Προς το περιεχόμενο

Watch_Dogs 2 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 345
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είχα το (βασικό?) παιχνίδι από τότε που κυκλοφόρησε και πήγα και πήρα τώρα το season pass αεράτος, χωρίς να ελέγξω αν το είχα. Υπάρχει τρόπος να τσεκάρω το ιστορικό; Η αγορά έγινε από GMG και το κάνει redeem κατευθείαν το σύστημα στο account σου, σε περίπτωση που το είχα θα το ακύρωνε, ξέρει κανείς;

Δημοσ.

Το season pass με τον Ubiforward κωδικο επαιζε στα 6.40 και του 1 στα 4 ευρω. Μια χαρα ειναι και τα 6.72 απο GMG για οποιο δεν προλαβε απο uplay. Ειναι πολυ ωραια παιχνιδια και αρκετα εξυπνα στο gameplay τους.

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Delijohn είπε

Εγώ ακόμα περιμένω να με θυμηθούν 🙄

email δεν ήρθε ε;

15 λεπτά πριν, p4n0s86 είπε

Είχα το (βασικό?) παιχνίδι από τότε που κυκλοφόρησε και πήγα και πήρα τώρα το season pass αεράτος, χωρίς να ελέγξω αν το είχα. Υπάρχει τρόπος να τσεκάρω το ιστορικό; Η αγορά έγινε από GMG και το κάνει redeem κατευθείαν το σύστημα στο account σου, σε περίπτωση που το είχα θα το ακύρωνε, ξέρει κανείς;

image.png.cde428f89aecbaab53a86b0a6d5b9d60.png

Στην ubi μέσα; Για τσέκαρε εδώ,

στο gmg

https://www.greenmangaming.com/my-account/games/

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, p4n0s86 είπε

Για πανε στο ονομα σου πανω στο δεξια στο uplay και μετα orders

Θα πρεπει να στα βγαζει καπως εσυ και λεει και ημερομηνια που εκανες την αγορα.

Screenshot_1.png

Screenshot_2.png

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Arkin είπε

Το season pass με τον Ubiforward κωδικο επαιζε στα 6.40 και του 1 στα 4 ευρω. Μια χαρα ειναι και τα 6.72 απο GMG για οποιο δεν προλαβε απο uplay. Ειναι πολυ ωραια παιχνιδια και αρκετα εξυπνα στο gameplay τους.

ακόμα παίζει στο uplay αλλά για κάποιον λόγο το έκρυψαν οι βλάκες

https://store.ubi.com/ie/watch_dogs-2---season-pass/5836a1894e0165af278b4567.html

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

image.png.cde428f89aecbaab53a86b0a6d5b9d60.png

Στην ubi μέσα; Για τσέκαρε εδώ,

στο gmg

https://www.greenmangaming.com/my-account/games/

Μάλλον δεν κατάλαβες τι λέω. Μου το εμφανίζει όπως εσένα σαν Owned αφού το πήρα πλέον. Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν θυμάμαι αν το είχα ήδη αγοράσει πριν χρόνια και πέταξα τζάμπα λεφτά τώρα (σε περίπτωση που το περνάει κανονικά δηλαδή αν το έχεις ήδη και κάνει κανονικά redeem τον κωδικό).

10 λεπτά πριν, Arkin είπε

Για πανε στο ονομα σου πανω στο δεξια στο uplay και μετα orders

Θα πρεπει να στα βγαζει καπως εσυ και λεει και ημερομηνια που εκανες την αγορα.

Screenshot_1.png

Screenshot_2.png

Μπα όχι, μόνο 1 order έχει από Far Cry όλα τα άλλα τα έχω πάρει από άλλα καταστήματα και έκανα redeem κωδικό. Έλεγα μήπως υπάρχει κάτι ανάλογο του Steam όπου μπορείς να δεις ακριβώς τι έχεις ενεργοποιήσει και πότε. Το πιθανότερο είναι ότι δεν το είχα κι αν το είχα, θέλω να πιστεύω ότι θα μου έβγαζε κάποιο μήνυμα, αλλά αν μπορούσα να το επιβεβαιώσω κάπως 100% θα ήταν το καλύτερο.

Επεξ/σία από p4n0s86
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, p4n0s86 είπε

Μάλλον δεν κατάλαβες τι λέω. Μου το εμφανίζει όπως εσένα σαν Owned αφού το πήρα πλέον. Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν θυμάμαι αν το είχα ήδη αγοράσει πριν χρόνια και πέταξα τζάμπα λεφτά τώρα (σε περίπτωση που το περνάει κανονικά δηλαδή αν το έχεις ήδη και κάνει κανονικά redeem τον κωδικό).

Μπα όχι, μόνο 1 order έχει από Far Cry όλα τα άλλα τα έχω πάρει από άλλα καταστήματα και έκανα redeem κωδικό. Έλεγα μήπως υπάρχει κάτι ανάλογο του Steam όπου μπορείς να δεις ακριβώς τι έχεις ενεργοποιήσει και πότε. Το πιθανότερο είναι ότι δεν το είχα κι αν το είχα, θέλω να πιστεύω ότι θα μου έβγαζε κάποιο μήνυμα, αλλά αν μπορούσα να το επιβεβαιώσω κάπως 100% θα ήταν το καλύτερο.

ααα μέσα από το gmg, κοίταξε το link πιο πάνω. Υποθέτω πως δεν θα το έκανε ξανά redeem, όπως και στο steam από το humble bundle, έγγραφε already exists in account όταν ήταν ίδια φάση που δεν έδινε κλειδί αλλά το περνούσε απευθείας στον λογαριασμό.

στο my orders στην ubi δείχνει μόνο ότι έχει αγοραστεί μέσα από το store της

Επεξ/σία από xtrmsnpr
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, xtrmsnpr είπε

ααα μέσα από το gmg, κοίταξε το link πιο πάνω. Υποθέτω πως δεν θα το έκανε ξανά redeem, όπως και στο steam από το humble bundle, έγγραφε already exists in account όταν ήταν ίδια φάση που δεν έδινε κλειδί αλλά το περνούσε απευθείας στον λογαριασμό.

Στο link που έδωσες για gmg τι να κοιτάξω βρε; Μου βγάζει το ιστορικό αγορών μου στο store τους, χαίρω πολύ ξέρω ότι αγόρασα το season pass πριν λίγη ώρα, πως με βοηθάει αυτό να μάθω αν το είχα ήδη στο Uplay? :P

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Delijohn είπε

τίποταααα 🙄🥺

hacker game is so boring man...το είχα ξεχάσει πόσο boring είναι..Αλλά για το γαμώτο περίμενε να στο δώσουν, manually το κάνουν το add αυτοί.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, p4n0s86 είπε

Δεν πρεπει να εχει κατι τετοιο απο οσο εχω ψαξει το uplay. Eγω κραταω τα mail receipts στο archives για οτιδηποτε χρειαστει.

1 λεπτό πριν, xtrmsnpr είπε

hacker game is so boring man...το είχα ξεχάσει πόσο boring είναι..Αλλά για το γαμώτο περίμενε να στο δώσουν, manually το κάνουν το add αυτοί.

Παιζω το ενα εδω και λιγες μερες και γουσταρω παρα πολυ το ολο hacking gameplay. Δεν ειναι τοσο straightforward σε βαζει να παιξεις με τακτικη σε πολλα σημεια. Εχω 6 ωρες και ακομα μονο μια αποστολη εχω κανει κανω πραγματα απο εδω και απο εκει. Εχουν κανει πολυ καλη δουλεια και ακομα και στα αμαξια που ελεγαν οτι δεν ειναι καλη η οδηγηση μια χαρα μου φανηκε. Οχι σαν GTA 5 αλλα ουτε χαλια. Το 2 πρεπει να ειναι σε πιο ελαφρυ κλιμα. 

• Like 1
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, Arkin είπε

Δεν πρεπει να εχει κατι τετοιο απο οσο εχω ψαξει το uplay. Eγω κραταω τα mail receipts στο archives για οτιδηποτε χρειαστει.

Παιζω το ενα εδω και λιγες μερες και γουσταρω παρα πολυ το ολο hacking gameplay. Δεν ειναι τοσο straightforward σε βαζει να παιξεις με τακτικη σε πολλα σημεια. Εχω 6 ωρες και ακομα μονο μια αποστολη εχω κανει κανω πραγματα απο εδω και απο εκει. Εχουν κανει πολυ καλη δουλεια και ακομα και στα αμαξια που ελεγαν οτι δεν ειναι καλη η οδηγηση μια χαρα μου φανηκε. Οχι σαν GTA 5 αλλα ουτε χαλια. Το 2 πρεπει να ειναι σε πιο ελαφρυ κλιμα. 

που να μπεις και online στο 1...δεν έχει να κάνεις ΤΙΠΟΤΑ :P

boring af

• Sad 1
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

που να μπεις και online στο 1...δεν έχει να κάνεις ΤΙΠΟΤΑ :P

boring af

Online μόνο στα hotspots με τα check in αφήνουν χρήματα ή άλλα πράγματα και τα περνω. Single player πάντως έχει αρκετό πράγμα και με το mod για γραφικά έχει σημεία που είναι πολύ ρεαλιστικό. Αρκετά Dark και η ιστορια στο 2 είναι λίγο ότι να ναι σε αυτό το κομμάτι. 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Arkin είπε

Online μόνο στα hotspots με τα check in αφήνουν χρήματα ή άλλα πράγματα και τα περνω. Single player πάντως έχει αρκετό πράγμα και με το mod για γραφικά έχει σημεία που είναι πολύ ρεαλιστικό. Αρκετά Dark και η ιστορια στο 2 είναι λίγο ότι να ναι σε αυτό το κομμάτι. 

Μα δεν έχει να κάνεις τπτ στο online..😝

Το 2 είναι για μωρά, να παίξει κανείς να νομίζει ότι είναι χάκερ. Περιμένω έναν φίλο να το κατεβάσει, του μπήκε πριν λίγο. Να παίξουμε coop αποστολές, για να έχει ενδιαφέρον.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...