panormou13 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Τράβα την και θα βγει φίλε μου. Αρκει φυσικά να είναι μέσα ..... χαχαχ thxx σωστος ουτε που την ειδα! για iphone τι εφαρμογη κατεβαζουμε;!!
mikemart Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 χαχαχ thxx σωστος ουτε που την ειδα! για iphone τι εφαρμογη κατεβαζουμε;!! tvman την εχει στο appstore...
panormou13 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 εμενα δεν μου την βρισκει.. τι κανω λαθος αραγε;
ktgeorge Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 τον ειχα βρει στην αμθιθεας και μου λενε δεν μπορω να στον δωσω γιατι δεν φαινεται στην αποθηκη... αλλα λόγια να αγαπιόμαστε...
panormou13 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 εγω δεν βρισκω εφαρμογη σε iphone..το εχει δοκιμασει κανεις;
arxaggelos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Ενώ έχω εγκαταστήσει κανονικά την εφαρμογή σε ipad για κάποιο λόγο τώρα δεν την εντοπίζει σε κανένα store. Εάν πχ σβήσω την εφαρμογή από το ipad θα την ξαναβρώ μετά στο account μου να την περάσω;
drdedus Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Αν καταφέρετε να ανοίξτε το stream με vlc μετά μπορούν να συνδεθούν στο restream του vlc πολλές συσκευές. Απο την άλλη αν δεν καταφέρετε να το αγοράσετε αλλά έχετε ανοιχτό pc μπορείτε να κάνετε stream απο usb δέκτη αλλά και απο το line in ότι θέλετε τοπικά η στο internet. Υπάρχουν εξαιρετικά free software και με δυνατότητα αλλαγής καναλιών κλπ.
amak268 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Σε android το app υπάρχει και σε pc είναι οκ αλλά για το iOS έχει εξαφανιστεί το app Σήμερα το πήρα εξαιρετικό μπορώ να πω παρόλα αυτά
George! Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Σε android το app υπάρχει και σε pc είναι οκ αλλά για το iOS έχει εξαφανιστεί το app Σήμερα το πήρα εξαιρετικό μπορώ να πω παρόλα αυτά Να φανταστώ επαρχία το βρήκες;
gkarabid Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 γιατί το κάνω αυτό όταν πάω σπίτι και το κάνω πάλι ευχαριστώς Ακόμα δεν πήγες σπίτι ;
dellman Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Ακόμα δεν πήγες σπίτι ; αύριο θα κάνω τις δοκιμές χρόνος γιοκ δυστυχώς
amak268 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Όχι άγιο Δημήτριο στην Τρίτη wind που πήρα το είχε δεν ξέρω άμα έχει και αλλά στην λεωφόρος Αγίου Δημητρίου 9 wind δεν θυμάμαι τηλεφωνώ Το auto correction εκνευριστικό
George! Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Όχι άγιο Δημήτριο στην Τρίτη wind που πήρα το είχε δεν ξέρω άμα έχει και αλλά στην λεωφόρος Αγίου Δημητρίου 9 wind δεν θυμάμαι τηλεφωνώ Το auto correction εκνευριστικό Μόλις τους κάλεσα, το τελευταίο πήρες.
parapasara Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Παιδια δεν βρισκω το app για iphone. Το ειχα εγκαταστησει στο ipad αλλα δεν υπαρχει πια ουτε για αυτο. αλλαξα και store. εβαλα το αμερικανικο αλλα δεν το εχει ουτε εκει. ξερει κανεις τιποτα επ' αυτου;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα