Προς το περιεχόμενο

Watch_Dogs 2 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το high res texture pack που έχει εγκατασταθεί αυτόματα, χρειάζεται σε όλες τις αναλύσεις; Σε μένα δηλαδή που παίζω 1080p κάνει διαφορά και τι επίπτωση έχει στην απόδοση; Αν το βγάλω πχ θα μπορέσω να αυξήσω frames με παρόμοιο οπτικό αποτέλεσμα; Παίζω medium-high με avg 40fps.

• Απαντ. 345
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το high res texture pack που έχει εγκατασταθεί αυτόματα, χρειάζεται σε όλες τις αναλύσεις; Σε μένα δηλαδή που παίζω 1080p κάνει διαφορά και τι επίπτωση έχει στην απόδοση; Αν το βγάλω πχ θα μπορέσω να αυξήσω frames με παρόμοιο οπτικό αποτέλεσμα; Παίζω medium-high με avg 40fps.

Με 2gb vram δεν θα πρέπει να το σκέφτεσαι καν το high-res texture pack.

• Like 2
Δημοσ.

Δύο σοβαρά ελαττώματα είδα μέχρι στιγμής. Την προβολή του αμερικάνικου, πνευματικά ευνουχισμένου τρόπου ζωής και το συγχυστικό cover system.

Οι δημιουργοί του παιχνιδιού πίστεψαν ότι το κοινό στο οποίο απευθύνονται παγκοσμίως είναι οι διαδηλωτές ρομποτάκια του Σόρος. Βέβαια καταβάλονται φιλότιμες προσπάθειες από τα ΜΜΕ να πάμε και υπόλοιπες χώρες προς τα κει, αλλά ευτυχώς δεν έχει συμβεί ακόμα.

Ψαγμένο σχόλιο ;) Ένας από τους λόγους που δεν θέλω να ακουμπήσω το παιχνίδι.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εχω headset Corsair HS40 http://www.corsair.com/en-eu/corsair-raptor-hs40-gaming-headset-eu Κατέβασα και εγκατέστησα το driver/software, που ουσιαστικά είναι ένας μίκτης. Τα Windows 7 το βλέπουν κανονικά και απο τις ρυθμίσεις ήχου βλέπω πως ανεβαίνει η μπάρα του μικροφώνου όταν μιλάω και αν πατήσω ακρόαση συσκευής, ακούω και την φωνή μου. Οταν παίζω Watch Dogs 2 (μέσω Ubiplay) online ο συμπαίκτης μου δεν με ακούει καθόλου. Είτε με το voice chat on είτε push to talk δεν με ακούει ο συμπαίκτης.

Καμιά ιδέα; Μου έχει ξεφύγει κάτι;

Δημοσ.

Πολύ an optimized το συγκεκριμένο παιχνίδι με πολύ χειρότερα γραφικά από gta 5 Mad max πέφτει το frame rate μέχρι 20. Με κάνα patchaki θα στρώσει πιστεύω.

Δημοσ.

Πολύ unoptimized το συγκεκριμένο παιχνίδι με πολύ χειρότερα γραφικά από gta 5 Mad max πέφτει το frame rate μέχρι 20. Με κάνα patchaki θα στρώσει πιστεύω.

Είναι πολύ πιο optimized από το προηγούμενο και τα graphs του αν όχι ανωτερα ίδια με GTA5/MM που ανέφερες, μάλλον άλλο game είδες ;) Το πρόβλημα του είναι αλλου όπως και έχει ειπωθεί.

• Like 1
Δημοσ.

Είναι πολύ πιο optimized από το προηγούμενο και τα graphs του αν όχι ανωτερα ίδια με GTA5/MM που ανέφερες, μάλλον άλλο game είδες ;) Το πρόβλημα του είναι αλλου όπως και έχει ειπωθεί.

Με Full όλα ναι έχει πολύ καλά γραφικά αλλά τα fps είναι πολύ χαμηλά. Χθες έπαιξα ένα 2ωρο και σε μερικές στιγμές έπεφτε απο το 30 στα 18fps και το έχω σε medium γραφικά. Αρκετό shuttering επίσης. Είναι καινούργιο ακόμα θα το διορθώσουν και άλλο πιστεύω. Το Mad max που έπαιξα σήμερα όλα Very high με δίνει 35 με 45 fps. Αλλά εντάξει άλλα γραφικά το ένα άλλα το άλλο. Unity και arkham Knight είναι τα χειρότερα σε αυτό το θέμα.

Δημοσ.

Το Mad Max φορτώνει πολύ λιγότερα πράγματα σε σχέση με WD2 και είναι από τα πιο optimized ports (MM). Το WD2 δεν είναι τέλειο αλλα τρέχει μια χαρά σε high με mid specs στα 60fps. Το ΑΚ επίσης τρέχει μια χαρά updated. Κανένα από τα games που ανέφερες δεν είναι κακό port και επειδή είναι ports οι διαφορες low-high δεν είναι τεράστιες οπτικά. Προφανώς τα specs σου είναι πολύ χαμηλά.

• Like 1
Δημοσ.

Το Mad Max φορτώνει πολύ λιγότερα πράγματα σε σχέση με WD2 και είναι από τα πιο optimized ports (MM). Το WD2 δεν είναι τέλειο αλλα τρέχει μια χαρά σε high με mid specs στα 60fps. Το ΑΚ επίσης τρέχει μια χαρά updated. Κανένα από τα games που ανέφερες δεν είναι κακό port και επειδή είναι ports οι διαφορες low-high δεν είναι τεράστιες οπτικά. Προφανώς τα specs σου είναι πολύ χαμηλά.

Προφανώς και είναι χαμηλά τα Specs που έχω απλά είδα ότι με το gta 5 όλα high μερικά very high ειναι στα 32 με 40 και στο watchdogs με χειρότερα γραφικά πάει από 18 μέχρι 30. Θέλω μια αναβάθμιση επειγόντως. ΑΚ δεν το έπαιξα είδα benchmark και ακόμα και σε 720p πάει 15fps η καρτα μου. Λογικά θα είναι χωρίς τα updates που βγήκαν αργότερα.

Δημοσ.

ο συμπαικτης σου ειναι ενα συγκεκριμενο ατομο που παιζεται μαζι?μηπως εχει αυτος καποιου ειδους deafen ας πουμε και δεν ακουει κανεναν!

Αλλους τους ακούει. Το θέμα πρέπει να είναι από τη δική μου μεριά

Δημοσ.

Προφανώς και είναι χαμηλά τα Specs που έχω απλά είδα ότι με το gta 5 όλα high μερικά very high ειναι στα 32 με 40 και στο watchdogs με χειρότερα γραφικά πάει από 18 μέχρι 30. Θέλω μια αναβάθμιση επειγόντως. ΑΚ δεν το έπαιξα είδα benchmark και ακόμα και σε 720p πάει 15fps η καρτα μου. Λογικά θα είναι χωρίς τα updates που βγήκαν αργότερα.

Ποιο ειναι το συστημα σου?

Δημοσ.

Εγω το παίζω στο ps4,αλλά ένα έχω να πω...πιο ΧΙΠΣΤΕΡ πεθαίνεις ο τύπος!!

Ξεπερνάει και μένα!

Μέχρι που σκέφτομαι να αλλάξω τα γυαλιά που χω..δηλαδή ήμαρτον!!

Μου αρέσει που επιμένει ότι δεν είναι :P

το παιχνίδι είναι άλλο ένα βαρετό ubisoft game..χωρίς ιδιαίτερο νόημα..Δεν αξίζει ούτε 5€..

Πάλι καλά που δεν έδωσε ούτε cents και μου δάνεισαν το account και το κατέβασα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...