Προς το περιεχόμενο

FIFA 17 [PC]

cpttony

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Mε Ατλετικο μου'χει τυχει πολλες φορες, αλλα και με ΠΑΟΚ, τα'χω γραψει αλλα δε δινει κανενας σημασια. Bug απο την καταπληκτικη ΕΑ φαινεται να ειναι. Συνδεεσαι , περιμενεις ποση ωρα στην αρενα και τελικα οταν παει να μπει , σε πεταει εξω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Για να περιορίσει το cheating, η ΕΑ έχει αποτρέψει φέτος τη δυνατότητα να κάνουμε alt+tab στο παιχνίδι. Αν το παιχνίδι γίνει out of focus με δική μας υπαιτιότητα, τότε χρεωνόμαστε ήττα. Είχα κατεβάσει ένα κάρο καντήλια στην αρχή μέχρι να το συνηθίσω. Μάλιστα ήταν τόσο μπαγκαρισμένο το σύστημα, που το παιχνίδι σε πέταγε έξω και σου χρέωνε ήττα ακόμη κι όταν έσκαγε notification από το ίδιο το Origin! Δηλαδή έχανα αγώνα επειδή μου έλεγε το Origin ότι ο τάδε έκανε login.

Τώρα για αυτό που λες, εικάζω ότι συμβαίνει το εξής: Πολλοί παίζουν το παιχνίδι σε παράθυρο (όπως κι εγώ) και μερικές φορές κάνουμε alt+tab και χαζεύουμε κάνα site μέχρι να μας βρει αντίπαλο. Αν ξεχαστεί κανείς και περάσει ένα συγκεκριμένο χρονικό όριο, τότε μόλις αυτός ξυπνήσει και μπει στο παιχνίδι, θα σκάσει ειδοποίηση για disconnect. Εγώ προσωπικά αν δω ότι αργεί ο άλλος, κάνω ένα alt+tab και στα καπάκια μόλις μπαίνω μου δείχνει το γήπεδο και την σχετική ειδοποίηση. Για να μην περιμένω τσάμπα δηλαδή.

ΥΓ: Φυσικά απέτυχε η ΕΑ να εμποδίσει το cheating ούτως ή άλλως, οπότε η όλη φάση είναι απλά ενοχλητική.

• Like 1

Μου συμβαινει σε full screen κανονικα , χωρις να σκασει desktop notification. Αυτο το τελευταιο το επαθα μια φορα (με πεταξε εξω) , επειδη πατησα το start καταλαθος. Εκτοτε το κλειδωνω :P 

Φανταζομαι πως το σκηνικο που περιγραφεις μπορει να συμβαινει στο αντιπαλο στρατοπεδο, απλα αργει να ενημερωσει το game οτι ο αλλος "χαζευε". Γιατι περιμενεις κανα 5λεπτο στην Αρενα, παει να σε βαλει μεσα στο ματς, δειχνει αντιπαλη ομαδα και γηπεδο, στο σημα ομως δειχνει την Rival ομαδα που εχεις (αναλογα με την αγαπημενη ομαδα σου), και σε πεταει στο δευτερολεπτο. 

Εγω δε το εκανα αυτο που λες οταν αργουσε, γιατι ειναι ικανο να χρεωσει ηττα out of the blue. Αλλα δε χρεωνει τιποτα. 

^tommy σρυ κιολας αλλα δεν θα καθομαι να διαβαζω σε ολοκληρα κειμενα που αποτυπωνεται τις εντυπωσεις αποψεις για μια φραση που θα αναφερει το ιδιο θεμα με μενα (no offense!),ειναι χρονοβορο.

μιλησα με ea σε live chat μου ειπε οτι δυστηχως αυτα συμβαινουν και να δοκιμασω να κανω restart το router και το game..

το ρουτερ δεν το εκανα γτ ειναι τελειο χΔ

εκανα ομως το παιχνιδι και ολα καλα

Δε μιλησα επι προσωπικου, ηταν γενικοτερο το σχολιο. Το εχω αναφερει καμμια 3-4 φορες χωρις κανεις να δωσει σημασια, στο ιδιο thread γραφουμε στο κατω κατω, αλλα αν δεν εχεις συνδρομη, το καταννοω.

Το game online, ειναι τραγικο , με μια λεξη. Δε βρισκω καταλληλοτερη, και δε συμβιβαζομαι με την αθλιοτητα αυτη, ειναι απλα τα πραγματα.

Εκτος και αν μποϊκοτάρουν τον Εβρο και την Ανατολικη Μακεδονια- Θρακη γενικοτερα στην ΕΑ, και ειμαστε μονο εδω που εχουμε θεματα (και ενας Καβαλιωτης φιλος αντιμετωπιζει ακριβως τα ιδια- το καταλαβε ακομη περισσοτερο οταν επαιξε λιγο career και μπηκε καπακια online.

Επισης και μαζι του οταν επαιζα , ακριβως τα ιδια ειχαμε.. Εφοσον σας βολευει αυτο το πραγμα και συνηθιζετε, it's just fine guys). 

Oτι η ΕΑ σου απανταει λες και απευθυνεται σε 10χρονο (ακους εκει restart το router - ο ektelion καλυτερη εξηγηση εδωσε και πολυ πιο κοντα σε αυτο που μπορει να συμβαινει), ειναι ενα δειγμα του ποσο τους νοιαζει που εδωσες τα ωραια σου λεφτακια.

Το παιχνιδι ειναι μια just ok κατα τ'αλλα, απλα το παρακαναν με τα χαντικαπ κλπ, αντι για πιο ρεαλιστικο , γινεται σπαστικο.

Το real fun ειναι στο διπλό στο ιδιο pc. Αν υπηρχε δυνατοτητα για LAN , θα ηταν ακομη καλυτερα, μιας και εχουμε 2 υπολογιστες εδω και θα μπορουσε να παιχτει πολυ καλυτερα.

Over and out, δε ξαναναφερομαι σε αυτα. Unsubscribed as well. 

Καλη συνεχεια σε ολους.

Εμας στο co op μας εχει τυχει να κολλησει στο σταδιο παιχτης vs goalkeeper. Αναγκαστικα βγηκαμε και μας χρεωσε ηττα.

Επισης 2 φορες dev 2 χωρις να φταιμε μας πεταξε και μας χρεωσε ηττα...ειναι που ειναι δυσκολο στις μεγαλες κατηγοριες γινεται impossible με τετοιες τζαμπα ηττες.

Εκτελιον δεν εχω πει ακριβως αυτο....οτι οποιος τα σκαει (αληθινα χρηματα) κερδιζει/νικαει αβερτα.

Ενας ειχε γραψει σε ξενο φορουμ οτι οταν αγορασε φιφα ποιντς αν και αρχισε να κερδιζει καποια ματς πολυ συντομα αρχισε η κατρακυλα ξανα.

Απο κατι τετοιες αναγνωσεις καταλαβαινει κανεις πως στο φιναλε ισχυουν τα ιδια για ολους.

ευτυχως η δυστηχως δεν εχω συνδρομη σε κανενα thread λογω απωλειας χρονου..ενταξει νομιζα οτι απευθυνοσουν σε εμενα συγκεκριμενα :)

απο κει και περα οσον αφορα το online μπορω να πω οτι ειμαι περισσοτερο ευχαριστημενος σε συγκριση με το pes που γινοταν χαμος...

οπως ειχα πει και σε παλιοτερο ποστ απο τις 80 ωρες παιχνιδιου που εχω στο φιφα (ολο ονλινε)

καντε εναν υπολογισμο σε ποσα παιχνιδια αντιστοιχουν,μονο στα 4-5 θαχα κολληματα και λαγκς.

καταταλα απο την πλευρα μου ειμαι ευχαριστημενος απο την ea

Αυτή τη στιγμή που το άνοιξα κάνει update. 663 MBs.

Είδες τί είναι;;;

Την Κυριακή που έβλεπα Γιουνάιτεντ-Λίβερπουλ, έβαλα και Fifa (να παίξω... το ίδιο ντέρμπι). Τότε (Κυριακή), δεν μου έβγαλε κανένα update να γίνει download...

Έψαξα λίγο μπας και βρω τι άλλαξαν, αλλά δεν βρήκα κάποιο changelog. Πάντως όσο έπαιξα το παιχνίδι δεν είδα κάποια αλλαγή, οπότε εικάζω ότι δεν πείραξαν το gameplay. Κάτι πήρε το αυτί μου όμως για κάτι αλλαγές στην άμυνα λέει. Ποιος ξέρει, αν βρει κάποιος το changelog ας το ποστάρει εδώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...