padelis71992 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Εγω παλι δεν καταλαβα γιατι πηγε και αλλαξε ολοκληρη μηχανη γραφικων.Δεν καταλαβαινω τον λογο οταν πουλαει τοσο πολυ και αρεσει σε τοσο κοσμο.Να το κανει καλυτερο?Αποτι ακουω σκατα τα εκανε. Το περσυνο μου αρεσε,ειχε θεματακια σε καποια πραγματα ,οπως επισης θα εφτιαχνα τις πασες να ειναι πιο γρηγορες και να εχεις καλυτερο κοντρολ στο κεντρο,αλλα δεν ηθελε τοσες αλλαγες . Απο που ακους οτι τα εκανε σκατα; Το ντεμο το επαιξες; γιατι αν λες οτι σαρεσε το 16 δε γινεται να μη σαρεσει το 17.
ektelion Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Εμένα μου αρέσει που περιμένει την πάσα ο επιθετικός στη γραμμή του οφσάιντ όταν κάνεις οργανωμένη επίθεση (και όχι αντεπίθεση). Μέχρι και πέρσι, ό,τι και να γινόταν, τα σέντερ φόρια απλά έτρεχαν μπροστά σαν τα κριάρια. Αυτό είναι δηλαδή που μου έκανε μπαμ με το που πρωτοέβαλα το ντέμο. Τώρα από εκεί και πέρα, αν εξαιρέσουμε τα στημένα, δεν παρατήρησα καμία τεράστια διαφορά. Αλλά δεν έχω παίξει κι άλλη φορά. Ποιο το νόημα, αφού αν δεν παίξεις ονλάιν δεν πρόκειται να καταλήξεις σε ασφαλή συμπεράσματα. Ας βγει με το καλό και βλέπουμε, το ντέμο είναι μόνο για να βλέπεις τις τρανταχτές διαφορές.
alet Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Μερικά ακόμα πραγματάκια που παρατήρησα στο demo στα παιχνίδια που έπαιξα:-Το secondary contain ειναι broken σε περιπτώσεις οπου οι παίκτες έχουν ξεκάθαρο man to man καθως δεν αφήνει κανένας το μαρκάρισμά του .Ποιο ξεκάθαρο γίνεται σε περιπτωσεις αντεπιθέσεων ,3 με 3.Ελπίζω να φτιαχτεί.-Σε σχέση με το 16 μπορείς να παίξεις ποιο ευκολα passing game στο δικό σου 3ο του γηπέδου.-To No touch dribbling νομίζω οτι είναι ανύπαρκτο.Το LT+RT υπο προυποθέσεις κρατάει ακόμα.-Η κάλυψη της μπάλας με το σώμα,οταν είναι ο παίκτης στατικός ,είναι φέτος πολύ αποτελεσματική.
delpetro Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Γτ σερνεται σε ορισμενες φασεις το παιχνιδι GTX970 το πα8αινει κανεις αλλος: Σε 1080 παιζω κ lock sta 60fps
ektelion Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Κι εγώ αυτή την κάρτα έχω και δεν μου έτυχε κάποιο πρόβλημα φίλε, αν και όπως είπα στο προηγούμενο ποστ δεν έχω παίξει και πολύ... Κι εγώ τις ίδιες ρυθμίσεις έχω.
jim777 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Το παιχνίδι έχει τελείως άλλο feeling και φιλοσοφία. Καλώς ή κακώς οι τρίπλες και η αλλαγή κατεύθυνσης είναι πολύ πιο αργή, η άμυνα στη τρίπλα πολύ πιο εύκολη και στη πάσα ακόμη πιο δύσκολη. Σαν αποτέλεσμα το παιχνίδι το πάνε περισσότερο στο τίκι-τάκα και λιγότερο στην ατομική προσπάθεια. 1
tommybertsen Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Μερικά ακόμα πραγματάκια που παρατήρησα στο demo στα παιχνίδια που έπαιξα: -Το secondary contain ειναι broken σε περιπτώσεις οπου οι παίκτες έχουν ξεκάθαρο man to man καθως δεν αφήνει κανένας το μαρκάρισμά του .Ποιο ξεκάθαρο γίνεται σε περιπτωσεις αντεπιθέσεων ,3 με 3. Ελπίζω να φτιαχτεί. -Σε σχέση με το 16 μπορείς να παίξεις ποιο ευκολα passing game στο δικό σου 3ο του γηπέδου. -To No touch dribbling νομίζω οτι είναι ανύπαρκτο.Το LT+RT υπο προυποθέσεις κρατάει ακόμα. -Η κάλυψη της μπάλας με το σώμα,οταν είναι ο παίκτης στατικός ,είναι φέτος πολύ αποτελεσματική. Αν παιζεις με το ΑΙ , στο legendary, ειναι τοσο αποτελεσματικη, που θες να το σπασεις Στο διπλό (με φιλαρακι) , ειναι οσο χρειαζεται παντως! Μετρησε δηλαδη στο διπλό, θελω να πιστευω οτι θα εχει νοημα και στο online. Γτ σερνεται σε ορισμενες φασεις το παιχνιδι GTX970 το πα8αινει κανεις αλλος: Σε 1080 παιζω κ lock sta 60fps Με lock + να σερνεται πρωτη φορα το ακουω. Στα replay κλπ cutscenes καμμια φορα μπορει να το κανει , αλλα εντος game, δε μου το'κανε ουτε μια φορα. Θα δοκιμασω και στο 2ο pc που εχω την gtx770.
ektelion Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Το παιχνίδι έχει τελείως άλλο feeling και φιλοσοφία. Καλώς ή κακώς οι τρίπλες και η αλλαγή κατεύθυνσης είναι πολύ πιο αργή, η άμυνα στη τρίπλα πολύ πιο εύκολη και στη πάσα ακόμη πιο δύσκολη. Σαν αποτέλεσμα το παιχνίδι το πάνε περισσότερο στο τίκι-τάκα και λιγότερο στην ατομική προσπάθεια. Μακάρι, γιατί εμένα αυτό το στιλ μου ταιριάζει 2
nikosggg3 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Γτ σερνεται σε ορισμενες φασεις το παιχνιδι GTX970 το πα8αινει κανεις αλλος: Σε 1080 παιζω κ lock sta 60fps περιεργο, εδω εγω το παιζω με gtx 660ti σε 1080 και δεν εχω καποιο προβλημα
tommybertsen Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 https://www.youtube.com/watch?v=v-lHtAciICs φουλ γκειμπλει για το journey. Τωρα το ειδα. ΥΓ: 15:37...οοοοοοοοοοοοοκ
alangreek Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Μια ματιά του demo στην έκδοση για PC... https://www.youtube.com/watch?v=5ZXuTNj04KQ 1
g6519 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 -Η κάλυψη της μπάλας με το σώμα,οταν είναι ο παίκτης στατικός ,είναι φέτος πολύ αποτελεσματική. φιλαρακι αυτό που λες πως γινεται??
tommybertsen Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 L2 ή LT, ανάλογα το χειριστήριο. Ή caps lock , αν εισαι ανωμαλος οπως εγω και παιζεις με το keyboard
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα