αυριο θα στειλουμε και οι 2 στην ΕΑ (οχι οτι πιστευουμε οτι θα γινει κατι) μηνυμα για το φαινομενο που σε χρεωνει ηττα λογω disconnection χωρις να εχεις κανει ομως λαλακια. 10 αγωνες ειναι.....αν γινονται τετοια...ε ενταξει ειναι αδυνατον να καταφερεις οτιδηποτε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Φαινόμενο ή cheat του αντιπάλου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Platini_Athens Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Φαινόμενο ή cheat του αντιπάλου; α σορρυ ...cheat λες να ειναι?....νομιζαμε οτι ειναι μπαγκ του παιχνιδιου... ...αν ειναι τσιτ....οι περισσοτεροι ονλαιν αντιπαλοι μας (που ασχολουνται σε σχεση με μας παντα) δεν θα το γνωριζαν? Αρα θα χαμε περισσοτερες ηττες παρα νικες...χωρις να παιζουμε κι ολας....θα το χαμε παρατησει.... ομως κατι τετοιο δεν ισχυει ....3-4 ματς παιζουμε καθε βραδυ.... Εγω κανω μια σκεψη να ειναι του παιχνιδιου...επιτηδες..ωστε να σε ''αναγκαζει'' να παιζεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektelion Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Φίλε Platini, όσο νόημα έχει να παίζεις τάβλι ανταγωνιστικά, άλλο τόσο έχει και να παίζεις FIFA. Πρέπει απλά να αποδεχτείς ότι το παιχνίδι καθορίζει αυτόματα σε μεγάλο βαθμό το αποτέλεσμα. Τώρα, το αν σε ικανοποιεί τόσο το gameplay που είσαι διατεθειμένος να αποδεχτείς αυτό το γεγονός και να πεις ότι "οκ, προαποφασισμένο ξεπροαποφασισμένο το αποτέλεσμα, εγώ περνάω καλά", τότε έχει καλώς. Όλα τα άλλα είναι οδοντόκρεμες για τον απλούστατο λόγο ότι είτε ισχύει αυτό που λες εσύ, ότι δηλαδή υπάρχει κάποιος δόλος από πλευράς ΕΑ, είτε αυτό που λέω εγώ, ότι δηλαδή απλά η ΕΑ για άλλη μια φορά μέσα στην αλαζονεία της πήγε να πετύχει κάτι που είναι πέρα από τις δυνατότητές της, δηλαδή να εξομοιώσει με scripts το randomness ενός ποδοσφαιρικού αγώνα, το αποτέλεσμα δεν αλλάζει. Προσωπικά έχω κατασκηνώσει εδώ και καιρό στην Division 1, αλλά εκτός κι αν το παιχνίδι δεήσει να μου προσφέρει ένα τρελό σερί στο momentum, το θεωρώ απίθανο να πάρω πρωτάθλημα. Θυμίζω ότι χρειάζονται 23 βαθμοί, άρα υπάρχει περιθώριο μόνο για δύο ήττες ή μία ήττα και δύο ισοπαλίες. Δεδομένου ότι θα χάσω ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ δύο παιχνίδια με το έτσι θέλω (που κατά μέσο όρο είναι σίγουρα περισσότερα), ε, μετά θα πρέπει να είμαι πολύ τυχερός για να πέσω απλά σε κατώτερους αντιπάλους σε όλα τα υπόλοιπα. Θα μου πεις "κάτσε ρε φίλε, δηλαδή αυτοί που έχουν δεκάδες πρωταθλήματα πώς τα κατάφεραν δηλαδή". Θα απαντήσω ότι φυσικά αναφέρομαι στο skill μου σε συνδυασμό με το scripting. Έχω δει άτομα τα οποία πραγματικά ξεχωρίζουν, αλλά μιλάμε για υπερσπάνιες περιπτώσεις. Στο δε co-op που αναφέρεσαι τελευταία, πιστεύω ότι οι δύο τελευταίοι αγώνες που παίξαμε χθες με τον αδερφό μου θα έπειθαν και τον άπιστο Θωμά. Είχαμε ανέβει divison 1 άνετα. Μόνο promotions, ούτε μία παραμονή. Στην 1 δεν τα πήγαμε τόσο καλά, αλλά πιστεύαμε ότι την παραμονή θα την είχαμε άνετα, αφού θέλαμε μία νίκη και μία ισοπαλία σε τρία παιχνίδια. Ε, τότε κάνει ένα τρελό kick in το momentum και ειλικρινά, κι εγώ και ο αδερφός μου σταματήσαμε τα καντήλια και απλά ξύναμε τα κεφάλια μας με αυτά που γίνονταν. Δεν μιλάω για τις συνηθισμένες κόντρες, για τις λάθος πάσες κλπ κλπ. Μιλάμε ότι το παιχνίδι μάς έπαιρνε εντελώς τον έλεγχο από τα χέρια, τύπου δίνω πάσα μπροστά δεξιά κι αυτό αποφασίζει να τη δώσει πίσω αριστερά. Μιλάμε δηλαδή για ακραία πράγματα. Θα μου πεις "δείξε βίντεο". Μα με το βίντεο δεν μπορείς να τα καταλάβεις αυτά. Όποιος δυσκολόπιστος το δει θα μου πει "να φιλαράκι, εδώ έκανες μαλακία". Έλα όμως που εκεί που εσύ λες ότι έκανα μαλακία, εγώ πάτησα άλλα κι έγινα άλλα. Τέλος πάντων, εγώ προσωπικά ανήκω στην κατηγορία των ανταγωνιστικών μαζοχιστών. Αν κερδίζω, όλα μου φαίνονται καλά, αν χάνω όλα μου φαίνονται στραβά. Οπότε συνεχίζω να παίζω, αλλά δεν είμαι και βλάκας για να μην καταλαβαίνω τι παίζω... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα