Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πείτε μου αν γίνεται.

βασικά το θέλω για τη δουλειά μου και όχι για το σπίτι.

θέλω λοιπόν να μπορώ να εκτυπώνω στον εκτυπωτή (δικτυακός) της δουλειάς τα αρχεία που έχω στο κινητό μου.

απ ότι έψαξα γίνεται αλλά θέλει google account.

λογικό, αλλά δε θα ήθελα να περάσω τα στοιχεία του λογαριασμού μου στον υπολογιστή της δουλειάς που έχουν πρόσβαση κι άλλα άτομα.

εκτός αν δεν υπάρχει κάποιος κίνδυνος πχ να μπούνε στο λογαριασμό μου, mail. τότε οκ.

Δημοσ.

Τσέκαρε μέσα στα settings. Εμένα έχει επιλογή printing και σεταρεις να τυπώνει στον εκτυπωτή που θες. Πες μας πιο κινητό έχεις.

post-300762-0-25644900-1465229498_thumb.png

Δημοσ.

πείτε μου αν γίνεται.

θέλω λοιπόν να μπορώ να εκτυπώνω στον εκτυπωτή (δικτυακός) της δουλειάς τα αρχεία που έχω στο κινητό μου.

λογικό, αλλά δε θα ήθελα να περάσω τα στοιχεία του λογαριασμού μου στον υπολογιστή της δουλειάς που έχουν πρόσβαση κι άλλα άτομα.

εκτός αν δεν υπάρχει κάποιος κίνδυνος πχ να μπούνε στο λογαριασμό μου, mail. τότε οκ.

Θα κάνεις αποσύνδεση κάθε φορά όπως κάνουμε όλοι στα τερματικά που έχουν πρόσβαση πάνω από ένα άτομο

Δημοσ.

πείτε μου αν γίνεται.

Πρέπει να τρέχεις chrome με το google account σου logged in δεν γίνεται αλλιώς. Εν συντομία, θα κάνεις log in στον chrome, θα πας ρυθμίσεις και θα βρεις το cloud printers, θα κάνεις διαδικασία add printer και θα σου βρει τον printer αν είναι online. Μόλις τον προσθέσεις θα τον βλέπει και το cloud print του κινητού σου, και όσο είσαι logged in στον chrome του υπολογιστή με τον εκτυπωτή, θα μπορείς να στέλνεις από το κινητό σου. Αν κλείσεις τον chrome η έχεις κάνει logout, τότε το κινητό δεν θα βλέπει τον εκτυπωτή.

Άλλη επιλογή αν μιλάς για wifi printer (που θα είναι always online και όχι μέσω υπολογιστή) είναι να ψάξεις αν έχει interface για εκτυπώσεις μέσω εμαιλ, στον epson μου π.χ. κάνεις λογαριασμό στο epsonconnect που ζευγαρώνει με τον εκτυπωτή σου, οπότε οτιδήποτε στέλνεις στο [email protected] θα έρχεται για εκτύπωση στον συγκεκριμένο εκτυπωτή - το μαιλ το στέλνει ο οποιοδήποτε χρήστης, όχι απαραίτητα ο ιδιοκτήτης του εκτυπωτή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...