Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

βασικα ακομα μπορει να σε κρατησει αλλα απ οτι φαινετια εισαι ψημενος για αλλαγη.

απο τις gpu που εβαλες επιλεγω την gtx750 που ξερω οτι ειναι δυνατη.

οποιαδηποτε passive και να παρεις παντως να ξερεις πως καλο ειναι να εχεις και 2 εξτρα ανεμιστηρες στο κουτι σου . Ο ενας θα τραβαει αερα απ εξω και ο αλλος θα σπρωχνει αερα εξω.

Ακομα καλυτερα να παρεις καποια gtx950-960 που απενεργοποιουνται οι ανεμιστηρες οταν ειναι πολυ χαμηλο το φορτιο.

Δημοσ.

Από πολύ εως τεράστια υπερβολή θα έλεγα. Πάνε σε 1151 (skylake) να έχεις και μικρότερη κατανάλωση. Τροφοδοτικό και τα πάρε ένα 360 Gold με τις κάρτες που θες να βάλεις. Καταλαβαίνεις τι υπερβολή είναι τα 850W?

Δημοσ.

Αγαπητε Zandim και BlueBlood7 φυσικά και είναι υπερβολή άπλα δεν είμαι άνθρωπος της αναβάθμισης στα pc.

Δηλαδή παίρνω κάτι πολύ κάλο και το αφήνω.

Ιδίως σε m/b, cpu και ram.

Δίσκους αλλάζω κάθε 2 χρόνια.

Για τις μνήμες τι λετε ?

Για τις κάρτες είμαστε σίγουροι ?

Δημοσ.

Αν πας σε skylake θα σε κρατήσει για τα χρόνια που θες. Δεν θα χρειαστείς αναβάθμιση και επιπλέον ανάλογα με το τι κάνεις στο Photoshop θα σε καλύψει και η ενσωματωμένη κάρτα γραφικών που έχουν χωρις αγορά pci-e κάρτας.

Τώρα αν επιμένεις πάνε σε 750 Ti ή 950 το πολύ. Την 270 την κάνεις? Γιατί τοσα λεφτά?

Ο τίτλος σου έχει ένα ερώτημα αλλά μάλλον οτι και να σου πούμε έχεις αποφασίσει.

Δημοσ.

Αγαπητε Zandim και BlueBlood7 φυσικά και είναι υπερβολή άπλα δεν είμαι άνθρωπος της αναβάθμισης στα pc.

Δηλαδή παίρνω κάτι πολύ κάλο και το αφήνω.

Ιδίως σε m/b, cpu και ram.

Δίσκους αλλάζω κάθε 2 χρόνια.

Για τις μνήμες τι λετε ?

Για τις κάρτες είμαστε σίγουροι ?

δεν εχει νοημα να αγχωνεσαι για τις μνημες και την gpu οταν η δουλεια που κανεις δεν απαιρει υψηλη επεξεργαστικη ισχυ. 

Το ιδιο παραγωγικος θα εισαι και με ενα laptop i3 με ssd. Απλα εσυ θελεις να κανεις αναβαθμισι, εγω αυτο καταλαβαινω.

Οταν προτεινω ενα συστημα σε καποιον τοτε αυτο που προτεινω ειανι αναλογο της χρησης που κανει και των αναγκων που εχει. Στην δικη σου περιπτωση δεν τρεχεις κατι βαρυ οποτε την αναβαθμιση την κανεις για να ικανοποιησεις την αναγκη για ανβαθμιση, απλα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχετε απόλυτο δίκιο.

Πάω για καινούργιο γιατί νευρίασα να παίζει ενας sataiii σε sata ii, να μην εχω usb3 (κάηκαν) να εχω καμμένη μια pci express και μια Lan.

Eπισης το νοιώθω ότι παλιώσαμε, αξιοπρεπώς άλλα παλιώσαμε.

Θέλω να αλλάξω και κουτί.

Άπλα εφόσον πάμε για καινούργιο δεν άνοιξα άλλο θέμα.

Καλά δεν έκανα ?

Όσον αφορά την κάρτα οκ δεν με ενδιαφέρει διότι άπλα έχω συνδεδεμένες 2 24αρες Eizo για δουλειά.

Παιχνίδια γιοκ.

Οπότε καμία διαφορά σωστά ?

Ψάχνοντας λίγο έπεσα πάνω σε αυτό σχετικα με το μελλον του 2011-3

http://in.ign.com/tech/93593/news/asus-announces-all-new-x99-signature-and-rog-strix-motherboa

Επεξ/σία από friendgr
Δημοσ.

Τωρα εχεις καρτα γραφικων?

Αν σε καλυπτει αυτη που εχεις τωρα βαλε την ιδια.

Τις οθονες πως τις εχεις συνδεδεμενες τωρα? Φανταζομαι με dvi. Το ιδιο θα κανεις και στο επομενο μηχανημα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...