Arkin Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 7 λεπτά πριν, Delijohn είπε Πολύ μικρό. Περίμενα κάνα 50άρι. Θενκς! Το 2 αν βαλεις και τα high res texture packs παει πανω απο 30. Δεν ειναι και πολυ μικρο παιχνιδι. Κατι hitman 2 που ειναι 150GB η RDR 2 επισης χαλανε την πιατσα με το μεγεθος. Απο αποψη ωρων το watchdogs 1 θα σε βγαλει πανω απο 70 ωρες και το 2 πανω απο 50 μαζι με ολα τους τα DLC. 1
Mr^Robot Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 Πριν λίγο φάνηκε και εμένα ... Το είχα κάνει claim από το πρωί.
GeorgeGK Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 Συνδεθηκα με το uplay account μου και μου εβγαλε αυτην την εικονα Χρειαζεται να κανω κατι αλλο ? Το εχω κανει και εγώ απο το μεσημερι αλλα δεν το βλεπω το game να υπαρχει στο library μου
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 @GeorgeGK Όχι δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι άλλο. Απλά αργεί λίγο, αλλά θα στο εμφανίσει. Εγώ το έκανα το πρωί και μου το έβγαλε πριν καμιά ώρα..
xtrmsnpr Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 Δεν έχει μπει πάντως ακόμα στον λογαριασμό μου.. και έχω κάνει την διαδικασία από την ώρα που ανακοινώθηκε.
Delijohn Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 Μια από τα ίδια... είναι ενοχλητικό θα έλεγα ότι ένα παιχνίδι 4 ετών, δε μπορούν απλά να το κάνουν "mark as viewable" σε όλους τους ενεργούς λογαριασμούς του τελευταίου μήνα, να τελειώνουμε. Από περιέργεια, μπήκα steam να δω πόσο το έχουν και το βλέπω στα 69.99. Λολ 🤬
xtrmsnpr Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Delijohn είπε Μια από τα ίδια... είναι ενοχλητικό θα έλεγα ότι ένα παιχνίδι 4 ετών, δε μπορούν απλά να το κάνουν "mark as viewable" σε όλους τους ενεργούς λογαριασμούς του τελευταίου μήνα, να τελειώνουμε. Από περιέργεια, μπήκα steam να δω πόσο το έχουν και το βλέπω στα 69.99. Λολ 🤬 ένα ρεπούλι έχω αύριο, να το ξενυχτούσα σήμερα και λίγο αύριο ήθελα. Το παιχνίδι το έχω παίξει στο ps4, boring AF,αλλά με λίγη παρέα και μπούρδα οκ..σίγουρα δεν αξίζει τόσα λεφτά. Αλλά ΔΩΣΤΟ το ρημάδι που έταξες! μέχρι τις 15 Ιούλη όποιος είναι να γραφτεί και ως το τέλος της εβδομάδας θα μας έρθει..γελάω! Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2020 από xtrmsnpr
GeorgeGK Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 Εγώ παντως το εκανα χθες και ακομα δεν εχει εμφανιστει κατι στο library μου
stafftw Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 21 λεπτά πριν, GeorgeGK είπε Εγώ παντως το εκανα χθες και ακομα δεν εχει εμφανιστει κατι στο library μου Και εγώ, χθες το πρωι και δεν έχω δει κάτι ακόμα, αλλά για να μη spamαρουμε εδώ έχει ανοιχτεί θέμα, ας τα λέμε εκεί, αν δε σας πειράζει.
xtrmsnpr Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Το κατεβάζω 28gb με τα hd textures. Πόσο hd είναι δηλαδή από τα basic? Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2020 από xtrmsnpr
Arkin Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 4 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε Το κατεβάζω 28gb με τα hd textures. Πόσο hd είναι δηλαδή από τα basic? Δεν ειναι μονο καλυτερα στην καθαροτητα αλλα και εχουν πολυ καλυτερο performance τα HD Textures χωρις stuttering κτλ. Ειναι must. 1
xtrmsnpr Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 20 λεπτά πριν, Arkin είπε Δεν ειναι μονο καλυτερα στην καθαροτητα αλλα και εχουν πολυ καλυτερο performance τα HD Textures χωρις stuttering κτλ. Ειναι must. καλώς! Το δοκιμάζω τώρα
Mhlogiatros Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Μου το έστειλαν και στο 2ο mail άργησαν με το παίγνιον . Κριμα που τελείωσε η προσφορά για dlc Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2020 από Mhlogiatros
Delijohn Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 2 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε Kριμα που τελείωσε η προσφορά για dlc τυχαίο; ΔΕ ΝΟ ΜΙ ΖΩ
xtrmsnpr Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε Μου το έστειλαν και στο 2ο mail άργησαν με το παίγνιον . Κριμα που τελείωσε η προσφορά για dlc δεν έχει τελειώσει καλέ! υπάρχει στο ubistore επίσης εδώ παίζει πιο φθηνά! https://www.greenmangaming.com/games/watch-dogs-2-season-pass/ 6.72€ Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2020 από xtrmsnpr 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα