Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά. Θα 'θελα την βοήθεια σας για ένα προβληματάκι που μου προέκυψε στο ταμπλετ μου .Έχω το Samsung Galaxy Tab A με μεχρι χτες λογισμικò android 5.0.2 . Χτες έκανε μόνο του ενημέρωση λογισμικού και αναβαθμίστηκε σε android 6.0.1  και μου ξεκίνησε το θέμα με την οθόνη του. Όποτε μπαίνω στο διαδίκτυο ,με όποιο πρόγραμμα πλοήγησης και αν χρησιμοποιώ , η οθόνη κάνει κάτι ανωμαλα πράγματα.Τρεμοσβηνει,κουνίεται μονη της .παει πανω κατω δηλαδη..βγάζει κάτι μπλε γραμμές ξαφνικά και μου έχει σπάσει τα νεύρα. Αυτό συμβαίνει ΜΟΝΟ όταν σερφάρω στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ. Όταν όμως εκτελώ κάποια άλλη λειτουργία στο ταμπλετ ολα ειναι  μια χαρα ,κανενα θέμα με την οθόνη .Και μάλιστα πριν λίγο που πήγα να μπω στο youtube απο την εφαρμογη του youtube ,δεν συνεβει κατι,ολα καλα. Μήπως έχετε κάποιοα ιδέα για το τι φταίει ; Ευχαριστώ

Μιχάλης

Δημοσ.

Καμια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων δοκίμασες; συνήθως έτσι στρώνουν τα προβλήματα που προκύπτουν απο αναβάθμιση. Με άλλο Browser σου κάνει τα ίδια;

Δημοσ.

Καμια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων δοκίμασες; συνήθως έτσι στρώνουν τα προβλήματα που προκύπτουν απο αναβάθμιση. Με άλλο Browser σου κάνει τα ίδια;

Δυο προγράμματα πλοήγησης εχω και μου παρουσιαζει θεμα και στα δυο. Οχι δεν εχω δοκιμασει επαναφορα εργοστασιακών ρυθμίσεων γιατι είναι λίγο μπελας..διαγραφονται ολα τα δεδομενα και πρεπει να τα ξαναβαλω.

Λοιπόν,μόλις έκανα επαναφορά... προς το παρον ολα οκ. Για να δουμε .. Πάντως σε ευχαριστώ pappOus !

• Like 1
Δημοσ.

Δεν πρόκειται να το αποφύγεις, συνήθως όλοι θα σου πουν ότι μετά από αναβάθμιση λογισμικού καλό είναι να κάνεις μια επαναφορά ώστε να καθαρίσει η συσκευή.

Εντάξει μόνο οι εφαρμογές θα είναι το θέμα και απλά να τις σετάρεις, τα αρχεία που έχεις μέσα απλά πέρασέ τα σε κάποιο pc.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...