Προς το περιεχόμενο

FIFA 17 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μήπως είναι θέμα TV vs Monitor;

Αν όχι έχεις επιλέξει στο PC να στέλνει Full RGB στην TV;

Ναι, 60fps είναι.

οχι εχω κανει μονιτορ την 46αρα τηλεοραση με το pc και στην ιδια εχω το ps4...απλα γενικα η εκδοση στην κονσολα εχει την ταση να καρτουνιζει σε χρωματα λιγο και μου αρεσει αυτο φετος στο 17 οταν το συγκρινα, ασε που ειναι και λιγο πιο βολικο το χειριστηριο του ps4 ( οχι πιο στιβαρο :-D , μονο πιο βολικο ), γιατι αφηνα μια του ps4 και επιανα το χειριστηριο 360 για pc και μπορω να πω ηταν ποιο αναλαφρο του ps4 στο gameplay...φυσικα δεν ξεχναω πως θα πληρωνω για το online αλλα τι να κανουμε...ενας σημαντικος παραγοντας βεβαια για να μην το παρω στην τελικη εκδοση καν ειναι μην τυχον φαει downgrade και δεν ειναι 60 frames και 1080p εννοειται, γιατι τοτε μονο pc...αυτο με καιει μονο...γιαυτο θελω να το σιγουρεψω... και οταν λεω καρτουνιζουν σε χρωματα, ισως να μην το περιγραφω σωστα αλλα ξανα λεω πως ενω η συγκριση εγινε με πολυ δυνατο pc ultra settings, ειναι καπως πιο ζωντανο και πιο ζεστο στο ps4, τελος παντων δεν μπορω να το περιγραψω καπως καλυτερα...

Επεξ/σία από navouxodonosoras
Δημοσ.

Εγώ κοιτάω που παίζει η παρέα μου.
Το χειριστήριο του PS4 αν μπορούσα να βγάλω νόμο και να το καταργήσω ή να το βελτιώσω θα το έκανα. Κλαίω τα 550€ που έδωσα μαζί με δύο παιχνίδια και δύο χειριστήρια. Κάθε φορά κλαίω, κάθε φορά όμως. Sorry για την γκρίνια.
Το Forza Gamepad δεν το αλλάζω με τίποτα. :)

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ κοιτάω που παίζει η παρέα μου.

Το χειριστήριο του PS4 αν μπορούσα να βγάλω νόμο και να το καταργήσω ή να το βελτιώσω θα το έκανα. Κλαίω τα 550€ που έδωσα μαζί με δύο παιχνίδια και δύο χειριστήρια. Κάθε φορά κλαίω, κάθε φορά όμως. Sorry για την γκρίνια.

Το Forza Gamepad δεν το αλλάζω με τίποτα. :)

Ε ναι, κι εγώ σε PS4 θα το έπαιρνα, ασυζητητί, αλλά αν είναι να παίζουμε co-op πρωτάθλημα με τον αδερφό μου, θα αναγκαστώ να στραφώ στο PC, κι ας έχει shitty online. Βρίσκω λίγο ακραία την άποψή σου για το χειριστήριο του PS4, αλλά θα συμφωνήσω ότι όσον αφορά στο FIFA, αυτό του XBOX 360 (και εικάζω και του XBOXONE) είναι απείρως ανώτερο. Προσωπικά μου γλιστράνε συνέχεια τα μοχλάκια. Ξέρεις τι είναι να βγαίνεις στην αντεπίθεση μόνος και να αναγκάζεσαι να κόψεις ταχύτητα επειδή σου έχει φύγει σχεδόν το μοχλάκι από τον αντίχειρα; Από την άλλη όμως έχει απείρως ανώτερο "σταυρό", πράγμα απαραίτητο για π.χ. το Mortal Kombat X.

Δημοσ.

Πήρα ps4 μόνο για το Fifa επειδή έχει περισσότερο κόσμο και δεν έχει cheaters.

Στο Ps4 στα 10 ματς online παίζω και τα 10.

Στο PC αν παίξω 1/10 νιώθω ευλογημένος.

Όσο και να ειρωνεύεσαι γράφει πόσους έχει online και προχθές που μπήκα και στα 2 το ένα είχε 1200 άτομα και το άλλο 22.000.

Δημοσ.

Still, I won't get a ps4 μονο για ενα παιχνιδι για να 'χω περισσοτερο κοσμο στο online κομματι του. Αν γινει crossplatform μετα χαρας να διασταυρωθω με οποιονδηποτε απο ps4.

Φυσικα και με ενοχλει το cheat , αλλα δε ξερω σε τι μορφη θα εμφανιζεται, εχω να παιξω αιωνες.

Δεν ειρωνευομαι, χαβαλε κανω, μη τα παιρνετε τοσο σοβαρα ολα .

Το φανταζομαι οτι εχει περισσοτερο σε μια κονσολα. Ειναι πολυ περισσοτερο ευπεπτη απο καθε αποψη (ξεκινωντας απο την τιμη της). 

Επισης βλεπω ερωτησεις για το αν αξιζει περισσοτερο σε ps4 ή xb1. Ειχα την εντυπωση οτι ειμαστε στην ενοτητα "pc games", αλλα πιο πολυ για VS μου μοιαζει πλεον. 

Δημοσ.

Στο Ps4 έχει 20πλασιο κόσμο κυριολεκτικά από PC. Μην ακούς τον αλήθεια.

Συγγνωμη  δε το ήξερα.Τώρα μόλις έκανα search στο google και όντως στις κονσόλες έχει περισσότερο κόσμο

Δημοσ.

Still, I won't get a ps4 μονο για ενα παιχνιδι για να 'χω περισσοτερο κοσμο στο online κομματι του. Αν γινει crossplatform μετα χαρας να διασταυρωθω με οποιονδηποτε απο ps4.

Φυσικα και με ενοχλει το cheat , αλλα δε ξερω σε τι μορφη θα εμφανιζεται, εχω να παιξω αιωνες.

Δεν ειρωνευομαι, χαβαλε κανω, μη τα παιρνετε τοσο σοβαρα ολα .

Το φανταζομαι οτι εχει περισσοτερο σε μια κονσολα. Ειναι πολυ περισσοτερο ευπεπτη απο καθε αποψη (ξεκινωντας απο την τιμη της)

Επισης βλεπω ερωτησεις για το αν αξιζει περισσοτερο σε ps4 ή xb1. Ειχα την εντυπωση οτι ειμαστε στην ενοτητα "pc games", αλλα πιο πολυ για VS μου μοιαζει πλεον. 

Εσύ δημιούργησες μόνος σου το VS κομμάτι. Κανείς δεν έκανε κάποια σύγκριση. Το ότι στο PC είναι ή τουλάχιστον τα τελευταία χρόνια ήταν unplayable λόγω cheating και έχει λιγότερο κόσμο είναι facts όχι θέμα σύγκρισης και άποψης.

Αν δε ξέρεις σε τι μορφή είναι το cheating και πόσο εκνευριστικό/gamebreaking είναι κάτσε διάβασε αυτούς που ξέρουν αντί να προσπαθείς να δημιουργήσεις ένταση.

ΧΒ1 και PS4 είναι πάνω κάτω στα ίδια με μικροδιαφορές σε market και κόσμο (το ps4 έχει διπλάσιο αλλά και στο άλλο είναι τόσοι πολλοί που δε παίζει ρόλο) οπότε θέμα preference κονσόλας είναι.

Δημοσ.

Προσπαθω να δημιουργησω ενταση; Really ? Εγω ρωτησα που εχει πιο πολυ κοσμο; Εγω ρωτησα μετα αν αξιζει σε ps4 ή xbox one ? Οτι θελουμε διαβαζουμε μου φαινεται... Εγω εκανα χαβαλετζιδικο σχολιο και αρπαχτηκες, οποτε αλλος προσπαθει να δημιουργησει ενταση για να δικαιολογησει αυτα που θελει (ενω δε χρειαζεται καν , γιατι ειναι facts , οπως λες).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...