Προς το περιεχόμενο

WIFI TV TVMAN Pocket ZDP-1 MOBILITY @ WIND 9.90

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τσεκαρω αν δουλευει μονο με ρευμα και επανερχομαι

edit με βγαλμενη μπαταρια δεν δουλευει. με μπαταρια φορεμενη η συσκευη λειτουργει(εννοω δεν κλεινει οπως πχ ενα bluetooth ακουστικο), φορτιζει και δουλευει ταυτοχρονα, αρα και να πεσει η μπαταρια θα δουλευει, αν χαλασει ομως δεν....

Δημοσ.

απο σημα τι λεει?

υπαρχει app και για windows laptop?

Να υποθεσω οτι οταν εισαι συνδεμενος στην συσκευη δεν μπορεις να εισαι ταυτοχρονα συνδεμενος και σε αλλο  WIFI ΔΙΚΤΥΟ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γι'αυτούς που δεν βρίσκουν, είχε αναφερθεί και σε άλλο θέμα, για αγορά από wind. Σήμερα έστειλα τον πατέρα μου να μου πάρει 2, και τους είπε απ'την αρχή, ότι τον στέλνει ο γιος του που είναι εταιρικός πελάτης. Του δώσανε ένα, ετοιμοπαράδοτο, και σιγουρέψανε ότι έχει η αποθήκη υπόλοιπο και θα το έχουν Παρασκευή. "Εταιρικός πελάτης" είναι η μαγική φράση για να σας εξυπηρετήσουν με προτεραιότητα.

Όσο για το αν αξίζει, λόγω μπαταρίας, ανάλογα με τη χρήση που το θέλει ο καθένας. Εγώ θα το έχω σχεδόν συνέχεια σε πρίζα, για να έχω μέσω ρούτερ tv σε μαγαζί και σπίτι. Με αυτά τα λεφτά δε νομίζω να έβρισκα κάτι καλύτερο, άσε που όπως αναφέρθηκε, δε νομίζω να είναι και καμιά σπάνια μπαταρία για να βρεθεί από eBay...

Edit: υπάρχει βέβαια και η εγγύηση ελληνικής αντιπροσωπείας που σε καλύπτει 2 χρόνια

Edit 2: ξέχασα να πω, ότι το πήρα από το κατάστημα επταλόφου, Αμπελόκηποι, Θεσσαλονίκης

Επεξ/σία από hara75gr
Δημοσ.

Μολις πηρα ενα κι εγω για υην τιμη του πιστευω αξιζει.τοβραδυ θα το δοκιμασω

Σε ποιο κατάστημα βρήκες;

• Like 1
Δημοσ.

παραγγελία??

Όπως έχει αναφερθεί και από άλλα μέλη δεν μπορεί να γίνει παραγγελία, απλά ξεστοκάρουν ότι έχουν στα καταστήματα.

Δημοσ.

Ισχυει, και εγω πηγα πανω απο δεκα τηλεφωνα σε καταστηματα και πουθενα!! ΑΝ καποιος φιλος απο επαρχια μπορει να το βρει και αν κανει μια εξυπηρετηση να μου το παρει και να στειλω λεφτα θα με εξυπηρετούσε ιδιαίτερα μιας και χρειαζόμουν κατι τετοιο και οτι εχω παρει μεχρι τωρα (iphone tivizen, usb tv card) δε με εχει βολεψει...

Δημοσ.

Κατάστημα Θήβας μου είπαν ότι δεν το έχουν αλλά θα μάθουν και να πάω Πέμπτη να το πάρω άμα ισχύει η προσφορά.

Δημοσ.

Sorry βρε παιδια, αλλα τα βασικα τα σκεφτηκατε? ηδη είναι 2 χρονων μοντελο η μπαταρια του αντε να αντεξει αλλον έναν, να θες ν αγορασεις μπαταρια αγνωστο αν μπορει να βρεθει, και αν λεμε αν βρεθει που χλωμο το κοβω, θα κανει 3 φορες σα τη τιμη που το πηρατε, και το βασικο υποδοχη ρεύματος δεν εχει για να δουλεψει εστω μονο με ρευμα αν τα φτυσει η μπαταρια, δηλ για μενα προσωπικα πεταμενα λεφτα, δε πολύ αξιζει

9.90 ειναι ρε μεγάλε, 3,5 εχει ένας καφές
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για να γλιτώσουν και άλλοι πιθανή ταλαιπωρία γράφω τα καταστήματα με τα οποία επικοινώνησα εγώ και άλλα μέλη και δεν το είχαν:

Αγίας Παρασκευής, Λ. Μεσογείων 429

Αγίου Δημητρίου, Athens Metro Mall

Αθήνας:
Γ Σεπτεμβρίου 48
Πειραιώς 153
Σταδίου 7 (μου είπαν ότι δικά τους είναι και τα καταστήματα στα Πετράλωνα και στο Κολωνάκι και πως δεν το έχουν ούτε αυτά)
Φιλολάου 64
Πατησίων 314
Φωκίωνος Νέγρη 84
Πανόρμου 74
Πλατεία Βικτωρίας 2
Λεωφόρος Αλεξάνδρας 79
Αχαρνών 316 και Άτλαντος 26
Πειραιώς 1
Σταθμός του Μετρό Συγγρού Φιξ (Κατ/μα Νο 4)
Ρουμπέση 36
Αριστείδου 1

Αιγαλέου, Ιερά Οδός 266

Αμαρουσίου:
Ερμού 17
Λ. Κηφισίας 66
The Mall Athens

Άνω Λιοσίων, Λ. Φυλής 143
Γαλατσίου, Βεϊκου & Αφαίας 1
Γκύζη, Δυρραχίου 1
Ηλιούπολης, Ελ. Βενιζέλου 145
Ιλίου, Ιδομενέως 59
Κορυδαλλού, Πλατεία Ελευθερίας 7

Μενιδίου:
Πάρνηθος 10
Πάρνηθος 175

Νέου Ηρακλείου, Πευκών 3
Νέας Ιωνίας, Λ. Ηρακλείου 269
Νέας Φιλαδέλφειας, Δεκελείας 84

Περιστερίου:
Χρυσοστόμου Σμύρνης & Παναγή Τσαλδάρη 33
Αγίου Ιερόθεου 97
Παναγή Τσαλδάρη 61

Πετρούπολης, 25ης Μαρτίου 121

Επεξ/σία από George!
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...