nivek Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 θελω να κανω overclocking τις μνημες που εχω και θελω την βοηθεια σας.. αν γινετε φυσικα και ποσο μπορουν να γινουν overclocking και θελω να με βοηθησετε σας παρακαλω. οι μνημες που εχω εινε kingston hyper x KHX 16C9X3K4/16X και θελω επισης να μου πειτε να βαλω τους ακριβους παραμετρους στο bios η μητρικη μου εινε η asus z87 deluxe.. και ο cpu εινε ο 4770κ στα 4.5 με overclocking φυσικα.. και τροφοδοτικο εχω το enermax revolution 85+ 1250w Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Good wines Άστα μαμά και το πολύ πολύ βάλε 1Τ, από ότι κατάλαβα δεν το κατεχεις και οι μνήμες είναι ότι χειρότερο σε δυσκολία OC. Άσε που διαφορά δεν θα δεις πουθενά και εκεί που θα δεις θα είναι ελάχιστη σε συγκεκριμένα bench's. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nivek Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 οποτε δεν συμφερει να κανω δηλαδη;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Scatman Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Γενικώς το oc είναι κάτι που θέλει προσοχή .Παίζεις με ρεύματα, ποτέ δε ξέρεις που θα καταλήξει. Αν κάποιος δε γνωρίζει τα βασικά της διαδικασίας , δικαίως, δε θα λάβει σοβαρές απαντήσεις. Όταν δεν έχεις μπει στον κόπο να δοκιμάσεις κάποια ελαφρά βηματάκια, γιατί να ασχοληθεί ο άλλος να σου αναλύει κάτι που αφενός δεν είναι στάνταρντ για όλους (διαφέρει από pc σε pc) αφετέρου υπάρχουν ένα ΚΑΡΟ guides ονλαιν. Όπως και να έχει, οι μνήμες σου τρέχουν με 1.5v. Θα μπορούσες να δοκιμάσεις απ'το bios να δεις πόσα mhz μπορείς να ανεβάσεις χωρίς να πειράξεις τπτ. Άλλοι ανεβάζουν λίγο το ρεύμα, βάζουν ψύξεις κτλ Υπόψιν όλες οι δοκιμές ενδέχεται να προκαλέσουν αστάθειες στο σύστημα. Το κέρδος δε θα μεταφραστεί σε σούπερ ντούπερ επιδόσεις. Όσοι το κάνουν, οφείλεται είτε στο μεράκι τους είτε κάνουν benchmarks. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nivek Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 οταν εννοεις ασταθειες τι εννοεις; πχ οταν εκανα overclocking τον cpu στα 4.5 δεν ειχα προβληματα εννοω οτι ολα ειτανε μια χαρα αυτο εννοω και οταν εκανα ..overclocking τον cpu στα 4.5 4 πραγματακια εκανα και τον κλοκαρα χορις κανενα απολυτος προβλημα ./. του ειχα βαλει και μια υδροψυξη και δεν μου παρουσιαστικε κανενα απολυτος προβλημα καταλαβες;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Μνήμες άστο μην μπλεκεις δεν αξίζει εκτός και αν θέλεις έτσι για το γ.τ αλλά ετοιμάσου για πολύ BSOD error 50 ή 101 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagos456 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Good wines Άστα μαμά και το πολύ πολύ βάλε 1Τ, από ότι κατάλαβα δεν το κατεχεις και οι μνήμες είναι ότι χειρότερο σε δυσκολία OC. Άσε που διαφορά δεν θα δεις πουθενά και εκεί που θα δεις θα είναι ελάχιστη σε συγκεκριμένα bench's. Το 1t μπορεί να προκαλέσει αστάθεια σε ανύποπτες στιγμές. Συστήνεται μόνο για ακριβές ram.πχ dominator platinum της corsair. Εγώ θα πρότεινα μη τις πειράξει καν. Επιδόσεις δεν πρόκειται να δει καθόλου! Αν θέλει επιδόσεις,ας κάνει oc cpu και gpu. Μόνο εκεί θα δει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα