Προς το περιεχόμενο

FIFA 17 [PC]

cpttony

Προτεινόμενες αναρτήσεις

παιδια , μπορει καποιος να μου πει με ποιο τροπο αλλαζουμε τον παικτη που εκτελεί το αραουτ??

μην μου πειτε να περιμενω πολύ ωρα, γιατι ολοι τον αλλαζουν αμεσως

ευχαριστω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

παιδια , μπορει καποιος να μου πει με ποιο τροπο αλλαζουμε τον παικτη που εκτελεί το αραουτ??

μην μου πειτε να περιμενω πολύ ωρα, γιατι ολοι τον αλλαζουν αμεσως

ευχαριστω

Ρε φίλε ναι, κι εγώ αυτήν ακριβώς την απορία είχα στο 16. Κι όλοι μου λέγανε "περίμενε", ενώ όπως λες, πολλοί τον αλλάζουν αμέσως. Αναγκαζόμουν να εκτελώ πλάγιο έξω από την αντίπαλη περιοχή με το σέντερ φορ να ουμ. Ας μας διαφωτίσει κάποιος αν ξέρει.

Νομιζω πως δε γινεται, και ειδικα στο φιφα 17 το εκτελει και μονο του. Δε καταλαβαινω γιατι δε μπορεις να αλλαξεις εκτελεστη οπως ακριβως με τα κορνερ/free kicks.

Εγω ρε φιλε γουσταρω να εκτελει τα πλαγιο μου ο τερματοφυλακας, τι προβλημα εχουν αυτοι; :P 

Τι L3+R3? Εγω παιζω με πληκτρολογιο , και φανταζομαι αυτα ειναι για του Xb1 controller :P . Το δικο μου (logitech chilstream) , δεν εχει L3 R3. Δηλαδη αν δε παιζεις με controller δε μπορεις; 

Με αλλα λογια, τα R3+L3 τι ακριβως κανουν αν πατηθουν ξεχωριστα; (μπας και καταλαβω ποια ειναι στο keyboard)

τα L3 R3 δεν ειναι κουμπια...οι αναλογικοι ειναι ...απλα τους πατας μεσα....

τι κανουν ομως  ειπαμε??? αλλαζεις παιχτη στο πλαγιο? χμμμμ θα το τσεκαρω...

Παιδια μια ερωτηση. Εχω παραγγειλει το game για pc αλλα διαπιστωσα οτι δε δουλευει το optical drive Μου δε διαβαζει τπτ. Θα μπορω να εγκαταστησω το παιχνιδι χωρις το dvd? Μεσω origin δηλ να βαλω το κλειδακι που θα χει μεσα και να το κατεβασω?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορεις κανονικα. Βασικα νομιζω πως ετσι κ αλλιως, αυτο θα εκανες :P Τα DVD για ομορφια ειναι πλεον :P

Στο μεταξυ, επαιζα λιγο το demo τωρα παλι , και σε καποια φαση τρωω ενα γκολ που ακυρωνεται ως offside, ενω προηγουμαι 1-0. Λενε οι εκφωνητες τα δικα τους περι offside, και στο τελειως ξαφνικο , ο εκφωνητης, αρχισε να λεει για το ποσο σημαντικο ειναι που ανοιξε το σκορ, και οτι ειναι ο δρομος προς την νικη. LOL ? Μετα συνεχισε κανονικοτατα την μεταδοση 

Εγω ημουν καπως ετσι...

Επεξ/σία από tommybertsen

κανενα καλο μαγαζι μαγαζι να το παρουμε μεσω ιντερνετ γνωριζετε?σκεφτομαι να το αγορασω απο το gameladen που με το μπονους μαζι κανει 40 ευρω.γνωριζει κανεις το σιτε?ειναι αξιοπιστο?

instant-gaming μονο απο εμενα. Απο εκει θα το παρω οταν πεσει η τιμη του. Εχω παρει αρκετα απο εκει , με prepaid πειραιως απευθειας πληρωσα, ολα gg. Οταν παει ~30€ θα το τσιμπησω. 

• Like 1

παιδια το fifa 17 ( ΟΧΙ ΤΟ ΝΤΕΜΟ) θα τρεχει σε 60 frames 1080p στο ps4 κανονικα? γιατι αν και ολα αυτα τα χρονια παιρνω fifa σε pc λεω να το παρω για ps4 φετος, κατεβασα και τα δυο ντεμο και εκανα μια συγκριση και μπορω να πω πως ενα τσακ μου αρεσει πιο πολυ στο ps4, ειναι λιγο καπως ποιο κορεσμενα τα χρωματα και το γουσταρω, γουστα ειναι αυτα βεβαια, απλα ρωταω μηπως γνωριζουμε επισημα πως θα τρεχει γιατι ανα καιρους αλλα μας δειχνουν σε ντεμο και αλλα στο κανονικο παιχνιδι οταν κυκλοφορει που τρωνε downgrade...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...