Προς το περιεχόμενο

Watch_Dogs 2 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 345
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το πρώτο πάντως δεν ήταν και τίποτα το τρελό. Συν ότι ήταν κακογραμμένο όσο δε πάει... Ας ελπίσουμε για κάτι καλύτερο.

• Like 1
Δημοσ.

Μόνο σε μένα από το teaser μου φάνηκε αδιάφορο το παιχνίδι; Βέβαια θα πεις "περίμενε να δεις το reveal trailer". 

Δημοσ.

το πρώτο από gameplay μηχανισμό ήταν μια χαρά αλλά από υπόθεση νομίζω ήταν ένα από τα ποιο βαρετά game που έχω παίξει. Μην μιλήσω για τα sidequest :P

• Like 2
Δημοσ.

https://www.twitch.tv/ubisoft

βασικα μολις τελειωσε δεν ξερω ποση ωρα εδειχνε,αλλα φανηκε εντυπωσιακο οπως πολλα τρειλερ τους απο προηγουμενα παιχνιδια...θα δουμε στην πραξη τι γινεται!

το driving φαινεται οτι το βελτιωσαν,το ανεφεραν κιολας!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Watch_Dogs 2= (Watch_Dogs 1)^2 = Assassin's Creed + Splinter Cell + Ghost Recon + Division

Για μένα

ia8in.jpg

Επεξ/σία από cpttony
Δημοσ.

sold....μου άρεσε το πρώτο...όλη η ιδέα με hacking νομίζω είναι χρυσωρυχείο...Στο ένα δεν υλοποιήθηκε σωστά για εμένα."πατα τετράγωνο για να χακαρεις την κάμερα" απλά wasn't enough.και ο πρωταγωνιστής παραήταν αποκομμένος από τα πάντα...dedsec ακούγαμε dedsec Δεν βλέπαμε...το συγκεκριμένο δείχνει να σε βυθίζει μέσα στο κόσμο του hacking. περισσότερο technical stuff που έχουν να κάνουν με χακ και γενικότερα δείχνει bigger σε όλα....βέβαια nubi είναι αυτή έχει το σκατωμα στο τσεπάκι....

Δημοσ.

Εγώ ήδη βλέπω oversaturated colors και την ανάγκη για SweetFX :P Κατά τα άλλα, βλέπω μπόλικο hacking αφού θα είναι γεμάτο drones το παιχνίδι. Το θέμα είναι να έχει ενδιαφέρον story και ενδιαφέρον side-quests. Πάντως οπτικά δεν λέει τίποτα αν κρίνω από τις screenshots, οπότε λογικά αυτή τη φορά δεν θα δούμε downgrade.

Δημοσ.

Καλούστικο φαίνεται. Ντάξει δεν είναι η απόλυτη παιχνιδάρα αλλά μια χαρά παίζεται. Το πρώτο ήταν κομπλέ για μένα, το είχα χαρεί.

Δημοσ.

Για μένα το πρώτο ήταν ότι χειρότερο έχω παίξει. Το περίμενα με ανυπομονησία μεγαλύτερη από το GTA V. Όταν το έβαλα παρατήρησα ότι δεν μπορούσα να καν να στοχεύσω και να πυροβολήσω με αξιοπρέπεια, τα αυτοκίνητα στρίβαν σαν κουτιά. Επίσης, δεν είχε δυναμικές ragdoll ( πυροβολούσες κάποιον στο κεφάλι καθισμένο, και σηκωνόταν έκανε ένα animation και μετά έπεφτε.

Δεν πιστεύω το καινούριο να είναι πολύ διαφορετικό. Στο πρώτο απέτυχαν σε βασικά πράγματα.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...