Προς το περιεχόμενο

FIFA 17 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε αφήνει να κερδίζεις πολλούς αγώνες και μετά χάνεις συνέχεια. Αυτό είναι συνδυασμός Script μαζί με επιλογή αντιπάλου με βάση ποσοστών νίκης.

Τουλάχιστον αυτό έχω καταλάβει.

Δεν γίνεται την μία να κερδίζω 10+ σερί παιχνίδια και μετά από λίγες μέρες να βάλω να παίξω και να χάνω 10 σερί. 

E ναιιιιιιι

Εχουμε τυχει στο co op (16) αντιπαλους που εχουν πολλα seasons, πολλες κουπες και γενικα παρα πολλες νικες σε σχεση με τις ηττες τους.

Μιλαμε για αφυσικα μεγαλη διαφορα......ε αυτοι οι αντιπαλοι ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ. Δεν μπορεις να τους κοψεις με την καμια. Αλανθαστοι σε ολα και φυσικα πανευκολα γκολ, στο ρελαντι.

Κερδιζουν ολες τις κοντρες, ολες τις κεφαλιες και φυσικα οταν βλεπουμε οι παιχτες μας να ανοιγουν ποδαρακια (και να περναει η μπαλα απο κατω) τοτε ξερουμε.....

Ε οσο υπαρχει αυτο το χαντικαπ στο παιχνιδι οσο ωραιο και να το κανουν καθε φορα .....καλα κρασα!

Αναφερομαι παντα στο ονλαιν κομματι. 

Σορρυ για το οφτοπικ...αν και σχετικο αφου ''αρχισαν τα οργανα ''ακομα δεν βγηκε το παιχνιδι .

• Like 1
  • Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πως ακριβως "αρχισαν τα οργανα"? Ουτε ενας δεν γκρινιαξε για κατι ακομη εκτος απο το Γαλλο που ποσταρες.

Δυο κυπελλα επαιξα σε draft mode και το αποτελεσμα 8-0 νικες. Scripring και handicap OP

Δημοσ.

E ναιιιιιιι

Εχουμε τυχει στο co op (16) αντιπαλους που εχουν πολλα seasons, πολλες κουπες και γενικα παρα πολλες νικες σε σχεση με τις ηττες τους.

Μιλαμε για αφυσικα μεγαλη διαφορα......ε αυτοι οι αντιπαλοι ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ. Δεν μπορεις να τους κοψεις με την καμια. Αλανθαστοι σε ολα και φυσικα πανευκολα γκολ, στο ρελαντι.

Κερδιζουν ολες τις κοντρες, ολες τις κεφαλιες και φυσικα οταν βλεπουμε οι παιχτες μας να ανοιγουν ποδαρακια (και να περναει η μπαλα απο κατω) τοτε ξερουμε.....

Ε οσο υπαρχει αυτο το χαντικαπ στο παιχνιδι οσο ωραιο και να το κανουν καθε φορα .....καλα κρασα!

Αναφερομαι παντα στο ονλαιν κομματι. 

Σορρυ για το οφτοπικ...αν και σχετικο αφου ''αρχισαν τα οργανα ''ακομα δεν βγηκε το παιχνιδι .

Αυτά μάλιστα μπορεί να τα επιβεβαιώσει κάποιος που δεν γνωρίζει σχεδόν τίποτα από PC.

Ένας φίλος που παίζει μόνο ποδοσφαιράκια χρόνια τώρα μου είπε σε κάποια φάση "ε είναι και λίγο φτιαχτό μωρέ με τις νίκες, άλλες φορές σ' αφήνει συνέχεια και άλλες όχι". Του είπα ότι αυτό λέγεται Script.

Με ένα φιλαράκι που παίζω μπορώ να καταλάβω και να επιβεβαιώσω 100% πως πολλές φορές συμβαίνει το εξής:

Παίζουμε φιλικά online στο FIFA 16.

Καταρχάς όποιος βάλει πρώτος Γκολ έχουν οι παίχτες του σαν buff. Ok, το καταλαβαίνω αυτό, ανεβαίνει η ψυχολογία της ομάδας. 

Σε κάποια σημεία ο αντίπαλος που χάνει πιέζει πάρα πολύ και συμβαίνουν όλο παράξενα πράγματα που δεν μπορεί να μπει η μπάλα γκολ. Όταν μου τα έλεγε ο φίλος που τον κέρδιζα σκεφτόμουν ότι απλά έχει τα νεύρα του επειδή χάνει.

Συνήθως τον κερδίζω.

Έλα όμως που όταν βάζει αυτός γκολ είναι λες και παίζω με άλλο άτομο. Φάσεις από παντού, γκολ βροχή, κλπ.

Μάλιστα όταν νίκαγα κάτι συνέβαινε και όλο ήμουν στην περιοχή του και δεν μπορούσε να φύγει η μπάλα. Φώναζε Script Script! Και είχε δίκιο τελικά.

Θυμάμαι που είχα διαφορά υπέρ μου πάνω από 3 γκολ και από όπου και να σούταρα σκόραρα.

Υπήρχε θυμάμαι και στα FIFA του Playstation 2 αυτό, αλλά σε πιο πρωτόγονη μορφή. Το έχω πει στο παρελθόν.

Τότε υπήρχε ανάλογα το ημίχρονο. Στο ένα ημίχρονο έπαιζε καλύτερα η μία ομάδα και στο άλλο ημίχρονο η άλλη. Με τον αδελφό μου το είχαμε ονομάσει τότε "FIFA Mode", δεν ξέραμε τον όρο "Script". Μάλιστα τότε ήταν τόσο έντονο το φαινόμενο που γελάγαμε και κάθε φορά καταλαβαίναμε με ποιανού μέρος είναι το ημίχρονο. Ήταν από εκείνες τις στιγμές που παίζαμε κατά βάση Pro, αλλά παίζαμε για λίγο στην αρχή της Season το FIFA όπου ποτέ δεν μας έπεισε.

• Like 1
Δημοσ.

Το αγόρασα !!!

36.4 € παρακαλώ.είχα balance απο bonus στο cd key store 3€ και το πήρα 3€ φθηνότερα

YEEEEESS !!πωω θέλει 4 μιση ώρες ακόμα να κατέβει...Ανυπομονώ να παίξω!

Δημοσ.

Πως ακριβως "αρχισαν τα οργανα"? Ουτε ενας δεν γκρινιαξε για κατι ακομη εκτος απο το Γαλλο που ποσταρες.

Δυο κυπελλα επαιξα σε draft mode και το αποτελεσμα 8-0 νικες. Scripring και handicap OP

O Γαλλος? Ποιος Γαλλος ρε μαν :-D Ρουμανος ειναι ο ανθρωπος....μη μου πεις οτι δεν ξερει να παιζει κι αυτος!  :-D

Φιλε μου προφανως δεν καταλαβαινεις τι λεμε- τι ποσταρουμε.... βιαζεσαι να απαντησεις λες και σου θιγουμε το παιχνιδι σου...το οποιο τυχαινει να παιζουμε κι εμεις ξερεις!!!!!!!!

Hδη το παιχνιδι εχει αρκετα θεματακια απ οσο διαβαζω με visual lag (input lag)....

Λογικα θα τα φτιαξουν, αυτα δεν ανησυχω.

Αυτα ειναι που δεν φτιαχνονται ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ (μαντεψε τι εγινε στο τελος) :eek:   Eικονα απο το σημερινο βιντεακι του Ζwebackhd 29/9 

https://postimg.org/image/69yffket9/

Δημοσ.

παιδια χανετε το νοημα

ενα παιχνιδι ειναι 

το οτι μιλατε για αυτο σημαινει οτι το παιζεται

εαν ειναι να γραψετε ωρες γιατι απλα γουσταρετε

θα το αγορασετε και ας εχει και bugs

Εγω τωρα σκεφτομαι να μετακομισω το tower σαλονι που εχει 4κ tv 

να το χαρω λιγακι

αληθεια η asus gtx 780 3 giga θα σηκωσει το fifa σε 4κ?

Δημοσ.

Εγω δε θα σας πω οτι δεν υπάρχει scripting, αν και για μενα δεν υπαρχει και εχω τους λογους μου για αυτο, θα σας πω να σκεφτειτε και τη περιπτωση της ψυχολογιας σας ενω παίζετε.

Καντε μια δοκιμή όταν έρθει η ωρα scripting που λέτε και χάσετε το 1ο ματς με τη δικιά σας θεωρία έχει ξεκινησει η κάτω βόλτα και θα χάσετε και τα επόμενα, ε εκείνη τη στιγμή σταματήστε να παίζετε βγείτε κάντε κάτι άλλο και ξανα πιάστε ξανα το παιχνίδι μετά απο 2 μέρες.

Πιστέψτε με δε θα νιώσετε κανένα script. Τωρα μη μου πείτε οτι μετράει και τις μέρες που κάνετε να παίξετε οπότε σας ξανα αφήνει να κερδίσετε  :-D

ΥΓ: Platini οσο για τον ovvy εγώ φέτος τον "γνώρισα" πρώτη φορά. Μη τον ακούς και καθολικά, λέει και μ@λ@κίες. Οτι tutorial βγάζει και λέει σουπερ ντουπερ ουαου effective to score είναι οτι έγραψα παραπάνω αν δείς τα βιντεο που ανεβάζει ειναι αντίπαλος στη cpu και είναι στο beginner για να μπορέσει να βρεί χώρους και αυτομάτως στο beginner τα πάντα είναι πιο εύκολα.

Παραδείγματα; Το tutorial με το συρτο σουτ που απο οπου και αν το βαρούσε έμπαινε αντε βάλε legendary και αν το βάλεις σφύρα μου. Και ένα ακόμα παράδειγμα νομίζω ο ιδιος πριν 2 χρονια στο 15 έλεγε οτι μπαίνουν τα volley shots απο παντου και τα ρουφούν οι τερματοφύλακες και πάω να το κάνω δοκιμή στο beginner το βαλα απο το κεντρο εκανα γκελακια και σουταρα και πηγε μεσα στο legendary πιο εύκολα θα πετύχαινα σημαιάκι κορνερ παρα εστία.

Δημοσ.

Πλέον τα περισσότερα μεγάλα παιχνίδια είναι 30-50GB  Εδώ είναι που μετράει η VDSL. Αντί να περιμένεις 15 ώρες, κατεβάζεις σε 3-4.

Δημοσ.

παιδια χανετε το νοημα

ενα παιχνιδι ειναι 

το οτι μιλατε για αυτο σημαινει οτι το παιζεται

εαν ειναι να γραψετε ωρες γιατι απλα γουσταρετε

θα το αγορασετε και ας εχει και bugs

Εγω τωρα σκεφτομαι να μετακομισω το tower σαλονι που εχει 4κ tv 

να το χαρω λιγακι

αληθεια η asus gtx 780 3 giga θα σηκωσει το fifa σε 4κ?

Δικιο εχεις οτι το νοημα χανεται με το να προσπαθουμε να βρουμε scripting. Ας την βρουμε με τα νευρα μας πρωτα και μετα τα βλεπουμε :P  Υπαρχει δεν υπαρχει , το παιχνιδι θα παιχτει. Για διπλό περισσοτερο το εχω παρα για το online του). Εχουμε δικο μας "τουρνουα" με ενα φιλο που ξεκιναει απο Κυριακη :P Αν δεν ειχε αρχαιο pc θα το αγοραζε κι αυτος.

Προσπαθω αρχικα να δω πως θα τα παω στο career , να το μαθω οσο καλυτερα μπορω, και μετα τις πρωτες 50 ωρες θα μπω και online :P 

Το πηρα και εγω , κατεβηκε και , σε GTX 1070 παιζει στακατο 60ρι σε 4Κ DSR (δε με ενδιαφερει βεβαια να το κρατησω ετσι, 1080p οθονη εχω). Κανε μια δοκιμη με DSR αν μπορεις πρωτα, να δεις αν δουλευει σωστα σε 4Κ αναλυση, πριν κανεις τη "μετακομιση" :)

Δημοσ.

οσοι παίξετε CM πείτε αν υπάρχει καμιά διαφοροποίηση σε σχέση με πέρυσι,ειδικά στο gameplay όσο αφορα την ΑΙ.
Ελπίζω να υπάρχει ενας στοιχειώδης χαρακτήρας για τις ομάδες φέτος και να μην παίζουν όλες τικι-τακα ,είτε πρόκειται για την Ακριγκτον,είτε για την Μπαρτσα.
Οι περισσότεροι γνωστοι YTbers που παίζουν career είναι ελεεινοί γλύφτες της ΕΑ και δεν  μπορείς να βγάλεις κάποιο συμπέρασμα.

Δημοσ.

Εχει δοκιμασει κανεις να το παιξει σε PC με legacy AMD καρτα γραφικων (πχ AMD 6000 series)? Στο demo υπηρχε θεμα ομως λυνοταν με το downgrade του driver, στο full game ομως?

Δημοσ.

εγω το παιζω με gtx 660ti αλλα σε καποιες στιγμες νομιζω οτι σαν να κατεβαινει λιγο η ταχυτητα του παιχνιδιου. λες και πηγαινει σε slow motion. οχι βεβαια τοσο πολυ αλλα ενα κλικ κατω. τι να φταιει? το παιχνιδι η το pc μου?

Δημοσ.

μολις επαιξα τον πρωτο αγωνα

μια χαρα παει νερακι 

ειναι αρκετα διαφορετικο απο το προηγουμενο

θα μας παρει και αυτο λιγο καιρο να μαθουμε

Καλο καψιμο everybody

ειμαι ο manzour1981 στο origin αν θελει κανεις ας παιξουμε κανα ματσακι 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...