Προς το περιεχόμενο

WIFI TV TVMAN Pocket ZDP-1 MOBILITY @ WIND 9.90

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

H συσκευη αναφερθηκε στο αδελφο topic καιείναι  για θεαση τηλεοπτικου σηματος σε κινητο/tablet/pc.
μεταδιδει μεσω wifi και εχει δικια της μπαταρια. μπορει να συνδεθει με μονιμη κεραια μεσω ανταπτορα

Σκρουτζ απο 69,56. Στη wind το ειχαν 30€ και πιθανον να μη το ξερουν για την αλλαγη τιμης( σε μενα ετσι εγινε) Αν δεν το έχουν ετοιμοπαραδοτο ζητηστε μπας και σας  το φερουν.848.jpg

• Like 3
  • Απαντ. 151
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μπορείς να γίνεις λίγο πιο αναλυτικός? από κατάστημα το πήρες?

απο καταστημα με 9,90€

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα

Έχω στο αμάξι ένα ανδροιδ DVD player. Μπορω να το βάλω στο αμάξι για να έχω σήμα τβ? Σύνδεση car charger έχει?

• Like 1
Δημοσ.

Αν δεν ξερουν τη συσκευη δωστε τους να ψαξουν με τον κωδικο τους: 11011592
θεωρητικα παιζει σε οποιοδηποτε android μπορει να εγκατασταθει η  εφαρμογη 

εχει ειδικη εκδοση για tablet.

link στο site της wind δεν βρηκα

Δημοσ.

παιδια ρωτηστε αν το καταστημα της περιοχης σας το εχει  ετοιμοπαραδοτο αλλιως ζητηστε να το παραγγειλουν. Η τιμη ισχυει για ολα τα καταστηματα, αν σας πουν κατι αλλο ζητηστε να κοιταξουν στο συστημα τους. εγω το πηρα απο βολο, εγραφε 30€ αλλα τους ειπα οτι η τιμη εχει αλλαξει και κοιτωντας στο συστημα τους  το επιβεβαιωσαν. αν σας πουν οτι δεν εχουν/ δεν ξερουν / δεν θελουν δεν μπορω να το ξερω.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Τι ακριβώς κάνει; Δεν κατάλαβα..

Φορητος ψηφιακος δεκτης τηλεορασης για προβολη τηλεοπτικων σταθμων σε υπολογιστη , tablet , smartphone. Επιπλεον εχει υποδοχη για micro SD καρτα ( εγγραφη TV και διαμοιρασμος αρχειων στο τοπικο δικτυο ) , συν οτι δουλευει και ως power bank για φορτιση αλλων συσκευων δηλαδη.

Μαγκες , ρωτηστε αυριο στο καταστημα που βρισκεται στο Ιλιον ( ιδομενεως ) γιατι μου ειπαν οτι υπαρχει αλλα στα 30 ευρω. Ισως δεν γνωριζουν οτι εχει πεσει η τιμη στα 9,90 οπως λεει ο kont η ηθελε να βγαλει παραπανω το συγκεκριμενο καταστημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...