kont Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Η μπαταρία είναι μικρή δε νομίζω να φτάνει για να δουλεύει σαν Powerbank. Ζητήσατε να ελέγξουν την τιμή δεν ξέρουν για την αλλαγή.βοηθητικά δώστε τους και τον κωδικό αν δε το έχουν Ετοιμοπαράδοτο Μήπως μπορούν να το παραγγείλουν
smpt Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 αυτό είναι; https://www.amazon.co.uk/TVMAN-MOB-Portable-Wireless-Receiver-Unlimited/dp/B00CWUF45M/ εδώ λέει οτι είναι και power bank. Όμως δεν νομίζω να είναι για πολλά
hara75gr Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Μπορεί να μπεί σε πρίζα, ώστε να μην έχει τον περιορισμό της μπαταρίας?
shamrock1404 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Πήγα και δεν υπήρχε στο κατάστημα..Βρήκε το κωδικό,αλλά του έλεγε ότι δε μπορεί να το παραγγείλει γιατί δεν είναι τιμολογημενο..Πιάσε το αυγό και...
paylidis Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Μαλιστα... οποιος το βρηκε καπου μπορει να γραψει ΠΟΥ το βρηκε; Αναφερθηκε Ν. Ιωνία αλλα δεν ηξεραν τιποτα, αναφερθηκε Βόλος αλλα για τους περισσότερους μάλλον παραείναι μακρια...
supphol Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Πήρα στα κεντρικά. Ο κωδικός έχει καταργηθεί, δεν θα ξαναφέρουν, δεν υπάρχει απόθεμα. 2
arxaggelos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Βλέπω ότι έχει και εφαρμογή για ios. Ενδιαφέρον. Αν βρεθεί.
sunstar Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Sorry βρε παιδια, αλλα τα βασικα τα σκεφτηκατε? ηδη είναι 2 χρονων μοντελο η μπαταρια του αντε να αντεξει αλλον έναν, να θες ν αγορασεις μπαταρια αγνωστο αν μπορει να βρεθει, και αν λεμε αν βρεθει που χλωμο το κοβω, θα κανει 3 φορες σα τη τιμη που το πηρατε, και το βασικο υποδοχη ρεύματος δεν εχει για να δουλεψει εστω μονο με ρευμα αν τα φτυσει η μπαταρια, δηλ για μενα προσωπικα πεταμενα λεφτα, δε πολύ αξιζει
arxaggelos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 ^ Έχεις ένα δίκιο αλλά αν αντέξει έναν χρόνο για μένα τα έχει υπερ-βγάλει τα λεφτά του. Για λιγότερο, οκ.
sunstar Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Αν καποιος το θελει μονο για ένα χρονο η οσο κρατησει η μπαταρια τοτε οκ, μακαρι να ειχε υποδοχη να δουλευει και με ρευμα, τουλάχιστον να λες δεν το πετας μετα
chrisk Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Και να τα παίξει η μπαταρία, δε θα λειτουργεί αν το έχεις μόνιμα σε φορτιστή;
sunstar Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Πχ, ξερεις καποιο ταμπλετ που να τα εχει φτυσει τελειως η μπαταρια και να λειτουργει μονο με το ρευμα? Όχι. Οποτε ουτε αυτο. Για να γινει αυτό και να λειτουργει και με εξωτερικη τροφοδοσια ρεύματος, θελει ένα ειδικο κύκλωμα που όμως δεν το βαζει κανεις, πχ όπως τα λαπτοπ που και να βγαλεις τη μπαταρια λειτουργει στο ρευμα
kamui Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Εγώ βρήκα Θεσσαλονίκη, Καλαμαριά, στο κατάστημα της Εθνικής αντιστάσεως. Τελευταίο κομμάτι. Thanks TS. Ρώτησα για παραγγελία περισσότερων αλλά η αλήθεια είναι πως δεν τους το επιτρέπει το σύστημα. Ξεπουλάνε τα τελευταία που έχουν μείνει στα καταστήματα. Η συζήτηση για το αν είναι powerbank ή όχι νομίζω δεν υπάρχει λόγος να γίνεται. Το προϊόν είναι για τελείως διαφορετική χρήση. Αν δουλεύει και ως Powerbank καλό αλλά όχι αναγκαίο.
arxaggelos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Η μπαταρία του πάντως δεν φαίνεται κάτι εξωτικό. Πχ ένα φορητό ηχείο που έχει ένας φίλος δουλεύει με κλασικές και πολύ κοινές μπαταρίες από κινητό νοκια. Αυτές οι συσκευές μου φαίνονται πολύ φασόν Κίνα για να κάτσουν να σχεδιάσουν και proprietary μπαταρίες.
sunstar Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Η συγκεκριμενη μπαταρια όμως αν τη προσεξεις από διαφορες φωτο όπως το ψιλοεψαξα από πριν γιατι το σκεφτηκα δεν φαινεται να ταιριαζει καποια παραπλησια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα