Προς το περιεχόμενο

FIFA 17 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σήμερα πήρα και εγώ για το PC το Ζελέ 17, συγγνώμη το FIFA ήθελα να πω.

Γιατί τα έχουν κάνει έτσι μούφα ΟΛΑ τα ποδοσφαιράκια; Γιατί; Γιατί το παιχνίδι είναι όλο ένα video ζελεδιασμένο; Πόνεσαν τα χέρια μου για να παίξω 5 παιχνίδια. Καταρχάς παίζοντας το πρώτο παιχνίδι κάτι βρόμισε και αναστατώθηκα και τελικά ήταν τα πόδια των παιχτών που είχαν μουχλιάσει.

Θα παίξω γιατί έσκασα ένα 30άρι και με τα φιλαράκια παίζω στο σπίτι και Online, αλλά καθόλου διασκεδαστικό.

Καλά έχουν βάλει δύο κουμπιά για πάσες; Η κανονική πάσα είναι μία οκνή μούχλα και η άλλη που θέλει R2 (με το R1 το έχω βάλει τα τρέχει) για να πάει δυνατά. Πάνε καλά; Παιχνίδι είναι, όχι εκτόξευση πυραύλου.

Καμία ακρίβεια στον χειρισμό του παίχτη. Το βάρος είναι απίστευτο και η ελαστικότητα που έχουν οι παίχτες. Κάθε χρόνο και χειρότερα. Του χρόνου λογικά θα είναι κάποιο avi αρχείο που θα το πατάς αντί για exe και θα βλέπεις κάποιον αγώνα.

Το Pro από την άλλη πολύ πιο ακριβές στο χειρισμό, αλλά σε όλα τα άλλα μούφα.

Απογοήτευση, αλλά τι να κάνουμε, 2 ποδοσφαιράκια σε όλο τον κόσμο από δύο εταιρείες μόνο. Καθαρίζω συνέχεια το χειριστήριο από τη λίγδα που αφήνουν οι παίχτες... :mad:

Υ.Γ.: Άθλια γραφικά. Φτάσαμε στο 2017 και ακόμα τα μοντέλα των παιχτών είναι σαν πλαστικές κούκλες και το γρασίδι σαν από καρτούν. Οι θεατές απλά αστείοι...

2/10 από εμένα.

Περί ορεξεως!!
Δημοσ.

Σήμερα πήρα και εγώ για το PC το Ζελέ 17, συγγνώμη το FIFA ήθελα να πω.

Γιατί τα έχουν κάνει έτσι μούφα ΟΛΑ τα ποδοσφαιράκια; Γιατί; Γιατί το παιχνίδι είναι όλο ένα video ζελεδιασμένο; Πόνεσαν τα χέρια μου για να παίξω 5 παιχνίδια. Καταρχάς παίζοντας το πρώτο παιχνίδι κάτι βρόμισε και αναστατώθηκα και τελικά ήταν τα πόδια των παιχτών που είχαν μουχλιάσει.

Θα παίξω γιατί έσκασα ένα 30άρι και με τα φιλαράκια παίζω στο σπίτι και Online, αλλά καθόλου διασκεδαστικό.

Καλά έχουν βάλει δύο κουμπιά για πάσες; Η κανονική πάσα είναι μία οκνή μούχλα και η άλλη που θέλει R2 (με το R1 το έχω βάλει τα τρέχει) για να πάει δυνατά. Πάνε καλά; Παιχνίδι είναι, όχι εκτόξευση πυραύλου.

Καμία ακρίβεια στον χειρισμό του παίχτη. Το βάρος είναι απίστευτο και η ελαστικότητα που έχουν οι παίχτες. Κάθε χρόνο και χειρότερα. Του χρόνου λογικά θα είναι κάποιο avi αρχείο που θα το πατάς αντί για exe και θα βλέπεις κάποιον αγώνα.

Το Pro από την άλλη πολύ πιο ακριβές στο χειρισμό, αλλά σε όλα τα άλλα μούφα.

Απογοήτευση, αλλά τι να κάνουμε,  2 ποδοσφαιράκια σε όλο τον κόσμο από δύο εταιρείες μόνο. Καθαρίζω συνέχεια το χειριστήριο από τη λίγδα που αφήνουν οι παίχτες...  :mad:

Υ.Γ.: Άθλια γραφικά. Φτάσαμε στο 2017 και ακόμα τα μοντέλα των παιχτών είναι σαν πλαστικές κούκλες και το γρασίδι σαν από καρτούν. Οι θεατές απλά αστείοι...

2/10 από εμένα.

Ε οχι και αθλια τα γραφικα... Οι φατσες βελτιωθηκαν. Ασχετα που ειναι σα puppets.

Δε βλεπω βελτιωση πουθενα σε αυτο τον τομεα (σε κανενα football game). Μονο στα ΝΒΑ εβγαζε ματια απο αληθοφανεια (για τις φατσες λεω ετσι; ). Εδω δε ξερω γιατι δε μπορουν... 

Επισης ενω ειναι μια χαρα τα γραφικα, την νυχτα ειναι λες και κανουν οικονομια στο ρευμα.

Στο ονλαιν το παιχνιδι το φωναζω εδω και καιρο και ολοι μου λενε οτι ειναι κρεμα, αλλα λαγκαρει τοσο πολυ ,που οι παικτες φαινονται 250 κιλα εκαστος. Στο offline ομως δεν ειναι ετσι. Ειναι πολυ καλυτερα τα πραγματα, αλλα για να μη βλεπουν κρεμες στο ονλαιν , πρεπει να παιξουν και λιγο career ή κατι αλλο για να το καταλαβουν.

Παντα υπηρχε η προωθημενη πασα, η κανονικη και η πασα με το "finesse" , οπου παει πιο "στοχευμενα". Δεν ειναι καινουριο. Απλα φετος το παρακανανε , για μια σωστη πασα, θες finesse. Και ναι , ειναι λες και εκτοξευεται η μπαλα. 

Το καλο ειναι οτι τουλαχιστον δε μπορεις να κοιταζει τον τερματοφυλακα ο δεξιος αμυντικος , να κανεις μια ζεμπεκια και να δωσεις 100% σωστη πασα στον αριστερο μπακ ας πουμε. Παλι καλα. 

Κατα τ'αλλα , ειναι απειρες οι φορες που δεν υπακουσαν οι παικτες σε εντολη, για ονλαιν μιλαω. 

Δημοσ.

fifa 17 online

Καλημέρα. Είμαι καινούργιος στο forum. Παίζω online με τον φίλο μου fifa 17 και το πρόβλημά μου είναι ότι δεν τον προλαβαίνω ποτέ (όσον αφορά το τρέξιμο). Μπορεί να παίζει ρόλο η ταχύτητα στο internet; Η δικιά μου είναι 4άρα και η δικιά του είναι 14άρα. Όσον αφορά το σύστημα έχουμε ακριβώς τα ίδια πράγματα (κάρτα γραφικών, μνήμη κλπ). Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

μηπως...λεμε τωρα.....ο ενας παιζει με επιλογη στο οφ στο σπριντ και ο αλλος στο ον? τσεκαρετε το αν δεν το εχετε κανει ηδη.....διαφορετικα.....ας μην αρχισω να γραφω για αλλη μια φορα τις θεωριες μου, ισως καποια αλλη στιγμη   :-D

Επιτελους div 2 1η φορα στην καριερα μου ελπιζω να βρισκει αντιπαλους με τον Παναθηναϊκό

φιλε για πες....εγω το παρατησα στην 4 ντιβ (κι εγω με την πρασινη φανελα)....αρχισε να με βγαζει με καλυτερες ομαδες (περισσοτερα αστερια) πχ με τη Μιλαν,  γεγονος που μου φανηκε περιεργο και αδικο...

Δημοσ.

Νέο πρόβλημα τεχνικής φύσης, το οποίο καθιστά το παιχνίδι broken. Αν κάτι κάνει interfere στο Backround ή αν πατήσεις Alt+Tab, σταματάει η σύνδεση του παιχνιδιού. Έπαιζα με έναν φίλο online, και στο παρασκήνιο κάποιο πρόγραμμα έκανε interfere έχασα τον αγώνα.
Πρέπει να είναι εντελώς καθυστερημένοι έτσι;

Για Online όποιος θέλει να παίξουμε να μου στείλει pm να γίνουμε φίλοι στο Origin.

Δημοσ.

φιλε για πες....εγω το παρατησα στην 4 ντιβ (κι εγω με την πρασινη φανελα)....αρχισε να με βγαζει με καλυτερες ομαδες (περισσοτερα αστερια) πχ με τη Μιλαν,  γεγονος που μου φανηκε περιεργο και αδικο...

με βγαζει με πολλες τουρκικες φενερ,μπεσικτας κλπ και πολυ γερμανια...που και που καμια λεστερ και γενικα καμια μεσαια απο αγγλια....0-0-3 στην 2η κατηγορια με 2 αποσυνδεσεις..μαλλον θα το παρατησω γιατι μου φαινετε οτι ολοι οι cheater εχουν μαζευτει στα ψηλα

• Like 1
Δημοσ.

Νέο πρόβλημα τεχνικής φύσης, το οποίο καθιστά το παιχνίδι broken. Αν κάτι κάνει interfere στο Backround ή αν πατήσεις Alt+Tab, σταματάει η σύνδεση του παιχνιδιού. Έπαιζα με έναν φίλο online, και στο παρασκήνιο κάποιο πρόγραμμα έκανε interfere έχασα τον αγώνα.

Πρέπει να είναι εντελώς καθυστερημένοι έτσι;

Για Online όποιος θέλει να παίξουμε να μου στείλει pm να γίνουμε φίλοι στο Origin.

Δεν ειναι νεο προβλημα. Το'χω αναφερει μπολικες σελιδες πισω. Το κανει γιατι ετσι μαλλον θεωρει οτι πας να χακαρεις (γελαει ο κοσμος). Ειναι feature, not a problem.

με βγαζει με πολλες τουρκικες φενερ,μπεσικτας κλπ και πολυ γερμανια...που και που καμια λεστερ και γενικα καμια μεσαια απο αγγλια....0-0-3 στην 2η κατηγορια με 2 αποσυνδεσεις..μαλλον θα το παρατησω γιατι μου φαινετε οτι ολοι οι cheater εχουν μαζευτει στα ψηλα

Οταν λες με 2 αποσυνδεσεις; Ησουν μπροστα στο σκορ και αποσυνδεθηκε; Εννοειται οτι οι cheaters ειναι στα ψηλα, αρκει να δεις τα leaderboards.

Εμενα με ΠΑΟΚ με εβγαλε με Μιλαν εχτες καθως και CSKA, στουτγκαρδη, τορινο, καλιαρι και τετοια. Μου'βγαλε και με μια krilya ρωσικη και καταφερα να εχω 17 σουτ και 0 γκολ (13 στο στοχο, μαλλον ειχε τον Νοιερ για τερμα :P ), ο αλλος 1 στο 1 και να χασω :P

div 6 

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ειναι νεο προβλημα. Το'χω αναφερει μπολικες σελιδες πισω. Το κανει γιατι ετσι μαλλον θεωρει οτι πας να χακαρεις (γελαει ο κοσμος). Ειναι feature, not a problem.

Δεν το είχα διαβάσει. Μιλάμε για τρελό θέμα.

Δημοσ.

Δεν το είχα διαβάσει. Μιλάμε για τρελό θέμα.

Παντως αν μπορεσεις να απομονωσεις οσα κανουν trigger ενα "alt+tab" , τοτε το'χεις λυσει (πχ δεν εχω απολυτως τιποτα που να το κανει- παρα μονο το malwarebytes, αλλα εχω απενεργοποιησει το αυτοματο σκαναρισμα). Επισης κλειδωνω και το winkey για καλο και για κακο (μιας και παιζω με keyboard).

Δημοσ.

Τι γίνεται ρε παιδιά απο χτές ειχα πολύ lag στο fifa και σήμερα μπήκα σε 2 μάτς τα οποια έχασα και τα 2 ( εκανα quit ) γιατι δεν κουνιόντουσαν οι παίχτες μου .....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

κατι που δοκιμασα αυτες τις μερες αφου ειδα ενα βιντεακι του Κρασι. 

(το τεσταρα οφλαιν ομως διοτι ονλαιν εχω αραιωσει-ψιλοξενερωσα, fut βαρεθηκα να παιζω με τους Καραμητρους μου κοντρα σε ιδιες υπερομαδες και seasons με την Παναθα οπως εγραψα με εβγαζε πχ ΚΑΙ κοντρα στη Μιλαν κατεμε αδικο)

Απο το screen resolution αλλαξα το display σε 1024 768 και παρατηρησα οτι το visual lag εξαφανιστηκε.....το προβλημα με την αποκριση στις εντολες εννοω.

Βεβαια οπτικα το παιχνιδι σε χαμηλη αναλυση δεν λεει.... ωστοσο εμενα δεν με ενοχλει τοσο αφου θεωρω οτι μπορω και παιζω πλεον.

Σε αυτο το σημειο να πω οτι δεν εχω το σουπερ πισι. 

Κατι αλλο που εκανα ακομα ειναι οτι απο  την καρτα γραφικων εριξα το target frame rate control στο 51.

Και κατι αλλο για οσους παιζουν FUT και δεν εχουν πολλα κοινς,  χωρις να το παιζω ειδικος βεβαια.

Φτιαξτε την ομαδα σας  με βαση το aggression (εννοειται κοιταμε ΚΑΙ αλλα στατιστικα....εγω προσεχω πχ ΚΑΙ accelaration, sprint speed, να εχει ο παιχτης 4 week foot, stat μακρινης πασας)

Επισης καποιοι παιχτες να εχουν trait leadership και flair ωστε να πασαρουν χωρις να κοβεται ευκολα η πασα τους (αν το εχω καταλαβει σωστα).

....και στα καστομ τακτικς βαλτε pressure 10, aggression 70 και team width 10.

Αυτα  B)

Επεξ/σία από Platini_Athens
Δημοσ.

Το division πως λειτουργεί στο fifa δηλαδή κανει reset ανα μήνα , πέφτεις απο ενα σημείο και μετά αν χάνεις πως πάει ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...