Προς το περιεχόμενο

Watch_Dogs 2 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 345
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

για αν ξεκλειδώσω όλα τα skill πρέπει να πατήσω εκεί που λέει εμφανίσει στο χάρτη και θα με βγάλει στην τοποθεσία που βρίσκεται?

Δημοσ.

για αν ξεκλειδώσω όλα τα skill πρέπει να πατήσω εκεί που λέει εμφανίσει στο χάρτη και θα με βγάλει στην τοποθεσία που βρίσκεται?

πατησα εκει πανω αλλα δεν μου εμφανιζει κατι για hack

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

πως το κατεβαζω?

Πρεπει να αγορασεις το game. Και σταματα να ζητας βοηθεια για τα πειρατικα σου γτ απαγορευεται και απο το site

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά αφού λέει στις 17 ότι θα γίνει διαθέσιμο, γιατί δεν το έχω πάρει ακόμη στο Uplay?

Edit: Οk άκυρο, έπρεπε να τρέξω το παιχνίδι πρώτα για να το δει, νόμιζα είναι σαν το Steam.

πως το κατεβαζω?

δεν ειναι πειρατικο

Αν δεν είναι πειρατικό θα γίνει αυτόματα η ενημέρωση.

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χθες έβαλα για πρωτη φορά το πρωτο watch dogs να παίξω που το είχε δωρεάν το uplay και μου έκανε εντύπωση γιατί είχε 100 φορες καλυτερα γραφικα απ το watch dogs 2 τουλαχιστον με ενα mod που του περασα (worse mod) και έτρεχε και πολύ καλυτερα, επισης εχει πολυ σοβαροτερο υφος σαν παιχνιδι απο οτι το δευτερο.
https://youtu.be/BNyoL9W1peY

Επεξ/σία από giorgosmcmc
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ρε παίδες, το RTSS (βασικά το OSD) σας δουλεύει ; έβαλα το τελευταίο version 7.0.0 και δεν παίζει με το W D 2.

Η τελευταια εκδοση δεν παιζει με το watch dogs 2, αν θες να εχεις fps στο osd μπορείς ομως, έχει fps counter στα settings του game

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...