Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Έχω το htc m8 λίγο πάνω από χρόνο και τις τελευταίες 10 μέρες έχεει παρουσιάσει πρόβλημα με την αφή του, με αποτέλεσμα να είναι δυσλειτουργικό. Επειδή δεν έχω ξαναπάει ποτέ τηλέφωνο για επισκευή, γνωρίζεται κάποιο κατάστημα αξιόπιστο και οικονομικό, κατά προτίμιση στο κέντρο της Αθήνας?

Δημοσ.

Πάρε τηλέφωνο στην αρβατο αφου είναι ενός έτους λογικά έχεις και εγγύηση

Δημοσ.

Επειδή έχει κάποια μικροσημάδια και το service της αρβατο όλο δικαιολογιες ψάχνει, θα μου το επιστρέψουν

Δημοσ.

Πιστεύω αξίζει τον κόπο.... Δες το σαν λοτο επαιξες 8ευρω και κέρδισε 200 ή τα εχασες + θα χεις και εγγύηση καλής λειτουργίας από αντιπροσωπία για 2 χρόνια

Δημοσ.

Δεν μπορει να το δωσει στο καταστημα που το πηρε να το στειλουν αυτοι και να μην πληρωσει τπτ???Απλα για να μην του αρχισουν τα κουλα ας το αναφερει και στο καταστημα οτι προβλημα εχει μονο η οθονη και οχι τιποτα αλλο και τελος.

Για τα μικροσημαδια που λες δεν καταλαβαινω τι εννοεις.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Γνωρίζει κάποιος να μου πει πόσο χρόνο θα κάνει η αρβάτο να βγάλει διάγνωση?

Δημοσ.

Η Arvato ειναι απλά διαμεσολαβητής,το σέρβις πλέον βρίσκεται στην Ρουμανία,για απλό έλεγχο,και αν δεν θελεις να το επισκευασεις,θα σε χρεώνουν 18,50€ για το κούριερ .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...