Προς το περιεχόμενο

FIFA 17 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λογικο δεν ειναι να εχει στις καινουριες κονσολες περισσοτερο κοσμο αφου τα πισι δεν το σηκωνουν το νεο φιφα.....εννοω δεν το ευχαριστιεσαι με stuttering.

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παντως παρολο που πρεπει να πληρωσεις το online στο ps4, παλι καλα που εχει και περισοτερο κοσμο...μπορει να ειπα κοτσανα βεβαια γιατι ενταξει δεν ειναι και τοσο ακριβο το online, ισως για καποιους τουλαχιστον...

Δημοσ.

Προσπαθω να δημιουργησω ενταση; Really ? Εγω ρωτησα που εχει πιο πολυ κοσμο; Εγω ρωτησα μετα αν αξιζει σε ps4 ή xbox one ? Οτι θελουμε διαβαζουμε μου φαινεται... Εγω εκανα χαβαλετζιδικο σχολιο και αρπαχτηκες, οποτε αλλος προσπαθει να δημιουργησει ενταση για να δικαιολογησει αυτα που θελει (ενω δε χρειαζεται καν , γιατι ειναι facts , οπως λες).

Όχι εσύ δε τα ρώτησες αυτά αλλά δεν επιχείρησες και να τα απαντήσεις γιατί ή δε ξέρεις ή δε σε ένοιαζε να τα απαντήσεις.

Αντίθετα, ειρωνεύτηκες την απάντηση που κάποιος που ξέρει μπήκε στον κόπο να δώσει, μας είπες 2 φορές ότι δεν αγοράζεις PS4 λες και κάποιος προσπάθησε να σου πουλήσει, μας ενημέρωσες για το πόσο "εύπεπτη" είναι μια κονσόλα και έκανες και ένα γρήγορο moderate του topic για να μη ξεφύγει. Και όλα αυτά για ένα παιχνίδι που δεν έχεις ιδέα και έχεις να ασχοληθείς "αιώνες".

Και όλα αυτά επειδή κάποιος ρώτησε πού έχει περισσότερο κόσμο και κάποιος του απάντησε.

Δημοσ.

παντως παρολο που πρεπει να πληρωσεις το online στο ps4, παλι καλα που εχει και περισοτερο κοσμο...μπορει να ειπα κοτσανα βεβαια γιατι ενταξει δεν ειναι και τοσο ακριβο το online, ισως για καποιους τουλαχιστον...

Για 50 ευρώ τον χρόνο με κατά κανόνα περισσότερο κόσμο σε όλα τα online παιχνίδια, καλύτερο matchmaking, απουσία cheats και δύο - τρία δωρεάν παιχνίδια τον μήνα, ανάμεσα στα οποία και αρκετοί ΑΑΑ τίτλοι (π.χ. το καλοκαίρι έδωσαν τσάμπα το ΝΒΑ 2Κ16, ενώ τον Σεπτέμβρη χάρισαν Lords of the Fallen και Journey), κατά την ταπεινή μου άποψη σίγουρα αξίζει. Εγώ προσωπικά απόλαυσα πολύ περισσότερο το παιχνίδι στο PS4. Δεν τίθεται καν θέμα σύγκρισης, αν εξαιρέσουμε τον τεχνικό τομέα στον οποίο το PC υπερτερεί. Αλλά τι να το κάνεις όταν δεν σου βρίσκει αντίπαλο, κι αν σου βρει έχεις μια πολύ σημαντική πιθανότητα να είναι cheater;

[οφ τόπικ]Η διαφορά των PC gamers με τους κονσολάδες (τουλάχιστον όσον αφορά στα ανταγωνιστικά παιχνίδια) είναι σαν αυτή των ελλήνων οπαδών ποδοσφαίρου με τους αντίστοιχους άγγλους: ο Έλληνας θέλει να κερδίζει πάση θυσία. Για αυτό θα σου πει ότι π.χ. είναι Ολυμπιακός κι ας μένει στην Ξάνθη, ενώ θα περηφανεύεται κι από πάνω αν η ομάδα του κερδίσει με τη βοήθεια της διαιτησίας. Ο Άγγλος θα σου πει τελείωσε κύριε, γεννήθηκα και ζω στο Νιουκάστλ, άρα είμαι Νιουκάστλ. Κι ας μην *** ποτέ που λένε και οι ΠΑΟΚτζήδες. Τις προάλλες έβαλα ξανά μετά από καιρό το BF4. Βάζω ένα απλό TDM για αρχή και βλέπω τον εξής διάλογο.

Α: (απευθυνόμενος στον Β με τον οποίο ήταν στην ίδια ομάδα, αλλά δεν τα πήγαινε πολύ καλά) Πάνε παίξε σε κάναν άλλο σέρβερ να προπονηθείς καλύτερα.

Β: Για διασκέδαση παίζω φίλε.

Α: Και η διασκέδαση των άλλων;

ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΙΖΕΙΣ ΗΛΙΘΙΕ, ΒΛΑΚΑ ΑΙΩΝΙΕ ΠΑΡΘΕΝΕ.

[/οφ τόπικ]

Πάντως προβλέπω όλο και πιο πολλούς φιφάδες να κάνουν migrate στις κονσόλες. Πλέον πέφτουν κι οι τιμές, αυξάνονται τα δυνατά exclusives και αρχίζει να αξίζει γενικά η φάση. Κι ας μείνουν οι cheaters να "παίζουν" μεταξύ τους στα PC. Η ΕΑ έχει αποδείξει ότι εφόσον δεν επηρεάζει το πορτοφόλι της, δεν πρόκειται να ασχοληθεί.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όχι εσύ δε τα ρώτησες αυτά αλλά δεν επιχείρησες και να τα απαντήσεις γιατί ή δε ξέρεις ή δε σε ένοιαζε να τα απαντήσεις.

Αντίθετα, ειρωνεύτηκες την απάντηση που κάποιος που ξέρει μπήκε στον κόπο να δώσει, μας είπες 2 φορές ότι δεν αγοράζεις PS4 λες και κάποιος προσπάθησε να σου πουλήσει, μας ενημέρωσες για το πόσο "εύπεπτη" είναι μια κονσόλα και έκανες και ένα γρήγορο moderate του topic για να μη ξεφύγει. Και όλα αυτά για ένα παιχνίδι που δεν έχεις ιδέα και έχεις να ασχοληθείς "αιώνες".

Και όλα αυτά επειδή κάποιος ρώτησε πού έχει περισσότερο κόσμο και κάποιος του απάντησε.

Όντως έτσι είναι. Από ένα σχόλιο το οποίο έγινε για χαβαλέ και συνεχίζεις να παραβλεπεις (εσύ αρπαχτηκες από το σχολιο γιατί ειδες οοοολα τα παραπάνω μέσα από αυτό ) συνέβησαν όλα . Οπότε μάντεψε ποιός δημιούργησε τις εντυπώσεις και την "ένταση" και ποιος απλά απαντησε. Κόβει το μυαλό ρε παιδί μου , δεν είχα δουλειά , έπρεπε να ειρωνευτω εσένα ή τον οποιονδήποτε . Μαιστα . Το αιώνες το ερμηνεύεις όπως εσύ θες. Και δεν έχω και ιδέα. Άρα δε μπορούμε ούτε χαβαλέ να κάνουμε. Το μάθαμε κι αυτό λοιπόν. Από το φιφα14 έχω να ασχοληθώ. 3 χρόνια είναι οι αιώνες μου εμένα.Επισης,το που εχει πιο πολυ κοσμο , ειναι νορμαλ ερωτηση, αλλα το αν ειναι καλυτερα το ps4 or xb1 δεν νομιζω οτι αρμοζει εδω. Αλλα σορρυ, κανω moderate του τοπικ , δε θα ξαναγινει.

Αφού συνεχίζεις να βλέπεις φαντασματα, who am I to say no ?

Nα σημειωσω , προς αποφυγη περεταιρω παρεξηγησης, οτι δεν ειχα κανεναν απολυτως σκοπο να ειρωνευτω, ουτε εχω λογο να απολογουμαι. Ο γραπτος λογος παρεξηγειται, θα θεωρουσα νορμαλ να παρεξηγηθεις, αν δε χρησιμοποιουσα το ρημαδι το emoticon. Η συνεχεια ηρθε φυσιολογικα μαλλον...

Και οντοπικ. Γιατί δε γίνεται ενοποίηση ρε παιδιά; αυτό που κάποιος πληρώνει στο πσ4 για να παιξει ονλαιν γιατί συμβαίνει; αν είχε και μετά από αυτό cheats δε νομίζω να υπήρχε άνθρωπος που να παίζει.. Αλλά θα μου πεις υπάρχει διαφάνεια όταν πληρώνεις για να παίξεις ονλαιν, άρα θα διπλοσκεφτει κάποιος να βάλει cheat (αν υπάρχει τέτοιο ). Εγώ Καλώς ή κακως δεν έχω δυνατότητα κονσόλας , Γιατί να μην υπάρχει περισσότερος κόσμος και να είναι μειωμένες οι πιθανότητες για cheaters ?

Για τους of cheaters τι κάνει η εα;

Επεξ/σία από tommybertsen
Δημοσ.

Θα το καταλάβεις όταν νικάς 3-0 στο 80' και ξαφνικά πέσει το παιχνίδι και σου δείξει είτε ότι δεν μετράει η νίκη, είτε ότι έχασες.

Ή όταν παίξεις με καναν Eng1Wasem (που θα έχει 500 νίκες σε 520 αγώνες) και θα χάσεις 0-3 στο 10' από disconnect.

Δημοσ.

Θα το καταλάβεις όταν νικάς 3-0 στο 80' και ξαφνικά πέσει το παιχνίδι και σου δείξει είτε ότι δεν μετράει η νίκη, είτε ότι έχασες.

Αυτο γινεται λογω των server στην πλατφορμα του Pc ? Ειχα ακουσει για αυτο το θεμα, αλλα δε με ειχαν κερδισει τα Fifa 15/16 , ωστε να ασχοληθω. 

Δημοσ.

παντως στο 16 στο pc δεν ηταν τοσο τραγικα τα πραγματα επαιξα γυρω στα 500 Online games στο fut και στο απλο και δεν βρηκα κατι τρομερο το κακο ειναι οτι δυσκολα βρισκεις αντιπαλο με μεσαιες ομαδες παντως περα απο κατι μικρο lag ηταν καλη εμπειρια περσυ(1η φορα φιφα στο pc)

Δημοσ.
Τις προάλλες έβαλα ξανά μετά από καιρό το BF4. Βάζω ένα απλό TDM για αρχή και βλέπω τον εξής διάλογο.

Α: (απευθυνόμενος στον Β με τον οποίο ήταν στην ίδια ομάδα, αλλά δεν τα πήγαινε πολύ καλά) Πάνε παίξε σε κάναν άλλο σέρβερ να προπονηθείς καλύτερα.

Β: Για διασκέδαση παίζω φίλε.

Α: Και η διασκέδαση των άλλων;

ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΙΖΕΙΣ ΗΛΙΘΙΕ, ΒΛΑΚΑ ΑΙΩΝΙΕ ΠΑΡΘΕΝΕ.

Αυτή τη στιχομυθία και το rant θα προτιμούσα να την παρακολουθήσω σε κάποιο yt review σου (με τα ανάλογα props-acting) :-D

• Like 2
Δημοσ.

καλημερα κι απο μενα, 

εαν βαλετε στο youtube να δειτε βιντεακια με τους γνωστους φιφακιδες youtubers θα καταλαβετε (σε κονσολες δεν παιζουν αυτοι ? ) οτι τα κουλα, τα Χ φαιλς και τα πανθηρια ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΟΝ και σε αυτον τον τιτλο.

Ναι εχει πολυ ωραια γραφικα το ατιμο, ωραιες καθετες, θυμιζει το 15 γι αυτο και πιο διασκεδαστικο κατεμε αν και πιο κοντα στο 16 στο gameplay.....ΑΛΛΑ πχ στατιστικα που δειχνουν οτι εχω πατησει τον αντιπαλο μου κατω και ΟΜΩΣ χανω το ματς με 2 στα 2 σουτ καλα κρατουν. :eek:

Τα χουμε ξαναγραψει ομως ολα αυτα σε προηγουμενα φιφα..... :-(

Δημοσ.

καλημέρα

μολις μου ηρθε ο κωδικος για το φιφα17 από το cdkeys με 38 ευρω

φανταζομαι ότι από αυριο θα αρχισω το λιωσιμο

Δημοσ.

ΑΛΛΑ πχ στατιστικα που δειχνουν οτι εχω πατησει τον αντιπαλο μου κατω και ΟΜΩΣ χανω το ματς με 2 στα 2 σουτ καλα κρατουν. :eek:

Αυτο τι σημαινει;  :unsure:

Δημοσ.

καλημέρα

μολις μου ηρθε ο κωδικος για το φιφα17 από το cdkeys με 38 ευρω

φανταζομαι ότι από αυριο θα αρχισω το λιωσιμο

Ναι, δες επίσης αν μπορείς να το προεγκαταστήσεις για να το έχεις έτοιμο όταν φτάσει η επίσημη ώρα κυκλοφορίας.

Δημοσ.

Ναι, δες επίσης αν μπορείς να το προεγκαταστήσεις για να το έχεις έτοιμο όταν φτάσει η επίσημη ώρα κυκλοφορίας.

ektelion σε ευχαριστω πολυ για την συμβουλη σου

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...