{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Δοκίμασε και κρίνε. http://images.nvidia.com/geforce-com/international/comparisons/watch-dogs-2/watch-dogs-2-temporal-filtering-1920x1080-interactive-comparison-001-on-vs-off.html
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 http://www.allkeyshop.com/blog/buy-watch-dogs-2-cd-key-compare-prices/ Η Uplay Asia έκδοση έχει 30 ευρώ, μπορεί να γίνει ενεργοποίηση με VPN ;
aOUaS88 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 να κανω μια ερωτηση αν βαλω το temporal filtering το παιχνιδι θα το παιζω ομορφα?? σε γραφικα?? η θα εινε ασχημο??? εχω την 780 και αν βαλω το temporal filtering πιανω 70 και 80 fps... το θεμα εινε χαλαει την ποιοτητα?? με το temporal filtering θα εινε ασχημο?? σε θεμα ποιοτητας και εικονας και σχεδιασης?? αν δεις καποια διαφορα με το ματι εκτος απο τα Fps, πες κ σε μας να ξερουμε
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Φτιάξε ένα thread στο console section, αφού δεν έχει σχέση με το PC δεν έχει θέση εδώ. 1
p4n0s86 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Το πήρα κι εγώ κι έχω κάποιες απορίες για τα settings. Το δοκίμαζα χτες βράδυ και μου έκανε εντύπωση που το Auto Detect μου τα βάζει στο Low (για το σύστημα της υπογραφής). Τόσο απαιτητικό είναι; Βασικά το έβαλα Medium να δω πως θα πάει, ζητάει λίγα παραπάνω MB VRAM απ' τα 2GB που έχει η κάρτα μου και δεν χάνει καθόλου σε FPS, τρέχει σταθερά κοντά στα 60. Μέχρι και σε High πάει αρκετά καλά (σε 1080p μιλάω πάντα), τι φάση;;Το Uplay με ρώτησε στην εγκατάσταση αν θέλω να κατεβάσει και να εγκαταστήσει κι ένα High Res Texture Pack και είπα ναι, μήπως αυτό παίζει κάποιο ρόλο; Μου δίνει επιλογή να το αφαιρέσω πάντως. Μπορεί κάποιος να μου δώσει συγκεκριμένα settings; Αν τα βάλω στο High που ζητάει πολύ περισσότερη VRAM απ' ότι έχω, ακόμη κι αν τρέχει καλά υπάρχει κάνας φόβος για την κάρτα; Το Gaming Evolved δεν έχει optimize για το παιχνίδι γιατί υπάρχει κονέ με Nvidia απ' ότι κατάλαβα.
Psycho_Warhead Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Λογικό το auto-detect να στα βάζει στο Low, έχεις CPU του 2009 και μεσαία GPU του 2013 αλλά το auto-detect είναι για να μην πέσεις ποτέ ή σχεδόν ποτέ κάτω από 60FPS. Μπορείς να έχεις υψηλότερα settings αλλά μπορεί να πέσεις και στα 35-40FPS σε κάποιες απαιτητικές σκηνές οπότε it's up to you καθαρά τα settings. Όχι δεν παθαίνει κάτι η GPU επειδή τα settings ξεπερνάνε την διαθέσιμη VRAM, απλά αν δείξει κάποια απαιτητική σκηνή μπορεί να πέσουν απότομα τα FPS ή να έχεις κολληματάκια που θα οφείλονται στην έλλειψη της απαιτούμενης μνήμης. Το Gaming Evolved για μένα δεν έχει νόημα να το έχεις, καλύτερα να πειραματίζεσαι εσύ λίγο με τα settings μέχρι να βρεις το sweet spot για σένα, εξ' άλλου αυτό το νόημα έχει το PC Gaming, όποιος το βαριέται αυτό αγοράζει κονσόλα. 1
p4n0s86 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Λογικό το auto-detect να στα βάζει στο Low, έχεις CPU του 2009 και μεσαία GPU του 2013 αλλά το auto-detect είναι για να μην πέσεις ποτέ ή σχεδόν ποτέ κάτω από 60FPS. Μπορείς να έχεις υψηλότερα settings αλλά μπορεί να πέσεις και στα 35-40FPS σε κάποιες απαιτητικές σκηνές οπότε it's up to you καθαρά τα settings. Όχι δεν παθαίνει κάτι η GPU επειδή τα settings ξεπερνάνε την διαθέσιμη VRAM, απλά αν δείξει κάποια απαιτητική σκηνή μπορεί να πέσουν απότομα τα FPS ή να έχεις κολληματάκια που θα οφείλονται στην έλλειψη της απαιτούμενης μνήμης. Το Gaming Evolved για μένα δεν έχει νόημα να το έχεις, καλύτερα να πειραματίζεσαι εσύ λίγο με τα settings μέχρι να βρεις το sweet spot για σένα, εξ' άλλου αυτό το νόημα έχει το PC Gaming, όποιος το βαριέται αυτό αγοράζει κονσόλα. Περισσότερο ως μπούσουλα το θέλω το Evolved και μετά πειράζω μόνος μου, όπως με GTAV (plus δίνει κάτι πόντους η AMD όσο παίζεις, έτσι για την ιστορία, μπορείς να τσιμπήσεις κάτι μικροπράγματα ως ανταμοιβή). Δεν με χαλάει να πέσω και 40-45fps, απλά μου κάνει εντύπωση απ' τη στιγμή που δεν φαίνεται να έχει καμία επίπτωση σε Medium-High μου προτείνει Low. Δεν το έχω ξαναδεί σε άλλο game και στην αρχή ξενέρωσα λίγο, γιατί νόμιζα ότι είναι τέρμα απαιτητικό και θα αναγκαστώ να παίζω σε Low. Ευχαριστώ.
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Σκέφτομαι να το πάρω και 'γω μιας και δεν υπάρχει τίποτα άλλο, μέχρι να βγει το RE 7, όσοι το πήρατε είστε ικανοποιημένοι ;
xtrmsnpr Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Σκέφτομαι να το πάρω και 'γω μιας και δεν υπάρχει τίποτα άλλο, μέχρι να βγει το RE 7, όσοι το πήρατε είστε ικανοποιημένοι ; άραξε! θα το πάρουμε όταν κάνει 5€ στα κλειδάδικα. Σιγά το παιχνίδι που χάνεις. 1
ababapanos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Αν είναι να περιμένεις να το παίξεις μέχρι να φτάσει 5 ευρω στα κλειδαδικα, καλύτερα παίξε το παιχνίδι από τον θείο σου...
aOUaS88 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Σκέφτομαι να το πάρω και 'γω μιας και δεν υπάρχει τίποτα άλλο, μέχρι να βγει το RE 7, όσοι το πήρατε είστε ικανοποιημένοι ; ειναι αρκετα ωραιο κ ευχαριστο..εμενα μ αρεσε κ το online του,εχει πολυ πλακα..το μονο που κουραζει ειναι τα skill points πρεπει να τα κανεις loot ενα ενα σε ολο το map..απλα θυμιζει πολυ GTA κατα καποιον τροπο αλλα να ξερεις με την 1070 κ ι5 αμα τα maxareis ολα θα εχεις θεμα με το cpu Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2017 από aOUaS88
p4n0s86 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Έχω μια απορία ρε παίδες, είναι πάντα online, δεν χωρίζεται όπως στο GTAV? Δηλαδή όταν είσαι single player υπάρχουν παίκτες online στο χάρτη που μπορούν να αλληλεπιδράσουν με σένα; Το λέω γιατί κάνω tracking μια αποστολή και ξαφνικά μου βγάζει ότι έγινα team-up με ένα παίκτη και μου τα πρήζει να τον σώσω και χάνονται οι λεπτομέρειες της αποστολής. Ενώ μου την πέφτουν και αντίπαλοι χάκερς και με σκοτώνουν, γενικά δε μπορώ να παίξω. Εκτός αν έκανα μαλ..κια εγώ και στο dedsec app πάτησα να κάνει online mission και μπήκε στο online. Να κάνω new game? Αρχή είμαι ακόμα.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Εάν θες να κλείσεις το online part του game απλά πάνε στα σχετικά settings. Εάν θες να κλείσεις συγκεκριμένα features then google να δεις τι και πως.
p4n0s86 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Εάν θες να κλείσεις το online part του game απλά πάνε στα σχετικά settings. Εάν θες να κλείσεις συγκεκριμένα features then google να δεις τι και πως. Δηλαδή by default είναι online πάντα; Γι' αυτό με το που άρχισα αποστολές σε single player μου την έπεφταν; Αυτό ρωτάω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα