Προς το περιεχόμενο

Watch_Dogs 2 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Delijohn είπε

Πολύ μικρό. Περίμενα κάνα 50άρι. Θενκς!

Το 2 αν βαλεις και τα high res texture packs παει πανω απο 30. Δεν ειναι και πολυ μικρο παιχνιδι. Κατι hitman 2 που ειναι 150GB η RDR 2 επισης χαλανε την πιατσα με το μεγεθος. Απο αποψη ωρων το watchdogs 1 θα σε βγαλει πανω απο 70 ωρες και το 2 πανω απο 50 μαζι με ολα τους τα DLC.

• Thanks 1
  • Απαντ. 345
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Συνδεθηκα με το uplay account μου και μου εβγαλε αυτην την εικονα

image.png.99faa16481e5bd5da6c7bf3f8253358b.png

Χρειαζεται να κανω κατι αλλο ? Το εχω κανει και εγώ απο το μεσημερι αλλα δεν το βλεπω το game να υπαρχει στο library μου

Επισκέπτης
Δημοσ.

@GeorgeGK Όχι δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι άλλο. Απλά αργεί λίγο, αλλά θα στο εμφανίσει. Εγώ το έκανα το πρωί και μου το έβγαλε πριν καμιά ώρα..

Δημοσ.

Δεν έχει μπει πάντως ακόμα στον λογαριασμό μου.. και έχω κάνει την διαδικασία από την ώρα που ανακοινώθηκε.

Δημοσ.

Μια από τα ίδια... είναι ενοχλητικό θα έλεγα ότι ένα παιχνίδι 4 ετών, δε μπορούν απλά να το κάνουν "mark as viewable" σε όλους τους ενεργούς λογαριασμούς του τελευταίου μήνα, να τελειώνουμε. Από περιέργεια, μπήκα steam να δω πόσο το έχουν και το βλέπω στα 69.99. Λολ 🤬

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Delijohn είπε

Μια από τα ίδια... είναι ενοχλητικό θα έλεγα ότι ένα παιχνίδι 4 ετών, δε μπορούν απλά να το κάνουν "mark as viewable" σε όλους τους ενεργούς λογαριασμούς του τελευταίου μήνα, να τελειώνουμε. Από περιέργεια, μπήκα steam να δω πόσο το έχουν και το βλέπω στα 69.99. Λολ 🤬

ένα ρεπούλι έχω αύριο, να το ξενυχτούσα σήμερα και λίγο αύριο ήθελα.

Το παιχνίδι το έχω παίξει στο ps4, boring AF,αλλά με λίγη παρέα και μπούρδα οκ..σίγουρα δεν αξίζει τόσα λεφτά. Αλλά ΔΩΣΤΟ το ρημάδι που έταξες!

μέχρι τις 15 Ιούλη όποιος είναι να γραφτεί και ως το τέλος της εβδομάδας θα μας έρθει..γελάω!

Επεξ/σία από xtrmsnpr
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, GeorgeGK είπε

Εγώ παντως  το εκανα χθες και ακομα δεν εχει εμφανιστει κατι στο library μου

Και εγώ, χθες το πρωι και δεν έχω δει κάτι ακόμα, αλλά για να μη spamαρουμε εδώ έχει ανοιχτεί θέμα, ας τα λέμε εκεί, αν δε σας πειράζει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το κατεβάζω 28gb με τα hd textures. Πόσο hd είναι δηλαδή από τα basic?

Επεξ/σία από xtrmsnpr
Δημοσ.
4 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε

Το κατεβάζω 28gb με τα hd textures. Πόσο hd είναι δηλαδή από τα basic?

Δεν ειναι μονο καλυτερα στην καθαροτητα αλλα και εχουν πολυ καλυτερο performance τα HD Textures χωρις stuttering κτλ. Ειναι must.

• Like 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Arkin είπε

Δεν ειναι μονο καλυτερα στην καθαροτητα αλλα και εχουν πολυ καλυτερο performance τα HD Textures χωρις stuttering κτλ. Ειναι must.

καλώς! Το δοκιμάζω τώρα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου το έστειλαν και στο 2ο mail άργησαν με το παίγνιον . Κριμα που τελείωσε η προσφορά  για dlc 

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε

Μου το έστειλαν και στο 2ο mail άργησαν με το παίγνιον . Κριμα που τελείωσε η προσφορά  για dlc 

δεν έχει τελειώσει καλέ!

υπάρχει στο ubistore

επίσης εδώ παίζει πιο φθηνά!

https://www.greenmangaming.com/games/watch-dogs-2-season-pass/

6.72€

Επεξ/σία από xtrmsnpr
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...