EvilEyes Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 περασα απο αυτη τη wind 20 μερες πριν και μου ειπαν οτι ουτε εχουν κατι ουτε θα φερουν. Για να δεις ποσο οργανωση εχουν το αναφερω... Δεν γνωρίζω για τις άλλες πόλεις αλλά οι υπάλληλοι του Αγρινιου είναι εντελώς ανειδικευτοι και δεν έχουν καμία απολύτως επαφή με το αντικείμενο.
konstantinos86 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Μολις τσιμπησα και γω ενα που υπηρχε σε καταστημα της Ναξου. Thanks ts! Δε προλαβα να τ ανοιξω αλλα να υποθεσω αν κρινω απ το ονομα της συσκευης οτι δεν πιανει αναλογικο σημα ετσι?
konstantinos86 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Όχι, μόνο ψηφιακό. Οκ thanks. Κριμα θα με βολευε και το αναλογικο μιας και στελνω οτε tv αναλογικα σε αλλες τηλεορασεις
maverik13 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 μολις αγορασα το τελευτεο κομματι απο το καταστημα της βαρης
maverik13 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 παιδια για να καταλαβω παραπανω απο μια συσκευη δεν γινεται μπορω να το συνδεσω ομως σε παραπανω απο μια συσκευη μεσω ρουτερ η του υπολογιστη μου? υπαρχει προγραμμα για τον υπολογιστη να βλεπω εκει αλλα πως το συνδεω πρεπει να εχω WIFI στον υπολογιστη? περνει αναβαθμιση?
LLLEFTERIS Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 παιδια για να καταλαβω παραπανω απο μια συσκευη δεν γινεται μπορω να το συνδεσω ομως σε παραπανω απο μια συσκευη μεσω ρουτερ η του υπολογιστη μου? υπαρχει προγραμμα για τον υπολογιστη να βλεπω εκει αλλα πως το συνδεω πρεπει να εχω WIFI στον υπολογιστη? περνει αναβαθμιση? Αν ειναι ιδιο με το tivizen wifi μονο μια συσκευη μπορεις ακομα και αν το βαλεις στο ρουτερ
dimyok Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Απο Κρητη κανας συντεκνος να μας πει αν πιανει σημα και που ; Σε Βραχασι -Σισσι δεν μπαινω καν στον κοπο να δοκιμασω χωρις εξωτερικη με ενισχυτη
kont Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Το 8 συσκευές αναφέρεται στο media server που steamαρει από την Sd.Για τηλεοπτικό σήμα μια συσκευή μόνο είτε σε hotspot είτε σε σύνδεση μέσω router.
gkarabid Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Μέχρι 8 συσκευές συγχρόνως Φυσικά ... 8 συσκευές για μοίρασμα αρχείων πολυμέσων από την κάρτα sd,και όχι για προβολη τηλεόραση.
merkon Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Σήμερα παρέλαβα και εγώ το εν λόγω προϊόν, μετά κόπων και βασάνων, απο το κατάστημα wind της Ηγουμενίτσας. Αυτή την στιγμή το δοκιμάζω στην βόρεια περιοχή της Κέρκυρας, μέχρι στιγμής έχω καταφέρει να πιάσω αρκετά κανάλια (και ιταλικά) και εξαρτάται απο το σήμα αν θα τα παίξει ή αν θα εχει σπασίματα η εικόνα. Θα επιστρέψω με περισσότερα σε μερικές μέρες.
mikemart Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Χαίρεται, Υπάρχει τρόπος να το συνδέσω με openelec-kodi?
gkarabid Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 (επεξεργασμένο) Καλημέρα Όποιος φίλος δεν προλαβε να αγοράσει την συσκευή στην τιμή 10€ και θέλει δίνω την δικιά μου αφού δεν με κανει για την δουλειά που ήθελα Πουλήθηκε παιδιά. Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2016 από gkarabid
LLLEFTERIS Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Οι drivers απο την http://www.noovo.co/download σας δουλεψαν εμενα οχι εχω Win 10 X64 pro και κατεβασα απο δω driver http://www.dediprog.com/download?u=42&l=SF100+ISP+IC+Programmer Αλλα δεν μπορω να κανω Firmware Update 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα