Προς το περιεχόμενο

Watch_Dogs 2 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου ήρθε χθες τελικά. Πήρα και το season pass, αν και δε νομίζω ότι αξίζει τελικά. Έπαιξα καμιά ώρα να το δω, κάτι λέει. Θέλω να δω και πιο μετά.. θυμίζει απίστευτα gta.

• Απαντ. 345
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Delijohn είπε

Μου ήρθε χθες τελικά. Πήρα και το season pass, αν και δε νομίζω ότι αξίζει τελικά. Έπαιξα καμιά ώρα να το δω, κάτι λέει. Θέλω να δω και πιο μετά.. θυμίζει απίστευτα gta.

Εννοείται δεν αξίζει. Ήδη και για το 3 μιλάνε για το πόσο θα επαναλαμβάνεται το ίδιο και το ίδιο

Επισκέπτης
Δημοσ.

Και εγώ που ξεκίνησα το 1, το ψιλοβαρέθηκα ήδη. Βέβαια δεν τα πολυσυμπαθώ αυτού του είδους με σύγχρονους κόσμους. Θέλω Μεσαίωνικη φάση, σπαθιά, κτλ..

Δημοσ.

Επί της αρχής τουλάχιστον, είναι άρτιο το όλο κόνσεπτ του gameplay του 2. Είναι ωραίο δηλαδή το ότι έχεις όλα αυτά τα gadgets και μπορείς να ολοκληρώσεις αποστολές στέλνοντας drones μέσα από αεραγωγούς ή χακάροντας αυτοκίνητα ή κάνοντας stun τους φρουρούς με ηλεκτροπληξία κτλ.

Το ζήτημα είναι πως οι αποστολές αυτές καταλήγουν κάπως επαναλαμβανόμενες, και γρήγορα η καινοτομία χάνει την όποια αίγλη της. Συν το ότι σπάει τελείως το όποιο Immersion από το γεγονός ότι οι χαρωποί ανθρωπιστές χάκερς της Deadsec μπορούν να έχουν παράλληλα με τα drones τους και φονικά όπλα και να προκαλούν εκατόμβες θυμάτων χωρίς την παραμικρή επίπτωση. Και προφανώς το ότι οι χαρακτήρες του παιχνιδιού και οι αναμεταξύ τους διάλογοι είναι το cringe το ίδιο.

Αυτό που με γεμίζει με ελπίδα στο Legion είναι το ότι εμβαθύνουν περαιτέρω στον τομέα Stealth σε σχέση με το 2. Δηλαδή απ'ότι είδα στο τρέηλερ πχ, μπορείς να φοράς στολές εχθρών κτλ και να κάνεις Infiltrate σαν να παίζεις Hitman λίγο-πολύ. Αυτό θα έχει ενδιαφέρον.

• Like 3
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μιά ερώτηση ρε παιδιά, έτσι απο περιέργεια. Δεν καίγομαι και μάλλον δεν θα το τρέξω αλλά έτσι γιά το @αμώτο

Μου ήρθε ειδοποίηση στο mail μου για το WATCH DOGS 2 που είχα κάνει αίτημα να το έχω πριν κάτι βδομάδες αφού το έδιναν free 

Μου λέει το μήνυμα: "UBISOFT IS PLEASED TO OFFER YOU WATCH DOGS 2 FREE ON PC! Your game is now available on Uplay PC. Enjoy!"

Ομως, δεν το βρίσκω πουθενά στο UPlay

Πού πάω; 

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Coscas είπε

Μιά ερώτηση ρε παιδιά, έτσι απο περιέργεια. Δεν καίγομαι και μάλλον δεν θα το τρέξω αλλά έτσι γιά το @αμώτο

Μου ήρθε ειδοποίηση στο mail μου για το WATCH DOGS 2 που είχα κάνει αίτημα να το έχω πριν κάτι βδομάδες αφού το έδιναν free 

Μου λέει το μήνυμα: "UBISOFT IS PLEASED TO OFFER YOU WATCH DOGS 2 FREE ON PC! Your game is now available on Uplay PC. Enjoy!"

Ομως, δεν το βρίσκω πουθενά στο UPlay

Πού πάω; 

Στο πρόγραμμα Uplay, πας στην καρτέλα Games και στην κατηγορία My Games πρέπει να στο εμφανίζει.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 minutes ago, BlackStone7 said:

Στο πρόγραμμα Uplay, πας στην καρτέλα Games και στην κατηγορία My Games πρέπει να στο εμφανίζει.

Μπήκα από το UbisoftGameLauncher και οκ. Πριν κάτι μέρες, δεν ήταν 

Εμπαινα από το Uplay και το Club

Ευχαριστώ

Πόσο καιρό θα μείνει εκεί; Λέω να το κατεβάσω (αν αξιωθώ) μετά από μήνες 

Επεξ/σία από Coscas
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Coscas είπε

Μπήκα από το UbisoftGameLauncher και οκ. Πριν κάτι μέρες, δεν ήταν 

Εμπαινα από το Uplay και το Club

Ευχαριστώ

Πόσο καιρό θα μείνει εκεί; Λέω να το κατεβάσω (αν αξιωθώ) μετά από μήνες 

Το έδωσαν δωρεάν για πάντα.

• Thanks 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Αν το παιχνίδι έχει αγοραστεί από Epic store, πρέπει να το κατεβάσω 2 φορές;

Το έκανα install 40GB από Epic και όταν άνοιξα να παίξω, με κατεύθυνε στον launcher της Ubi, ζητώντας να κάνει install ξανά (πάλι 40GB).. Θα χω 80GB έτσι με το καλημερα;;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, RPDrummer είπε

Αν το παιχνίδι έχει αγοραστεί από Epic store, πρέπει να το κατεβάσω 2 φορές;

Το έκανα install 40GB από Epic και όταν άνοιξα να παίξω, με κατεύθυνε στον launcher της Ubi, ζητώντας να κάνει install ξανά (πάλι 40GB).. Θα χω 80GB έτσι με το καλημερα;;

Για να παίξεις θέλει και το Uplay και πριν το install σου ζητάει να κάνεις link το ubi account μέσα στο Epic έτσι ώστε να στο κάνει register κι εκεί. Εσύ πως κατάφερες και έκανες install; Πολύ περίεργο. Δοκίμασες να προχωρήσεις με το "install" να δεις τι κάνει; Θεωρητικά δεν θα το εγκαταστήσει ξανά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσωπικά αφού τελείωσα το Watchdogs και μετά από περίπου 30 ώρες στο Watchdogs 2 έχω να δηλώσω ότι είναι μεγάλο downgrade σε σχέση με το πρώτο. Είναι δυνατόν να περιμένεις μισή ώρα με τα άθλια controls για να ανεβοκατέβεις στην κορυφή ενός κτηρίου με τον ανυψωτή; να ψάχνεις ψύλλους στα άχυρα να βρεις τις εσοχές του drone και του jumper; Να κάνεις τα hacking sequences πάνω στον ίδιο τον χάρτη (!) αντί για τα mini games του πρώτου; Να μην έχεις ένα grenade launcher (*ακυρο έχει τελικά να φτιάξεις), να έχεις δύο όπλα και οι μάχες να είναι κάκιστες; Εν τω μεταξύ περιττό να πω πως με τα γραφικά που έχει για να καταφέρεις να βλέπεις τι γίνεται και τι πρέπει να κάνεις θα παίξεις το μισό παιχνίδι σε μπλε περίγραμμα και κόκκινες πινελιές στο profile mode. Η μόνη δράση που προσφέρει το παιχνίδι είναι σε όσους τους αρέσει να βγάζουν selfies με καινούργια συνολάκια από την γκαρνταρόμπα τους και να αλλάζουν χρωματάκια στα drones και τα αυτοκίνητα. Ακόμη και το εφέ με την έκρηξη στις σωληνώσεις του δρόμου έχει υποστεί μεγάλο οπτικό downgrade σε σχέση με το πρώτο! Επίσης για να κεντράρεις το σωστό άτομο να κάνεις profile με τον χειρισμό που έχει και την κουκιδούλα πρέπει να έχεις κάνει τάμα.

*ps μόλις το τερμάτισα, κάπως καλύτερο γίνεται προς το τέλος αλλά λίγα πράγματα, ένα 6.5/10 με το ζόρι για μένα.

Επεξ/σία από ChrisN.S.
Δημοσ.
10 ώρες πριν, p4n0s86 είπε

Για να παίξεις θέλει και το Uplay και πριν το install σου ζητάει να κάνεις link το ubi account μέσα στο Epic έτσι ώστε να στο κάνει register κι εκεί. Εσύ πως κατάφερες και έκανες install; Πολύ περίεργο. Δοκίμασες να προχωρήσεις με το "install" να δεις τι κάνει; Θεωρητικά δεν θα το εγκαταστήσει ξανά.

Προχώρησα την εγκατάσταση που ζήταγε το uplay, αποθηκεύοντάς το σε άλλο φάκελο από αυτό της Epic και έκανε verify παραδόξως. Οπότε όλα καλα! Ευχαριστώ.

• Like 1
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Υπάρχει κανείς άλλος που να έχει πρόβλημα με το anticheat; 

Μου γράφει συνέχεια anticheat not installed. Διάγραψα το uplay, ξαναπέρασα το uplay και το anticheat αλλά τίποτα.

Δημοσ.
Στις 4/12/2020 στις 3:51 ΜΜ, The_Judas είπε

Υπάρχει κανείς άλλος που να έχει πρόβλημα με το anticheat; 

Μου γράφει συνέχεια anticheat not installed. Διάγραψα το uplay, ξαναπέρασα το uplay και το anticheat αλλά τίποτα.

Μήπως πρόσθεσες και κάποιο DLC, κατά την εγκατάσταση του παιχνιδιού; Υπάρχει, για παράδειγμα, δωρεάν ένα DLC για high quality textures. Αν έχεις βάλει κάποιο DLC, δοκίμασε να το αφαιρέσεις μέσα από το uplay, και τρέξε το παιχνίδι ξανά, ίσως διορθώσει έτσι το λάθος με το anticheat.

Δημοσ.

Δοκίμασα να κάνω απεγκατάσταση και να το εγκαταστήσω ξανά (χωρίς τα high quality..). Εν τω μεταξύ όταν κάνει απεγκατάσταση, σβήνει τα πάντα και πρέπει να το κατεβάσεις ξανά.

Τώρα είναι ακόμα χειρότερα, ούτε καν ανοίγει το παιχνίδι.

Κατά την 1η εγκατάσταση το είχα λύσει το πρόβλημα με την παράμετρο: -eac_launcher. Τώρα ούτε αυτό δουλεύει.

Πραγματικά έχει γίνει πολύ εκνευριστικό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...