Xvipes Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα παιδιά, είχα ανοίξει και παλιότερα παρόμοιο thread αλλά τελικά αγοράστηκαν κάπως διαφορετικά τα κομμάτια και τώρα είμαι στο να πάρω τα τελευταία που είναι cpu, mobo και ram. To σύστημα είναι: Case: NZXT s340 black red GPU: Gigabyte Nvidia gtx 980 - GV-N980G1 GAMING-4GD PSU: EVGA SuperNOVA 750 G2 Power Supply SSD: Samsung evo 850 pro και έχω επιλέξει τα παρακάτω και θα ήθελα την γνώμη σας : Mobo: Asus Z170 Pro Gaming RAM:Patriot 8GB DDR4-3400MHz CPU:Intel Core i7-6700K Box Ευχαριστώ για το χρόνο σας.
Ghost007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 νταξ επεξεργαστη μητρικη οκ...μνημες..μμμ....θα πηγαινα σε καμια αλλη μαρκα...αλλα τεσπα.. και δε ξερω και με τη συχνοτητα αν ειναι οκ τοσο πολυ...ψαχτο λιγο καλυτερα και απο θεμα συμβατοτητας... μπες στη μητρικη σου και δες τι μνημες ακριβως μοντελα κλπ δινει συμβατα...
SpirosZ68 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Το μόνο που θέλει προσοχή είναι η συμβατότητα με τις μνήμες σε αυτές τις συχνότητες. 1
Xvipes Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 νταξ επεξεργαστη μητρικη οκ...μνημες..μμμ....θα πηγαινα σε καμια αλλη μαρκα...αλλα τεσπα.. και δε ξερω και με τη συχνοτητα αν ειναι οκ τοσο πολυ...ψαχτο λιγο καλυτερα και απο θεμα συμβατοτητας... μπες στη μητρικη σου και δες τι μνημες ακριβως μοντελα κλπ δινει συμβατα... Και εγώ πιο πολύ για τις μνήμες το έκανα τo post. Μου φάνηκε πολύ καλή "ευκαιρία" για 50 ευρώ 3400hz μνήμες. Με το συγκεκριμένο setup τι ταχύτητα να δω για μνήμες?Θα έχω θέμα στα 3400 έστω και από άλλη εταιρία? Στο manual της μητρικής βλέπω τα παρακάτω. http://imgur.com/a/O1b9e Έχετε δοκιμάσει κάποια από αυτές στη συγκεκριμένη μητρική ή γενικά?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα