panormou13 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 για 10 ευρω για Ελλαδα ειναι τζαμπα γιαυτο που κανει.. τωρα οποιος το βρει τυχερος..
kont Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Τσεκαρω αν δουλευει μονο με ρευμα και επανερχομαι edit με βγαλμενη μπαταρια δεν δουλευει. με μπαταρια φορεμενη η συσκευη λειτουργει(εννοω δεν κλεινει οπως πχ ενα bluetooth ακουστικο), φορτιζει και δουλευει ταυτοχρονα, αρα και να πεσει η μπαταρια θα δουλευει, αν χαλασει ομως δεν....
lampisd Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 απο σημα τι λεει? υπαρχει app και για windows laptop? Να υποθεσω οτι οταν εισαι συνδεμενος στην συσκευη δεν μπορεις να εισαι ταυτοχρονα συνδεμενος και σε αλλο WIFI ΔΙΚΤΥΟ?
hara75gr Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) Γι'αυτούς που δεν βρίσκουν, είχε αναφερθεί και σε άλλο θέμα, για αγορά από wind. Σήμερα έστειλα τον πατέρα μου να μου πάρει 2, και τους είπε απ'την αρχή, ότι τον στέλνει ο γιος του που είναι εταιρικός πελάτης. Του δώσανε ένα, ετοιμοπαράδοτο, και σιγουρέψανε ότι έχει η αποθήκη υπόλοιπο και θα το έχουν Παρασκευή. "Εταιρικός πελάτης" είναι η μαγική φράση για να σας εξυπηρετήσουν με προτεραιότητα. Όσο για το αν αξίζει, λόγω μπαταρίας, ανάλογα με τη χρήση που το θέλει ο καθένας. Εγώ θα το έχω σχεδόν συνέχεια σε πρίζα, για να έχω μέσω ρούτερ tv σε μαγαζί και σπίτι. Με αυτά τα λεφτά δε νομίζω να έβρισκα κάτι καλύτερο, άσε που όπως αναφέρθηκε, δε νομίζω να είναι και καμιά σπάνια μπαταρία για να βρεθεί από eBay... Edit: υπάρχει βέβαια και η εγγύηση ελληνικής αντιπροσωπείας που σε καλύπτει 2 χρόνια Edit 2: ξέχασα να πω, ότι το πήρα από το κατάστημα επταλόφου, Αμπελόκηποι, Θεσσαλονίκης Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2016 από hara75gr
lampisd Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Μολις πηρα ενα κι εγω για υην τιμη του πιστευω αξιζει.τοβραδυ θα το δοκιμασω
George! Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Μολις πηρα ενα κι εγω για υην τιμη του πιστευω αξιζει.τοβραδυ θα το δοκιμασω Σε ποιο κατάστημα βρήκες; 1
George! Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Στο Ναυπλιο Ευχαριστώ. Από Αθήνα σε όσα καταστήματα έχω ρωτήσει δεν το έχει κανένα.
Konstantin77 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Ευχαριστώ. Από Αθήνα σε όσα καταστήματα έχω ρωτήσει δεν το έχει κανένα. παραγγελία??
George! Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 παραγγελία?? Όπως έχει αναφερθεί και από άλλα μέλη δεν μπορεί να γίνει παραγγελία, απλά ξεστοκάρουν ότι έχουν στα καταστήματα.
lampisd Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Ετσι πρεπει να ναι γιατι ου τε καν το ξεραν τον κωδικο τους ειπα
paylidis Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Ισχυει, και εγω πηγα πανω απο δεκα τηλεφωνα σε καταστηματα και πουθενα!! ΑΝ καποιος φιλος απο επαρχια μπορει να το βρει και αν κανει μια εξυπηρετηση να μου το παρει και να στειλω λεφτα θα με εξυπηρετούσε ιδιαίτερα μιας και χρειαζόμουν κατι τετοιο και οτι εχω παρει μεχρι τωρα (iphone tivizen, usb tv card) δε με εχει βολεψει...
thiva7 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Κατάστημα Θήβας μου είπαν ότι δεν το έχουν αλλά θα μάθουν και να πάω Πέμπτη να το πάρω άμα ισχύει η προσφορά.
someone- Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Sorry βρε παιδια, αλλα τα βασικα τα σκεφτηκατε? ηδη είναι 2 χρονων μοντελο η μπαταρια του αντε να αντεξει αλλον έναν, να θες ν αγορασεις μπαταρια αγνωστο αν μπορει να βρεθει, και αν λεμε αν βρεθει που χλωμο το κοβω, θα κανει 3 φορες σα τη τιμη που το πηρατε, και το βασικο υποδοχη ρεύματος δεν εχει για να δουλεψει εστω μονο με ρευμα αν τα φτυσει η μπαταρια, δηλ για μενα προσωπικα πεταμενα λεφτα, δε πολύ αξιζει9.90 ειναι ρε μεγάλε, 3,5 εχει ένας καφές
George! Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) Για να γλιτώσουν και άλλοι πιθανή ταλαιπωρία γράφω τα καταστήματα με τα οποία επικοινώνησα εγώ και άλλα μέλη και δεν το είχαν:Αγίας Παρασκευής, Λ. Μεσογείων 429 Αγίου Δημητρίου, Athens Metro MallΑθήνας:Γ Σεπτεμβρίου 48Πειραιώς 153Σταδίου 7 (μου είπαν ότι δικά τους είναι και τα καταστήματα στα Πετράλωνα και στο Κολωνάκι και πως δεν το έχουν ούτε αυτά)Φιλολάου 64Πατησίων 314Φωκίωνος Νέγρη 84Πανόρμου 74Πλατεία Βικτωρίας 2Λεωφόρος Αλεξάνδρας 79Αχαρνών 316 και Άτλαντος 26Πειραιώς 1Σταθμός του Μετρό Συγγρού Φιξ (Κατ/μα Νο 4)Ρουμπέση 36Αριστείδου 1Αιγαλέου, Ιερά Οδός 266Αμαρουσίου:Ερμού 17Λ. Κηφισίας 66The Mall AthensΆνω Λιοσίων, Λ. Φυλής 143Γαλατσίου, Βεϊκου & Αφαίας 1Γκύζη, Δυρραχίου 1Ηλιούπολης, Ελ. Βενιζέλου 145Ιλίου, Ιδομενέως 59Κορυδαλλού, Πλατεία Ελευθερίας 7Μενιδίου:Πάρνηθος 10Πάρνηθος 175Νέου Ηρακλείου, Πευκών 3Νέας Ιωνίας, Λ. Ηρακλείου 269Νέας Φιλαδέλφειας, Δεκελείας 84Περιστερίου:Χρυσοστόμου Σμύρνης & Παναγή Τσαλδάρη 33Αγίου Ιερόθεου 97Παναγή Τσαλδάρη 61Πετρούπολης, 25ης Μαρτίου 121 Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2016 από George! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα