stamy Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα παλικάρια! Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το λειτουργικό Windows 8.1 pro ενώ έχω κάνει την εγκατάσταση και έχω βάλει όλους τους Drivers κανονικά, όταν μπαίνω με έναν άλλο χρήστη εκτός αυτου που έχω φτιάξει στην αρχή δεν μπορώ να μπώ σε κανένα εικονίδιο που έχει σαν πλακίδια. μου εμφανίζει ένα (χ) κάτω δεξια.. και δεν ξέρω πως να το αντιμετωπίσω. Ευχαριστώ πολυ!
thepoint Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Μερικές ιδέες για αρχή κάνε έξοδο από το προβληματικό σου λογαριασμό, επανεκκίνηση του υπολογιστή και είσοδο στο λογαριασμό σου. Αν εξακολουθεί να μη δουλεύουν κανονικά από τη γραμμή εντολών με δικαιώματα διαχειριστή (πήγαινε το κέρσορα στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης και πάτα δεξί κλικ και επιλογή "γραμμή εντολών (διαχειριστής)" τρέξε το sfc /scannow δες πως τα πάει εν ανάγκη κάνε και μια ακόμη επανεκκίνηση για σιγουριά. Αν το ζήτημα επιμένει από τη σελίδα http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_8-files/windows-8-tiles-not-opening/92157afe-77ff-4a86-a45c-2386c4aca9bb κατέβασε το troubleshooter της μεθόδου 1 και εκτέλεσε το στον υπολογιστή σου.
micos000 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Οι χρήστες είναι απλοί users ή έχουν πλήρη δικαιώματα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα