zourman1981 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Το αποτέλεσμα ειναι ικανοποιητικό Ειδικά αν εισαι fun του είδους του παιχνιδιού Θα σε καλύψει απόλυτος
tommybertsen Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Όλοι με πληκτρολόγιο παίζαμε κάποτε (τουλάχιστον οι... γηραιότεροι από εμάς) αλλά κάποια στιγμή καταλάβαμε ότι αυτά τα παιχνίδια έχουν φτιαχτεί για να παίζονται με χειριστήριο. Οπότε αλλάξαμε συνήθειες. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι όποιος παίζει ακόμα με πληκτρολόγιο είναι ντε και σώνει κακός παίκτης, μάλλον το αντίθετο συμβαίνει. Δε ξερω σε τι ειδους παικτη κατατασσομαι, αλλα η συνηθεια μου αυτη, δε κοβεται με τιποτα. Σιγουρα ειναι πιο καταλληλο το χειριστηριο , δε το συζηταμε (το βλεπω στην εκτελεση του φετινου πεναλτυ, μπορεις να το κατευθυνεις το βελος με το χειριστηριο , με το πληκτρολογιο , θα γελατε μια βδομαδα αν το δοκιμασετε ) , απλα οταν το πιανω, νιωθω πως παιζω πρωτη φορα το ιδιο το παιχνιδι. Και εχω και αυτο το θεμα που δεν αλλαζει πληκτρα, και δε βολευομαι με τιποτα! (το φιλαρακι μου που παιζουμε βολευτηκε παντως) Απο την στιγμη παντως που θα το παιξεις με gamepad κατά την προσωπικη μου αποψη δεν υπαρχει γυρισμός βεβαια οπως την βρισκει κανεις Και ομως, ειμαι τραγικα κουλος με το gamepad!
ektelion Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Παρακαλώ απαντήστε μου,ώστε να ξέρω αν είναι να το πάρω. Το παιχνίδι τί λέει σαν παιχνίδι; Τί προβλήματα έχει; Πώς αλληλεπιδρά η νέα μηχανή γραφικών στο σύνολο με το υπόλοιπο παιχνίδι; Τα μενού πως είναι; Οι ήχοι; Τι bugs έχει; Το online έχει κόσμο; Αξίζει για αγορά; Ναι, μην το πολυψάχνεις. Αφού είναι μονόδρομος. Όσον αφορά στα τεχνικά, εγώ προσωπικά δεν έχω συναντήσει κανένα πρόβλημα, ενώ και το matchmaking που ήταν μεγάλο μου παράπονο τα τελευταία χρόνια (στο PC) φέτος φαίνεται να έχει στρώσει (μέχρι στιγμής). Έχω παίξει 75 παιχνίδια και άντε να μη μου έχει βρει αντίπαλο πέντε φορές (το πολύ). Για πιο αναλυτική κριτική του gameplay, δες το post του Jim παραπάνω. Προσωπικά συμφωνώ με τα ευρήματά του. Έχω κάποιες ενστάσεις όσον αφορά στο gameplay, αλλά δεν θέλω να διυλίσω τον κώνωπα τώρα. Το bottom line είναι ότι πρόκειται για ό,τι καλύτερο και "όμορφο" έχει κυκλοφορήσει ποτέ σε ποδοσφαιράκι, χωρίς τεχνικά προβλήματα (τουλάχιστον με βάση τη δική μου εμπειρία). Τώρα όσον αφορά σε εξωτερικούς παράγοντες (cheaters κλπ) τα έχουμε πει χίλιες φορές. Προσωπικά μόνο μία φορά μου έχει τύχει cheater κι ελπίζω να παραμείνει αυτό το ποσοστό...
xtrmsnpr Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Ναι, μην το πολυψάχνεις. Αφού είναι μονόδρομος. Όσον αφορά στα τεχνικά, εγώ προσωπικά δεν έχω συναντήσει κανένα πρόβλημα, ενώ και το matchmaking που ήταν μεγάλο μου παράπονο τα τελευταία χρόνια (στο PC) φέτος φαίνεται να έχει στρώσει (μέχρι στιγμής). Έχω παίξει 75 παιχνίδια και άντε να μη μου έχει βρει αντίπαλο πέντε φορές (το πολύ). Για πιο αναλυτική κριτική του gameplay, δες το post του Jim παραπάνω. Προσωπικά συμφωνώ με τα ευρήματά του. Έχω κάποιες ενστάσεις όσον αφορά στο gameplay, αλλά δεν θέλω να διυλίσω τον κώνωπα τώρα. Το bottom line είναι ότι πρόκειται για ό,τι καλύτερο και "όμορφο" έχει κυκλοφορήσει ποτέ σε ποδοσφαιράκι, χωρίς τεχνικά προβλήματα (τουλάχιστον με βάση τη δική μου εμπειρία). Τώρα όσον αφορά σε εξωτερικούς παράγοντες (cheaters κλπ) τα έχουμε πει χίλιες φορές. Προσωπικά μόνο μία φορά μου έχει τύχει cheater κι ελπίζω να παραμείνει αυτό το ποσοστό... για τους cheaters άσε τα παιδάκια εδώ μέσα να λένε.. Σε εμένα ποτέ δεν μου έχει τύχει κανένας ας πούμε..Σε φίλους που παίζουμε τα ίδια. Ευχαριστώ,θα το έπαιρνα απλώς είχα πει να το αφήσω κάνα μήνα να κυλίσει,αλλά εφόσον δεν έχει προβλήματα τρομερά οκ.. Η φάση με τον hunter είναι 1 σεζόν μόνο; ή συνεχίζει;;
jim777 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Ιδέα δεν έχεις τι λές. Πέρυσι 9/10 παιχνίδια στο FUT δε τελείωναν ποτέ λόγω cheater. Και γω και οι φίλοι μου λεφτά έχουμε και δεν ξέρουμε κάποιον που δεν έχει οπότε μάλλον δεν υπάρχει οικονομική κρίση. Εδώ ο άλλος που έτρωγε φάπες από τους πάντες έφτασε λέει #1 στον κόσμο. 1
fever25 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Καλά ούτε εγώ έχω συναντήσει cheaters στα προηγούμενα ή τουλάχιστον όχι σε βαθμό που να το θυμάμαι ή να μου χάλασαν την εμπειρία του παιχνιδιού. Έχεις κανείς εικόνα για το career με τον Hunter; Εάν πρόκειται δηλαδή μόνο για μία σεζόν ή για παραπάνω; Υγ. Να φανταστώ τη δυνατότητα να ρυθμίζεις τον καιρό όταν παίζεις online φιλικά με τους φίλους σου, δεν την έχουν δώσει ούτε φέτος...;
jim777 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 FUT online σε div 1 έχετε παίξει? Γιατί εκεί γινόταν ο κακός χαμός.
zourman1981 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 cheaters εχω παρατηρησει και γω η τουλαχιστον ειναι dc αλλα κατα συμπτωση συμβαινει μονο οταν νικαω
padelis71992 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Xtrmnspr τα παιδακια που αναφερεσαι παιζουν στη div 1 οπως γραφει και ο jim777 ειτε ειναι seasons ειτε ειναι FUT σε αλλες div δε θα συναντησεις cheater πιστευω καταλαβαινεις το γιατι. Επισης απατωντας στον ektelion για παιδακια που υποστηριζουν οτι υπαρχει το cheating λες και τον ιδιο παιδακι γιατι και εκεινος το ιδιο υποστηριζει γιατι και εκεινος ειναι απο αυτους που ειναι div 1 και θελει οταν παιζει και νικαει να κρατιεται η νικη του και οχι να χαιρονται τα παιδακια παιρνοντας νικες με 3ους παραγοντες. Ημαρτον με αυτο το πραγμα βιντεακια με οδηγιες εχουν βγει πλεον πως να το κανουν και μερικοι ακομα να πειστειτε οτι υπαρχει. Οποιος το ειχε ανεβασει περισυ στο thread του 16 ας το ανεβασει και εδω να το δουν, αν και ειναι επικινδυνο να ξεφυτρωσουν και αλλοι ελληνες cheaters οπως ξαφνικα εγινε περισυ μετα την αναρτηση του βιντεο.
Nerazzurri Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Παιδιά γνωρίζει κάποιος πότε συνήθως αναμένεται πτώση της τιμής στο FIFA 17 όπως συνηθίζεται μετά από περίπου κανα μήνα?
ektelion Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Για εμένα πάντως η μεγαλύτερη απόδειξη είναι ότι πάλευα 8 μήνες στο PC καταφέρνοντας μόνο να χαροπαλεύω για να κρατηθώ με νύχια και με δόντια στην πρώτη κατηγορία, ενώ μόλις το πήρα στο PS4 ανέβηκα από την 10η στην πρώτη κατηγορία και πήρα και πρωτάθλημα μέσα σε έναν μήνα χαλαρού παιχνιδιού. Και μη μου πείτε ότι είναι μεγαλύτερος ο ανταγωνισμός στο PC, στο PS4 έχει πολύ περισσότερο κόσμο, οπότε αυτό είναι στατιστικά αδύνατο. 1
zourman1981 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Παιδιά γνωρίζει κάποιος πότε συνήθως αναμένεται πτώση της τιμής στο FIFA 17 όπως συνηθίζεται μετά από περίπου κανα μήνα? καπου τον μαιο ιουνιο του 2017... να πεσει 30 και κατω απο κλειδαδικα
tommybertsen Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Mια σεζον πρεπει να ειναι ο hunter. Τελειωσα καπου οπου μου τον εμφανισε στους παικτες του FUT και αυτο ηταν. Αναφερθηκε κατι για εθνικη αγγλιας, και μετα δε συνεχιζεται (φανταζομαι οτι θα γινει στο 18 βασει των ...save του 17 ? ). Το ρωτησα και 1-2 σελιδες πισω , αλλα δε πηρα απαντηση γιατι κανεις μαλλον δε το τελειωσε Αρα παιδια λετε οτι μονο στην div 1 ειναι οι cheaters? Εμενα που δε με ενδιαφερουν οι divisions (και το FUT γενικως) αλλα να κανω απλα κανα παιχνιδακι με τον κολλητο ή κανα online απλο, καποια στιγμη θελω δε θελω θα φτασω DIV 1 απο οπου και αν παιζω? Καλυτερα να χανω αν ειναι ετσι @zourman οποτε θες κανε invite αν με δεις μεσα να παιξουμε Προειδοποιω: παιζω με πληκτρολογιο
Platini_Athens Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Ημουν τοσο φανατικος σε σημειο αρρωστιας με το πληκτρολογιο....αλλα απο μια στιγμη και μετα ενιωθα οτι ειχα πιασει ταβανι, επεφτα σε τοιχο ειδικα απεναντι σε αντιπαλους σκιλλερ που επαιζαν και καλοι αμυνα.....και βλεπεις δεν ειμαι ΧΤΑΠΟΔΙ!!!!!!! Επισης τοτε δεν ηξερα κανενα σκιλλ και ετρωγα τις προσποιησεις για πλακα....τωρα που ξερω ενα δυο ξερω πανω κατω πως να αμυνθω αφου μαντευω τι θα κανει ο αλλος.....καπως ετσι...... Θεωρουσα μαλιστα οτι ειμαι τοσο ''χαζος'' που δεν θα καταφερω ποτε να μαθω να παιζω με γκειμπαντ.... Τωρα αν μου πεις να παιξω με πληκτρολογιοι ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ χωρις αυτο να σημαινει οτι εχω γινει εξπερ στο χειριστηριο. υγ εχω δοκιμασει πολλα αλλα κι εγω ψηφιζω ΧΒΟΧ για το φιφα.
Nerazzurri Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 καπου τον μαιο ιουνιο του 2017... να πεσει 30 και κατω απο κλειδαδικα Καλά σίγουρα τότε απλά θυμάμαι μετά από ένα με δύο μήνες ( για φιφα 15-16 μιλάω ) είχε πτώση 10-20 ευρώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα