{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δεν πρόκειται αυτή η εταιρία να νιώσει ποτε, πάλι pre-rendered trailer me flashy graphs...το game είχε πολύ ενδιαφέρον concept μέχρι που το έπαιξα...GTA και πάλι GTA, με κυάλια κοιτάει η ubisoft την Rockstar. 2
Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Parkour gif: https://gfycat.com/UnpleasantLiveElephant 1
Oroku Saki Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Παντως στο steam form εχει κανει ρεκορ μπηκα σημερα το πρωι κατα 9 ,,μολις 10 ωρες αφου ξεκινησαν οι παραγγελιες κα ανοιξε το επισημο φορουμ του παιχνιδιου στο steam και ηδη ειχε φτασει τις 18 σελιες! 18 σελιδες σε φορουμ μεσα σ10 ωρες!! Αυτο δειχνει ποσο πολυ το θελει ο κοσμος! Εντυπωσιασκο!
noFEARgr Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Εγω ξερω οτι ανοιξαν τα preorders και ειναι στην 10 θεση . που το ειδες το εντυπωσιακο ρε οροκου σακι . edit : ρεσιταλ παλι απο οροκου σακι στα steam φορουμς Denuvo plays a big part on it too because now evryone who wants to play it needs to buy it while in watchdogs 1 that didnt use it was cracked day one because of that many more people are buying watchdogs 2 than watchdogs 1 so not be surpsised that it is topseller.
Oroku Saki Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Eντυπωσιακο το οτι μεσα σε 10 ωρες το forum του παιχνιδιου στο steam ειχε φτασει στις 18 σείδες(threads). Τωρα ειναι στην 10θεση αλλα οταν το πρωτι μπηκα ηταν στην 8 και το watchdogs 1 επειδη ειναι σε sale βρισκοταν στην 4.
noFEARgr Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Οντως πολυ εντυπωσιακο ποσα προβατα υπαρχουν που πανε και κανουν Pre order χωρις να εχουν δειξει καν gameplay σε ενα sequel που το πρωτο ηταν στην καλυτερη μετριο . 3
La_MoRt Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Οντως πολυ εντυπωσιακο ποσα προβατα υπαρχουν που πανε και κανουν Pre order χωρις να εχουν δειξει καν gameplay σε ενα sequel που το πρωτο ηταν στην καλυτερη μετριο . Μέτριο; Δε το λες και μέτριο το λες κακό απλά... το παιχνίδι είναι κάτι μεταξύ GTA και κάτι δικό τους που άποψη μου είναι ότι ήταν κακό...
Sprou Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Η ιδέα ήταν πολύ πρωτοποριακή με όλο το hack που υπήρχε και ειδικά τη στιγμή που εριχνες ολόκληρη τη ΔΕΗ..ανυπομονω για το δεύτερο..Είναι θέμα γούστου καθαρα(μου φαίνεται αυτό πρέπει να το λέμε πολλές φορές)..θα συμφωνησω με τον psycho περί gta v ας ακούγεται και τρελό.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Ok guys θέμα γούστου είναι φυσικά αλλα απορώ πως απλά φτάνετε στο συμπέρασμα αυτό όταν έχει μέτριο στην καλύτερη story, κακά έως αδιάφορα side-quests και κάκιστο driving, μιλάμε για open-world και η Ubisoft δεν είναι νέα εταιρία στο είδος, οποτε τι ακριβώς από το game σας κάνει να το έχετε τόσο ψιλά?! Το κάκιστο optimization, το downgrade η ο πρόλογος που αρνήθηκαν το downgrade?! Άντε ok είχε καλο cover system/shooting, έχω δει καλύτερα όπως και εσείς πιστεύω. Anyways πάω στοίχημα από τώρα ότι θα είναι φόλα, στην τελική πιο κάτω στα ματια μου η ubisoft δεν παίζει να πέσει οποτε λίγο καλο να είναι θα μου κάνει τρελή έκπληξη. 1
xtrmsnpr Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 εντελώς τυχαία έπεσα πάνω μάλλον σε OST του παιχνιδιού..Από το πουθένα,απλώς πάτησα να ακούσω.. Και το βλέπω και λέω αυτά τα καραγκιοζιλίκια μόνο σενα παιχνίδι γίνονται..το watch dogs...και όντως δείτε τα logos. εκτός και αν κάνω λάθος..και έχουμε βρει τρελό φαν μπόη
xtrmsnpr Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Αυτό είναι το OST μάλλον. ναι δεν είπα του trailer το OST..βασικά soundtrack θα το πω για να μην μπερδευόμαστε
spartan29gr Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Εγώ ήδη βλέπω oversaturated colors και την ανάγκη για SweetFX Κατά τα άλλα, βλέπω μπόλικο hacking αφού θα είναι γεμάτο drones το παιχνίδι. Το θέμα είναι να έχει ενδιαφέρον story και ενδιαφέρον side-quests. Πάντως οπτικά δεν λέει τίποτα αν κρίνω από τις screenshots, οπότε λογικά αυτή τη φορά δεν θα δούμε downgrade. Εχει αλλαξει τακτικη πια η ubisoft σε αυτο το κομματι(απο την περσινη ε3 κατεληξε οτι θα πρεπει να σταματησει τα tech demos) Μεχρι νεοτερας?
cpttony Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Εχει αλλαξει τακτικη πια η ubisoft σε αυτο το κομματι(απο την περσινη ε3 κατεληξε οτι θα πρεπει να σταματησει τα tech demos) Μεχρι νεοτερας? Δεν ξέρω, με δίχασε πέρυσι το trailer του Wildlands. Δεν ξέρεις τι να περιμένεις από nUBISOFT.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα