nzeppos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Η καταστροφή του ποδοσφαίρου. Η μπάλα θα έπρεπε να είναι γιόμα και ό,τι γίνει, όπως παίζει το 99% των ομάδων του πλανήτη στις μικρές κατηγορίες, που δεν είναι ούτε Μπαρτσελόνες, ούτε Μπάγερν, στις δέλτα εθνικές εκεί που παίζεται το πραγματικό ποδόσφαιρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zourman1981 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Seriously !! Χαλαρώστε παιδιά ενα παιχνίδι ειναι... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Platini_Athens Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Ναι, ενα παιχνιδι ειναι ...η ΕΑ μας δουλευει κανονικα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zourman1981 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 αν αισθανεσαι οτι σε χαλαει μην το υποστηριζεις αγοραζοντας το δεν λεω οτι ειναι τελειο το παιχνιδι και οτι ειστε τρελοι ολοι σας αλλα οπως και να εχει τις ωρες μας τις γραφουμε... το οποιο ειναι και το ζητουμενο και trust me του χρονου θα ειναι καλυτερο.. αλλα παλι κατι θα εχει που θα χαλαει την τελειοητα για να ξανα αγορασουμε την επομενη χρονια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Platini_Athens Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Φιλε μου μπαινω στο φορουμ και γραφω επειδη ειμαι πελατης...δεν καταλαβαινω τι εννοεις. Δλδ τι...?.... πρεπει να γραφουμε τι ωραιο που ειναι ή διαφορετικα να μην το αγοραζουμε? Αυτο λες? Το παιχνιδι εννοειται οτι δεν ειναι τελειο (συμφωνουμε) και γι αυτο μπαινω στον κοπο να γραψω αφου παιζω ΑΡΑ εχω καποια αποψη. Η τελειοτητα κατεμε δεν υπαρχει οσο το παιχνιδι εχει θεμα (κατεμε παντα) με τις πασες στο assisted. Συγκεκριμενα εχω θεμα με τις διαγωνιες πασες, ειλικρινα ακομα να καταλαβω τι συμβαινει...οχι παντα βεβαια....σιγουρα το χειριστηριο μου λειτουργει κανονικα. Δεν γινεται απλα να στοχευω τοσο λαθος....δεν γινεται. Και μιλαω για κοντινες πασες διαγωνιες. Μπορει να φταιω κι εγω...μπορει να μην μου αρεσουν οι πασες του παιχνιδιου οπως ειναι ...δεν ξερω....εχω δοκιμασει τα παντα, ακομα και το ultrex, δεν γινεται τπτ!!!! Τεσπα περα απο το οπτικο κομματι δεν νομιζω οτι φτιαχνει/αλλαζει το gameplay καθε χρονια ΟΜΩΣ επειδη παιζω σε πισι και ονλαιν το φιφα ειναι μονοδρομος. Ισως να πρεπει να πειραματιστω με τα settings...λες και το παιχνιδι σε σπρωχνει να μαθεις να παιζεις (μανιουαλ) τα παντα ολα εκτος απο assisted. Ενα ειναι το σιγουρο παιζοντας με ΟΡ ομαδες στο seasons καθως και στο UT οπου οι chem καρτες μεταμορφωνουν τους παιχτες σε ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ αυτο που παιζεται ονλαιν ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. edit: τωρα μολις δοκιμασα το pass assistance στο semi και ειναι πολυ καλυτερα. Οφλαιν βεβαια....για να δουμε αυριο και ονλαιν τι θα δουμε. Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2017 από Platini_Athens Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nodas_21greek Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Το αγόρασα και το ξεκίνησα χθες. Πρώτες εντυπώσεις πολύ θετικές. Μου άρεσε αρκετά. Βέβαια στην άμυνα είμαι τρύπιος, αφού πρώτη φορά παίζω με το νέο σύστημα και δεν κόβω ούτε με βαλέ. Υπάρχουν όμως αρκετοί μυρωδιές, ανέβηκα division 8 άνετα και θα δούμε. Αν θέλει κάποιος με κάνει add. nodas21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Platini_Athens Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 τελευταιο ματς πριν απο λιγο στο co op αφου εχουμε μπουχτισει με ρεαλ εναντιον σουπερ ντουπερ αντιπαλων και αφου με παναθα επαψε να μας βρισκει αντιπαλο παιρνουμε την Λεστερ και παιζουμε ενα ματς στο χαλαρο... Οι αντιπαλοι μας με Λεστερ κι αυτοι με 2 κοκκινες και ταχυτητα 5πλασια απο τη δικη μας χωρις να φαινεται οτι επαιζαν με 9....μας ριχνουν μια 3αρα διαστημικη και αντε γεια... Απλα δεν παιζοντουσαν λογω ταχυτητας ενω ειχαμε την ιδια ομαδα..... Νταξ δεν παλευεται αλλο η παπατζα του φιφα.... Quit και αποχη μεχρη νεοτερας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargio01 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Το κλειδί της ψυχικής ηρεμίας είναι αφού βγείς απο το ποδοσφαιράκι να βάλεις και να παίξεις battlefield κάνοντας οτι οι αντίπαλοι που σκοτώνεις είναι τα θέματα που σε νευρίασαν στο ποδοσφαιράκι(ξέρεις, του στύλ "τώρα θα σας γ@@@σω! Πάρτε κι αυτό, πάρτε κι εκείνο")! Μετά σ' το υπόσχομαι, θα κοιμηθείς σαν πουλάκι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zourman1981 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 στο co op στατιστικα εχω παρει περισσοτερες νικες οταν κυνηγαω ισοπαλια η τελος παντων οχι ηττα οταν παιζω με αερα θα σας γ@μησω σημερα εχει τυχει να χασω και 10 αγωνες σερι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Platini_Athens Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 test νουμερο ....εχω χασει τον λογαριασμο. Λοιπον co op ξανα....φτιαχνω ρεαλ (ω καπταιν μαι καπταιν), τι φτιαχνω δλδ αφηνω το μαμισιο συστημα και παιχτες....καστομ τακτιξ δεν πειραξα αλλα μαλλον ειχε κρατησει τα δικα μου...και βαζω στον παγκο 3 αλλαγες και 3 66ριδες Καραμητρους. Αποτελεσμα να παρουμε την κουπα στην ντιβ 4 που ειχαμε πεσει με χορταστικα ματς, μαλιστα καποιες νικες τις κλεψαμε απο καλυτερους αντιπαλους. Επισης μας εκανε 2 ντισκονεκτιονς 2 ηττες στα καλα καθουμενα, κοντρα σε αντιπαλους τους οποιους νικησαμε αργοτερα. Τεσπα μικρο το κακο. Σε καποια ματς δε ηταν σαν να επαιζε μονο του, κερδιζαμε στο ρελαντι. Εντελως μουφα μιλαμε, γελαγαμε μονοι μας στα μικροφωνα. Παραυτα ΜΟΝΟ 1 κουιτ ειχαμε απο ολους τους αντιπαλους. Για να δουμε αυριο στην ντιβ 3 τι θα δουμε... Μαλλον τελικα το μυστικο ειναι στο σωστο formation σε σχεση παντα με την ομαδα που αγωνιζεσαι, στο ποιος θα παιξει και που, καστομ τακτικς και ''χαμηλο rating'' (αν το λεω σωστα). Ισως να παιζει καποιο ρολο κι αυτο το ελο συστεμ....Αλλη εξηγηση δεν ξερω...μετα παμε στις hard core θεωριες μας Παντως ΟΤΑΝ ΝΙΚΑΣ σερι ματς στο ΜΠΙΠπαιχνιδο νιωθεις υπεροχα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 @platini_athens , σορρυ ρε μαν , αλλα θα σου πω τη δικη μου θεωρια. Θες μονο να νικας. End of story. Οταν νικας, ολα καλα. Κανενα προβλημα. Χαμογελα, χαρές και πανηγυρια. Ειτε μονος σου ειτε co op ειτε δε ξερω πως αλλιως. Οταν χανεις, μετα απο καποια φαση, φταιει μονο το παιχνιδι. Το κακο παιχνιδι το'χει προγραμματισει να κανεις σερι ηττες, αλλα οταν κανεις σερι νικες, δεν εχει προγραμματισει τιποτα. Οταν "κλεβεις" νικες , μαντεψε τι σκεφτεται ο αντιπαλος σου. Το εχεις τερματισει dude το θεμα γκρινιας. Και εγω γκρινιαζω, αλλα εισαι σε διαφορετικο...division. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektelion Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Ω ρε μάνα μου, τόσες ώρες κι ακόμη να απαντήσει ο Platini. Θα ετοιμάζει επικό come back 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Ω ρε μάνα μου, τόσες ώρες κι ακόμη να απαντήσει ο Platini. Θα ετοιμάζει επικό come back Δε νομιζω να ειπα κατι που δεν ισχυει. Απο τα ποστ πηγαζει ολο το παραπανω. Ψεμματα; Σα να βγαινω εγω αυριο και να λεω "τι επικο το ονλαιν του Φιφα 17 ρε παιδια, αυτοι οι σερβερ της ΕΑ , δεν παιζονται " Καπως ετσι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Platini_Athens Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 @platini_athens , σορρυ ρε μαν , αλλα θα σου πω τη δικη μου θεωρια. Θες μονο να νικας. End of story. Οταν νικας, ολα καλα. Κανενα προβλημα. Χαμογελα, χαρές και πανηγυρια. Ειτε μονος σου ειτε co op ειτε δε ξερω πως αλλιως. Οταν χανεις, μετα απο καποια φαση, φταιει μονο το παιχνιδι. Το κακο παιχνιδι το'χει προγραμματισει να κανεις σερι ηττες, αλλα οταν κανεις σερι νικες, δεν εχει προγραμματισει τιποτα. Οταν "κλεβεις" νικες , μαντεψε τι σκεφτεται ο αντιπαλος σου. Το εχεις τερματισει dude το θεμα γκρινιας. Και εγω γκρινιαζω, αλλα εισαι σε διαφορετικο...division. Ι forgive you! Μονο να νικαω? αυτο βγαινει απο το τελευταιο μου ποστ? ή γενικα? (αν θελεις ξαναδιαβασε το..ασε κανω copy paste το συγκεκριμενο σημειο που πιστευω αποτελει επιχειρημα σε αυτο που ισχυριζεσαι: ) Σε καποια ματς δε ηταν σαν να επαιζε μονο του, κερδιζαμε στο ρελαντι. Εντελως μουφα μιλαμε, γελαγαμε μονοι μας στα μικροφωνα. Παραυτα ΜΟΝΟ 1 κουιτ ειχαμε απο ολους τους αντιπαλους. Eδω ''κοροιδευω'' τις νικες μας...μα τι μου λες τωρα...δεν ειμαι εγω αυτος που περιγραφεις....μηπως με μπερδευεις???? Γενικα οτι ποσταρω δεν εχει να κανει με ηττες και νικες αλλα την εικονα του αγωνα, την εικονα της ομαδας μου/μας, περιεργα και κουλα κλπ κλπ Δεν εχω πει ποτε οτι το παιχνιδι ειναι κακο....αν ηταν κακο ΔΕΝ θα το αγοραζα....εχω γραψει καποια πραγματα που δεν μου αρεσουν στο gameplay, περι χαντικαπ και τραγικου (καποιες φορες) matchmaking. Γενικα κατανοω/σεβομαι οτι δεν αρεσει σε μενα μπορει να αρεσει στους αλλους. Δεν εχω γραψει ποτε στην ΕΑ πχ να αλλαξει κατι επειδη δεν μου αρεσε!!!! Εγραψες: Οταν "κλεβεις" νικες , μαντεψε τι σκεφτεται ο αντιπαλος σου. Εφοσον με παρακολουθεις στο φορουμ θα εχεις διαβασει ακριβως το ιδιο απο μενα!!!!! Δεν θα ελεγα οτι γκρινιαζω....οχι...νομιζω οτι το συμπερασμα ειναι λαθος και με αδικει. Νταξ δεν παρεξηγω... (καλυτερα να σου βγει λεει το ματι παρα το ονομα ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Καλά τα λες ρε Πλατινί, αλλά ποιος σε ακούει... To Fifa 17 όταν αποφασίζει ότι πρέπει να βάλεις γκολ (ή αντίστοιχα όταν πρέπει να το χάσεις): Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα