Προς το περιεχόμενο

Windows 8.1 Pro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παλικάρια!

Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το λειτουργικό Windows 8.1 pro ενώ έχω κάνει την εγκατάσταση και έχω βάλει όλους τους Drivers κανονικά, όταν μπαίνω με έναν άλλο χρήστη εκτός αυτου που έχω φτιάξει στην αρχή δεν μπορώ να μπώ σε κανένα εικονίδιο που έχει σαν πλακίδια. μου εμφανίζει ένα (χ) κάτω δεξια.. και δεν ξέρω πως να το αντιμετωπίσω. 

Ευχαριστώ πολυ! 

Δημοσ.

Μερικές ιδέες για αρχή κάνε έξοδο από το προβληματικό σου λογαριασμό, επανεκκίνηση του υπολογιστή και είσοδο στο λογαριασμό σου.

Αν εξακολουθεί να μη δουλεύουν κανονικά από τη γραμμή εντολών με δικαιώματα διαχειριστή (πήγαινε το κέρσορα στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης και πάτα δεξί κλικ και επιλογή "γραμμή εντολών (διαχειριστής)"  τρέξε το sfc /scannow  δες πως τα πάει  εν ανάγκη κάνε και μια ακόμη επανεκκίνηση για σιγουριά.

Αν το ζήτημα επιμένει από τη σελίδα http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_8-files/windows-8-tiles-not-opening/92157afe-77ff-4a86-a45c-2386c4aca9bb κατέβασε το troubleshooter της μεθόδου 1 και εκτέλεσε το στον υπολογιστή σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...