tommybertsen Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Περαν του χειριστηριου, τα προβληματα που αναφερω ειναι διαφορετικα. Δηλαδη το lag και ο τροπος που ανταποκρινεται στις "εντολες" που του δινω , ανεξαρτητως input, ειναι μετριος εως κακος. Στο online κομματι. Γιατι offline ειναι λες και παιζω κατι διαφορετικο (και παιζω σε υψηλα επιπεδα δυσκολιας). Φυσικα και εχεις δικιο οτι ειναι φτιαγμενο για gamepad. Αλλα πες μου ενα νορμαλ gamepad για το παιχνιδι , που να μη ξεπερναει το 30ρι σε φραγκα. Υπαρχει; Για ποιον ηλιθιο λογο να θελει ντε και καλα xb1,xb360 ή ps4 gamepad? Το Logitech Chilstream που εχω, εχει προβλημα. Παιζεις , αλλα , δεν αλλαζει τα κουμπια, δεν πεφτει στα πεναλτυ γιατι δε λειτουργει σωστα το analog...κλπ. Και ολα αυτα τα κουλα, μονο στο fifa. Σε οτιδηποτε αλλο , παει μια χαρα (πχ Mortal Kombat) Δε μπορω να παιξω ετσι δυστυχως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Ελάχιστα παραπάνω από 30: https://www.skroutz.gr/s/72740/Microsoft-Xbox-360-Controller-for-Windows.html Το έχω 5 χρόνια και δεν ψοφάει με τίποτα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Μπορω να βαλω δλδ πληκτρα της αρεσκειας μου με αυτο ^^ ? Στο μεταξυ, για να την βγαλω ανεξοδα, υπαρχει κανα ρημαδοsoftware που να επιτρεπει την αλλαγη των πληκτρων; (καποιος πλαγιος τροπος δηλαδη..) ??? Κατι ειχα ακουσει οτι υπαρχει.. Ειχα βρει ενα που λεει οτι δεν αφηνει σε denuvo τιτλους (λελ)... (meanwhile ενας φιλος ειχε το παραπανω κοντρολλερ, και σε Windows 10 ειχε προβληματα. Εσυ αυτο το εχεις σε 10 ή σε 7 ? ) Εδω βρηκα παντως οτι θα δουλευει... Το παλικαρι που λεω εχει ενα περισσιο και θα μου το στειλει μαλλον να τεσταρω Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2016 από tommybertsen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newlynx Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 @tommybertsen εντελώς φιλικά, έχεις το σύστημα της υπογραφής σου και παιδεύεσαι να παίξεις FIFA 17 με πληκτρολόγιο; O καθένας κάνει με τα χρήματά του ότι θέλει, για Χριστούγεννα πάρε δώρο για σένα ένα gamepad της Microsoft (προτείνω το X360 ασύρματο) ώστε να γίνεις άρχοντας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Το θεμα ειναι οτι το συστημα δεν ειναι για Fifa,ουτε πηρα πχ gtx 1070 με γνωμονα το Fifa και τετοιου ειδους games. Απλα, δεν υπολογιζα ποτέ να χρειαζομαι κατι περισσοτερο απο το gamepad που ηδη εχω Καταλαβαινεις οτι με ενοχλει που ΜΟΝΟ στο Fifa δε το αναγνωριζει οπως πρεπει. Ενω παντου παιζει μια χαρα!! Θα μου στειλει ενα παλικαρι το x360 wired , να κανω τις δοκιμες μου , και αν δω οτι τα καταφερνω, κομπλε Σιγουρα θα κερδισω εδαφος. Παντως η lagα θα παραμεινει lagα (το παραπανω που εστειλε ο nzeppos θα μου στειλει) Πχ. Επαιζα σημερα ματσακι. Dortmund - Atletico M. (εγω ατλετικο). ΤΟ παλικαρι πρεπει να εριξε πολλες χριστοπαναγιες, μαζι με εμενα. Δε ξερω αν ηταν ΜΟΝΟ σε εμενα, αλλα καθε φορα που πλησιαζα στην περιοχη του ή αυτος στη δικια μου, το παιχνιδι ηταν λες και το επαιζα σε καναν pentium 4 Σε αργη κινηση. WTF? Παρολα αυτα απορω πως κερδισα (και μαλιστα 0-3).\ 2 γκολ απο κορνερ. Το παιχνιδι επανηλθε στα γνωστα του. Σε καθε κορνερ, παιρνω κεφαλιά. Σε καθε κορνερ αντιπαλου, ο αντιπαλος παιρνει κεφαλιά αν το κανει εκει κοντα στο πεναλτυ. Βεβαια στην Div 9 που ειμαι (μολις πηγα 8) , δεν εχει σοβαρους παικτες φανταζομαι (για να νικαω με το keyboard...). Μετα θα τα βρω σκουρα και θα γινω ασανσερ (αν συνεχισω και δε το σπασω ) Περιμενω 1+ μηνα την Forthnet να με περασει σε Fastpath στο μεταξυ (δε ξερω αν θα δω καμμια βελτιωση), και απο τα "αυριο θα ειναι ετοιμο" , εχω πηξει , και στο τελος θα βρισω πολυ ασχημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lupus_Hegemonia Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 ...Και ήρθε το μεγάλο ντέρμπι (Manager Career), μεταξύ Λιβερπουλ-άρας και ΜανΓιου-Scums, στο Άνφιλντ... Και ξεκινώ σχετικά καλά και "σφυροκοπώ"... αλλά σε 3 αντεπιθέσεις... με "φιλοδωρούν" με τρία αντίστοιχα τεμάχια!!!!! ...0-3, στο 34ο λεπτό, υπέρ της Γιουνάιτεντ!... ...Μου κάνουν πέναλντυ στο 41', ενώ στο 47' κατορθώνω και σκοράρω και 2ο γκολ και πάμε αποδητήρια ...2-3. ...Μετά... Τελικό αποτέλεσμα... 6-3!!!! Ένα μικρό δείγμα απ' το "ξεβράκωμα"! (Εννοείται ότι έχω κάνει "μικροαλλαγές" - λολ - στο ρόστερ της Λίβερπουλ)... @tommybertsen εντελώς φιλικά, έχεις το σύστημα της υπογραφής σου και παιδεύεσαι να παίξεις FIFA 17 με πληκτρολόγιο; O καθένας κάνει με τα χρήματά του ότι θέλει, για Χριστούγεννα πάρε δώρο για σένα ένα gamepad της Microsoft (προτείνω το X360 ασύρματο) ώστε να γίνεις άρχοντας Aναλόγως τί έχεις συνηθήσει... Εμείς οι "παλιοί" (Spectrum, Amstrad κτλ), έχουμε συνηθίσει να παίζουμε και... flight-simulator μόνο με πλήκτρα. Το PS4 το μεταπώλησα στο 3μηνο, εξ' αιτίας του gamepad, ήταν ΑΔΥΝΑΤΟΝ να παίξω με δαύτο! Στο παραπάνω βίντεο, έριξα 6άρα στο δύσκολο επίπεδο, σε PC με πλήκτρα... ...Σε αντίστοιχο ματς στο PS4, ούτε να ισοφαρίσω 1-1 δεν μπορούσα, στο Amateur επίπεδο!!!! ...Όπως έχει συνηθίσει ο καθένας. Πήρα ένα φοβερό gamepad (PC) πριν 2-3 μήνες, για... να το δίνω στον ΑΝΗΨΙΟ ΜΟΥ να παίζουμε διπλό, εγώ με πλήκτρα κι αυτός με pad! Mετά από δοκιμές άπειρων μοντέλων (και πολύ επώνυμων), πήρα αυτό για να παίζει ο ανηψιός μου μαζί μου διπλό... Είναι ΦΟΒΕΡΟ gamepad: https://www.amazon.co.uk/gp/product/B01G1QOJBC/ref=oh_aui_detailpage_o03_s00?ie=UTF8&psc=1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Το θεμα ειναι οτι και εγω απο το Fifa 95 με πληκτρα παιζω και θα μου ειναι υπερδυσκολο να συνηθισω με gamepad. Το αλλο θεμα ειναι οτι τα πληκτρα δε σου δινουν την ευκαιρια να κανεις καποια πραγματα, τα οποια μπορεις με χειριστηριο. Δοκιμασε να εκτελεσεις πεναλτι με το ενα και με το αλλο. Δοκιμασε να παιξεις με manual settings με το πληκτρολογιο. Αν κανεις 5 πασες σωστες, γραψτες σε βιντεο , εισαι ηρωας Σε εμενα ενα ps4 alike gamepad οπως ειναι το logitech, δεν αναγνωριζεται 100% απο το Fifa ΚΑΙ ΜΟΝΟ απο το fifa και δε με αφηνει να αλλαξω key bindings. Τραγικο απλα. Το να μη μπορω να το κανω αυτο , σημαινει οτι δε μπορω να συνηθισω τα assigned πληκτρα (και δε θα το προσπαθησω καν - δε βολευουν - θελω να τα βαλω οπως παιζω στο keyboard). Επισης δε πεφτει ο τερματας στα πεναλτυ. Κατι δε δουλευει σωστα με τα analog. Γουελ ,φακ ιτ. ΥΓ: Lupus...Στο δυσκολο επιπεδο , στο 3ο γκολ αν δε κανω λαθος, δε θα σε αφηναν να διανυσεις ουτε για αστειο τοσα μετρα οι αμυντικοι. ΑΥτος που πηγε να σε μαρκαρει ετσι στο χαλαρο , θα σου ειχε παρει την μπαλα σε 1 sec (και πολυ λεω), ειδικα αν ηταν με 2-3 μπροστα στο σκορ εκεινη τη στιγμη. Οποτε αν με το δυσκολο , εννοεις το "professional" , οκ. Αν εννοεις το legendary, no f* way. Ισως να εισαι στο World Class, αλλα Legendary, don't think so. Εκει δεν ευχαριστιεσαι παιχνιδι, εκει σε εκνευριζει. Επισης εκει , δε γυρνας παιχνιδι απο 0-3 , γιατι οταν φτασεις στο 0-3 οι παικτες σου σερνονται και για να βγαλεις μια σωστη καθετη, θελει προσπαθεια. (εκτος και αν παιζεις 20λεπτα ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lupus_Hegemonia Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Μια χαρά παίζω με τα πλήκτρα...Και πέναλντυ ρίχνω καλά... και φάουλ βαρώ καλά... και πάσες φοβερές δίνω κτλ. Σαφώς και ΧΑΝΕΙΣ (με τα πλήκτρα) σπέσιαλ κινήσεις και άλλα, που έχεις με ένα gamepad. Αλλά ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΩ, πώς να το πώ διαφορετικά;;; Δεν μπορώ... Με πλήκτρα, στο ανώτερο επίπεδο, είναι "challenged" το παιχνίδι, νικώ περίπου 60-70%... Με gamepad, στο ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ζήτημα ήταν να 'χα 20-30% νίκες!!!! Εδώ στο Skyrim ή το GTA5, στο PS4... δεν μπορούσα καν να... εστιάσω το σταυρόνημο να χτυπήσω έναν αντίπαλο - στο PC, έχω "πελεκώσει" όλον τον ντουνιά!!! Σου είπα/έγραψα... δοκίμασα ΟΥΚ ΟΛΙΓΑ gamepads (PC) και κατέληξα στο παραπάνω που πόσταρα (Amazon link). Και ο ανηψιός μου (που ΜΟΝΟ κονσόλα παίζει), μου είπε ότι είναι εφάμιλλο (ή και καλύτερο) απ' το gamepad του PS4! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Μα το πεναλτυ ειναι μονοδιαστατο με το πληκτρολογιο. Μπορεις να σημαδεψεις δεξια αριστερα, αυτο ειναι. Ουτε να κανεις fake το πεναλτυ μπορεις ουτε τιποτα, ουτε να δωσεις κατευθυνση οπως με το gamepad μπορεις. Αν το προσπαθησεις, θα το στειλεις , συνηθως, στα πουλια Εννοειται πως αν βαλω και παιξω με gamepad , θα εχω ουτε τις μισες νικες (σε World Class παιζω στο career, με την Ατλετικο Μαδριτης ). Το παραπανω γκειμπαντ δλδ σου επετρεψε να αλλαξεις τα πληκτρα εντος του παιχνιδιου; Αναγνωριζεται ως "ps4" απο το Fifa? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lupus_Hegemonia Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δεν με ενδιαφέρει να κάνω "fake" και τέτοια "κολπάκια". Ούτε στο κανονικό ποδόσφαιρο δεν μου αρέσουν αυτά. Διαλέγω πλευρά (και ύψος) και κάνω "fake" με την κίνηση του παίκτη - πχ. βάζω τον Κουτίνιο να τρέχει από τα αριστερά προς τα δεξιά και το στέλνω στ' αριστερά, "κοροϊδεύοντας" με τη φορά του σώματός μου... ...Άμα κάνεις ΠΟΛΥ training (που το 90% των users ΔΕΝ παίζουν το training section!), θα μάθεις μια χαρά και με τα πλήκτρα να βαράς καλά πέναλντυ. Εδώ με τον ΔΙΚΟ ΜΟΥ χαρακτήρα (την "αφεντομουτσουνάρα μου", ως... έφηβος "ντραφ" στην Λίβερπουλ!), που έχω... 57 στα στημένα, βάζω 60-70% τα πέναλντυ. Φαντάσου πχ. με τον Ιμπραίμοβιτς ή τον Κ. Ρονάλντο - σχεδόν πάντα (σίγουρα) μέσα είναι το χτύπημα... ...Αυτό το παραπάνω gamepad, το 'δε ως "Microsoft 360", αν δεν με απατά η μνήμη μου - καθώς όπως τόνισα ΔΕΝ ΠΑΙΖΩ ΕΓΩ με αυτό, ο ανηψιός μου παίζει. Και ο ίδιος, έχει PS3 & PS4. Και όταν τον ρώτησα, μου 'πε "είναι το ίδιο με της κονσόλας μου"... Ό,τι μου 'πε, σου λέω. Δες και reviews του, τί λένε οι χρήστες. Πάντως, μετά ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΨΑΞΙΜΟ (μαζί με τον ανηψιό μου), κατέληξα σε αυτό - και σαφώς ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, όχι από Ελλάδα... Ως καθαρόαιμος "κομπιουτεράκιας" (από Spectrum... C64... Amstrad... κτλ), ουδέποτε μπόρεσα να κατορθώσω να βολευτώ αυτά τα gamepads. Οκ... τα "stick" για τα Flight-Simulators, δεν με "χάλασαν", τα βολεύτηκα. Όπως επίσης (1-2 φορές) που 'χα αγοράσει και "τιμονιέρα" για το "Need for Speed" (τα παλιά καλά, οι παλαιότεροι φοβεροί τίτλοι, μιλάω)... ...Γενικά, ακόμα και το Striker3 ή το Arma3, το παίζω ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και μόνο με πλήκτρα και ποντίκι - που ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΝΤΑΙ σε σύγκριση με gamepad! Γι' αυτό και στις κονσόλες που έχουν ΜΟΝΟ gamepad, έχουν και ΑΠΕΙΡΟ "AIMING ASSISTANT", διότι είναι σχεδόν ΑΔΥΝΑΤΟΝ να στοχεύσεις γρήγορα και καλά/σταθερά στον αντίπαλο με το gamepad! Αντιθέτως, είναι απειρο-εύκολο να στρέψεις ταχύτατα το ποντίκι (με το σταυρόνημο) και να "λοκάρεις" τον εχθρό αμέσως... Προχθές, στο Skyrim, μπαίνω σ' ένα dungeon φουλ με ληστές. Ρίχνω μια βολή με τόξο στον έναν και μετά (λόγο του ότι έχω "μοντάρει" το Sneaking και το 'χω κάνει δύσκολο, να σε ανακαλύπτουν εύκολα), μου "την πέφτουν" 8-9 ληστές αμέσως - δηλαδή τρέχουν προς το μέρος μου απ' όλες τις μεριές... ...Μέσα σε 4-6 δευτερόλεπτα, είχα τοξεύσει ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ 8-9 ληστές, σκοτώνοντάς τους όλους με μία βολή στον καθέναν!!!!!(Με ποντίκι και πλήκτρα, εννοώ)... Αν αυτό πήγαινα να το κάνω με ...gamepad... ούτε ΤΟΝ ΕΝΑΝ δεν θα 'χα "φάει"! Θυμάμαι στο GTA5... στην αρχή όταν ξεκινά... στην ληστεία της τραπέζης... που σε "περιμένουν" οι αστυνόμοι έξω απ' την τράπεζα "ταμπουρωμένοι" πίσω απ' τα περιπολικά... ...έκανα περί των... 5 λεπτών να... εστιάσω και να "λοκάρω" ΣΤΟ ΕΝΑΝ αστυνομικό!!!! Είναι ζήτημα ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ. Αν είσαι "κονσολάς"... έχεις συνηθίσει τα gamepads. Αν είσαι "κομπιουτεράς", έχεις συνηθίσει ποντίκι-πλήκτρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Aναλόγως τί έχεις συνηθήσει... Εμείς οι "παλιοί" (Spectrum, Amstrad κτλ), έχουμε συνηθίσει να παίζουμε και... flight-simulator μόνο με πλήκτρα. Το PS4 το μεταπώλησα στο 3μηνο, εξ' αιτίας του gamepad, ήταν ΑΔΥΝΑΤΟΝ να παίξω με δαύτο! Στο παραπάνω βίντεο, έριξα 6άρα στο δύσκολο επίπεδο, σε PC με πλήκτρα... ...Σε αντίστοιχο ματς στο PS4, ούτε να ισοφαρίσω 1-1 δεν μπορούσα, στο Amateur επίπεδο!!!! Προσωπικά δεν θα συμφωνήσω. Κι εγώ με Spectrum ξεκίνησα και θυμάμαι ότι έπαιζα Match Day με πλήκτρα τα... V, B, N, M (ούτε καν W, A, S, D). Όταν ξεκίνησα με το Kick Off στην Amiga, το πρώτο πράγμα που έψαξα ήταν αν μπορώ να χρησιμοποιήσω το πληκτρολόγιο. Κάτι που προφανώς δεν γινόταν. Άρα κάποια στιγμή το πήρα απόφαση να μάθω να παίζω με χειριστήριο. Πάει να πει επειδή κάποτε έπαιζα με λαστιχένια κουμπιά, δεν σημαίνει πει ότι θα συνεχίσω να το κάνω μέχρι να βγω στη σύνταξη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Στο atari ST520 μια χαρα επαιξα κικ οφφ με το πληκτρολογιο παντως..το 1990 Ολα ειναι θεμα συνηθειας. Συνηθισα με keyboard και παιζω με αυτο καλυτερα απο οτι με gamepad, αλλα αν δεν βαλω τα key bindings που θελω, δε θα μπορεσω να προπονηθω και οπως πρεπει. Η Ανικανοτητα της ΕΑ για ορισμενα πραγματα, ειναι απο αλλο πλανητη. Ας κανει τα gamepads για τα οποια ο κοσμος πληρωσε, συμβατα, και μετα τα ξαναλεμε , ωστε να μπορω να προπονηθω με αυτα. Δε θα κατσω να παρω gamepad αποκλειστικα και μονο για το φιφα, επειδη ειναι ανικανοι οι τυποι να τα κανουν συμβατα (πως γινεται σε οτι αλλο γκειμ επαιξα να ειναι συμβατο...δε ξερω). Και τα 30€ μου φαινονται ηδη πολλα, και ας εχω συστημα που κοστιζει πολυ ακριβοτερα. Εχω 2 αλλες αποριες 1. Παιρνω ΠΑΟΚ, δε μου βρισκει πλεον ουτε με αιτηση αντιπαλο. Αναγκαστικα παιρνω 5αστερη ομαδα. Οποτε θα τυχω με OP αντιπαλους (πχ Ιμπραιμοβιτς), και θα ειναι ασταματητος και θα φαω γκολ και απο τον πιο ασχετο, επειδη... 2. ...το παιχνιδι εχει lag. Απειρο lag. Και δεν ειναι λογω του ιντερνετ μου. Απορω λοιπον πως γινεται να το προσπερνατε ολοι . Το θεωρειτε φυσιολογικο ή δεν εχετε παιξει ποτε offline το παιχνιδι επειδη το θεωρειται "ανουσιο" ; Οταν εχεις προπονηθει οσο μπορεις στο offline για να μπορεις να ξερεις τα βασικα στο online , και το online ειναι λες και παιζεις αλλο παιχνιδι , ε δε το θεωρω φυσιολογικο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lupus_Hegemonia Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Προσωπικά δεν θα συμφωνήσω. Κι εγώ με Spectrum ξεκίνησα και θυμάμαι ότι έπαιζα Match Day με πλήκτρα τα... V, B, N, M (ούτε καν W, A, S, D). Όταν ξεκίνησα με το Kick Off στην Amiga, το πρώτο πράγμα που έψαξα ήταν αν μπορώ να χρησιμοποιήσω το πληκτρολόγιο. Κάτι που προφανώς δεν γινόταν. Άρα κάποια στιγμή το πήρα απόφαση να μάθω να παίζω με χειριστήριο. Πάει να πει επειδή κάποτε έπαιζα με λαστιχένια κουμπιά, δεν σημαίνει πει ότι θα συνεχίσω να το κάνω μέχρι να βγω στη σύνταξη. Κανείς δεν είπε αυτό. Αλλά όπως και στο στρατό είχα (το '92) και Εφ-Νι και Τζι-3 και πολλά άλλα, ως ελευθ. σκοπευτής που ήμουν κατέληξα να 'χω μια "φτωχή" Μ-1 καραμπίνα με μια απλή διόπτρα που ΗΤΑΝ ΦΟΝΙΚΟΤΑΤΟ εργαλείο στα χέρια μου! Οπότε, ό,τι βολεύει τον καθένα, τελικά... Εχω 2 αλλες αποριες 1. Παιρνω ΠΑΟΚ, δε μου βρισκει πλεον ουτε με αιτηση αντιπαλο. Αναγκαστικα παιρνω 5αστερη ομαδα. Οποτε θα τυχω με OP αντιπαλους (πχ Ιμπραιμοβιτς), και θα ειναι ασταματητος και θα φαω γκολ και απο τον πιο ασχετο, επειδη... 2. ...το παιχνιδι εχει lag. Απειρο lag. Και δεν ειναι λογω του ιντερνετ μου. Απορω λοιπον πως γινεται να το προσπερνατε ολοι . Το θεωρειτε φυσιολογικο ή δεν εχετε παιξει ποτε offline το παιχνιδι επειδη το θεωρειται "ανουσιο" ; Οταν εχεις προπονηθει οσο μπορεις στο offline για να μπορεις να ξερεις τα βασικα στο online , και το online ειναι λες και παιζεις αλλο παιχνιδι , ε δε το θεωρω φυσιολογικο... Καταρχάς... μα "ΜΠΑΟΚ" πήρες κι εσύ;;; Και θες και να φχαριστηθείς παιχνίδι;;;; (Χαχαχαχαχαχαχαχαχα! Πλάκα κάνω, μην "αρπαχτείς". Από "πάνω" κατάγομαι κι εγώ, αλλά είμαι Πόντιος - δεν θα 'μουν ΠΑΟΚ ή ΑΡΗΣ, αν υποστήριζα κάποια ελληνική ομάδα, μάλλον Απολλωνάρα θα 'μουν)... Κατά δεύτερον... σίγουρα θα 'χει πολλά μείον το παιχνίδι, ειδικά απ' ό,τι ακούω στο online. Αλλά... ΔΕΝ ΠΑΙΖΩ online, ανέκαθεν απεχθανόμουν τα online. Και το Skyrim που λατρεύω, τώρα που έβγαλαν Online Elder Scrolls ούτε ...τρέιλερ δεν έκατσα να δω. Δεν μ' αρέσουν τα online. Αν θέλω να παίξω εναντίον ανθρώπου, προτιμώ να τον έχω ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ, όχι μέσω διαδικτύου... Στο OFFLINE... το FIFA17 είναι μια χαρά, καλύτερο του προηγούμενου ή του 15 - για μένα, πάντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Καταρχάς... μα "ΜΠΑΟΚ" πήρες κι εσύ;;; Και θες και να φχαριστηθείς παιχνίδι;;;; (Χαχαχαχαχαχαχαχαχα! Πλάκα κάνω, μην "αρπαχτείς". Από "πάνω" κατάγομαι κι εγώ, αλλά είμαι Πόντιος - δεν θα 'μουν ΠΑΟΚ ή ΑΡΗΣ, αν υποστήριζα κάποια ελληνική ομάδα, μάλλον Απολλωνάρα θα 'μουν)... Κατά δεύτερον... σίγουρα θα 'χει πολλά μείον το παιχνίδι, ειδικά απ' ό,τι ακούω στο online. Αλλά... ΔΕΝ ΠΑΙΖΩ online, ανέκαθεν απεχθανόμουν τα online. Και το Skyrim που λατρεύω, τώρα που έβγαλαν Online Elder Scrolls ούτε ...τρέιλερ δεν έκατσα να δω. Δεν μ' αρέσουν τα online. Αν θέλω να παίξω εναντίον ανθρώπου, προτιμώ να τον έχω ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ, όχι μέσω διαδικτύου... Στο OFFLINE... το FIFA17 είναι μια χαρά, καλύτερο του προηγούμενου ή του 15 - για μένα, πάντα. Αφου ειμαι ΖΜΠΑΟΥΓΚτσης Πιστεψε με θα το ειχα ευχαριστηθει παραπανω. Σου βαζει ισο αντιπαλο. Αλλα πλεον στο ονλαιν ειτε εχεις τα κατω πετραλλωνα , ειτε την Μεικτη κοσμου, το ιδιο πραγμα ειναι. Μου αρεσουν τα ονλαιν , αλλα εκαστος στο ειδος του . Με ξενερωνουν τα χακερια, αλλα ειναι αναποφευκτο. Δηλαδη ετσι χαλια που ειναι το φιφα στο ονλαιν , χιλιες φορες με το φιλαρακι μου που ερχεται και παιζουμε διπλό (και παιζει και αυτος με το χειριστηριο μου και δυσκολευεται υπερβολικα - λογω κουμπιων). Και εγω Career παιζω - Ατλετικο εχω, 2019 ειμαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lupus_Hegemonia Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Εγώ με την Λίβερπουλ (και λίγες καλές προσθήκες - και "σουτάρισμα" κάμποσων που ανέκαθεν θα 'θελα να δω να "παίρνουν πούλο" κι απ' την κανονική ομάδα), είμαι στο τέλος της φετινής σεζόν - παίζω πιο πολύ Skyrim, είναι αλήθεια! - και μάλλον το "τσιμπάω" το πρωταθληματάκι απ' τους "Ρώσους" (Τσέσκι)! ...Στο "Player Career" περιμένω μια ΚΑΛΗ ομάδα (που μου προτείνει ο Κλοππ να πάω να "μαζέψω παιχνίδια") για να πάω "δανικός". ...Στο "The Journey"... το 'χω τελειώσει 3-4 φορές, για να "μαξάρω" τον Άλεξ Χάντερ όσο πάει, για το "Ultimate Team" (αν και ΔΕΝ το γουστάρω αυτό το mode). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα