Tzini_Gr Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 χαιρομαι,τελειωνει και μενα σε κανενα μισαωρο το downloading και θα το δοκιμασω το βραδακι ^σε εκανα add.. neokosmitis το δικο μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektelion Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Το τσίμπησα κι εγώ για review και κατεβαίνει. Θα ακολουθήσει video review μετά από καμία εβδομάδα εντατικού λιωσίματος περίπου Όχι ότι φτάνει μία εβδομάδα για να βγάλεις συμπεράσματα, αλλά τι να κάνουμε, τι να το κάνεις το review μετά από κάναν χρόνο και early access δεν έχει νόημα στο FIFA, αφού το ζήτημα είναι το online. Οπότε αναγκαστικά θα μάθετε τη γνώμη μου αφού έχετε διαμορφώσει ήδη τη δική σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babis13 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Επαιξα 4 ματσακια χθες με τον παναθηναικο μου βρηκε απευθειας αντιπαλο πολυ ωραιο gameplay γενικά ωραια αίσθηση ποδοσφαιρου μακαρι να εχει κοσμο και οχι κλεφτες για να το ευχαριστηθουμε και φετος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 1 ματσακι ειχα με τον ΠΑΟΚ , και με εβαλε με Μαρσειγ. Ατσα ο ΠΑΟΚ Το nick μου ειναι οπως αυτο του Forum. Θα το μαθω που θα παει ( 2-2 με ισοφαριση στο 90 ηρθα στο ματσακι - που να τυχω με κανα καλυτερο παικτη δηλαδη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 ερωτηση επειδη ειναι η 1η φορα που παιζω ονλινε σε φιφα.. δεν εχει να παιξεις φιλικα χωρις καταταξη ονλινε οπως εχει το προ; αν ναι που ακριβως ειναι; γτ δεν ειδα κατι και παιζω για καταταξη :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zourman1981 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Αν καταλαβα καλα οχι Εχει το seasons αλλα ειναι με κατηγορίες Απο της ουσίας ειναι με random παίχτες Και αντίστοιχη ομάδα Στο 17 δε νομίζω να εχει αλλάξει κατι Δυστυχώς δεν εχει κατέβει ακομα για να εχω άποψη Και στο pre game σε αφήνει μονο φιλικά με ορισμένες ομάδες (CPU) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geortsaki Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Το Fifa17 για τον υπολογιστη ειναι port απο ποια κονσολα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δεν μπορεί να μου βρεί αντίπαλο εδώ και 1,5 ώρα στο fifa 17 online seasons,συμβαίνει και σε κανέναν άλλο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektelion Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Εγώ χθες έπαιζα μια χαρά ακριβώς την ώρα που αναφέρεσαι Μου έβρισκε αντίπαλο κάθε φορά, και μάλιστα αρκετά γρήγορα. Και με Παναθηναϊκό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zourman1981 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Εγω εχθές με ΠΑΟ τρεις αγώνες μου έβγαλε Milan Cagliari και fener Ε απο τους Τούρκους έφαγα πολυ ξύλο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 δεν εχει ποικιλια το fifa δυστηχως...1η φορα ξεκινησα φιφα ονλινε και σε συγκριση με το προ,του λειπει τα φιλικα παιχνιδια με αντιπαλους,λειπουν διοργανωσεις .... κριμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zourman1981 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Κοιτά αν ενα απο τα δυο games (FIFA pro) Τα ειχε ολα (φιλικά, online πρωταθλήματα και ομάδες με σωστούς παίχτες ) θα αγόραζαν μονο αυτο Τωρα υπαρχει ένας τεχνητό δίπολο για το ποιο ειναι καλύτερο, το αποτέλεσμα ειναι οτι συνήθως οταν ξενερώνεις απο το ενα αγοράζεις το αλλο Εγω τελευταίο pro έπαιξα το 12 και δοκίμασα το 16 για κανα τέταρτο και μου φαινόταν άθλιο Σε αυτο που σίγουρα είδα διαφορα ειναι οτι το online του FIFA ειναι by far πιο playable μαλλον λογω καλύτερων servers Στο pro ΠΑΝΤΑ ειχα κολλήματα είτε σε pc είτε σε ps 4 Είτε ηταν random αντίπαλος είτε φίλος απο την δίπλα γειτονιά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
padelis71992 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 δεν εχει ποικιλια το fifa δυστηχως...1η φορα ξεκινησα φιφα ονλινε και σε συγκριση με το προ,του λειπει τα φιλικα παιχνιδια με αντιπαλους,λειπουν διοργανωσεις .... κριμα Ισα ισα που το φιφα εχει πολλα modes online. Εχει φιλικα αλλα με φιλους σου. Διοργανώσεις τι εννοείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 δεν εχει ποικιλια το fifa δυστηχως...1η φορα ξεκινησα φιφα ονλινε και σε συγκριση με το προ,του λειπει τα φιλικα παιχνιδια με αντιπαλους,λειπουν διοργανωσεις .... κριμα Τα φιλικά παιχνίδια με άτομα που δεν έχεις στο Friend List σου έχει καταργηθεί εδώ και δύο χρόνια αν δεν κάνω λάθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Ισα ισα που το φιφα εχει πολλα modes online. Εχει φιλικα αλλα με φιλους σου. Διοργανώσεις τι εννοείς; οπως champions leauge,ευρωπαικα πρωταθληματα κτλπ οπως εχει το προ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα