Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αφού είναι νέο, θα προτιμούσα κάποιον snapdragon 6XX χωρίς να λέω ότι και ο 410 δεν αξίζει. Ασφαλώς παραμένει μάχιμος επεξεργαστής απλά συνήθως κάτι νέο το αναβαθμίζουν σε περισσότερους τομείς από το παλιό. Εδώ ουσιαστικά μόνο την ram και το σχέδιο αναβάθμισαν εκτός αν μου ξεφεύφει κάτι. 

Στα 140€ street price (skroutz price) θα είναι μια χαρά κινητάκι. 

Εβαλαν μεγαλύτερης χωρητικότητας μπαταρία επίσης αλλά ανέβασαν το sar(body) στο 1,17,fail.Μου αρέσει που το έκαναν 5,2" απο 5"

Σχετικά με το bloatware του touchwiz που είχαν τα Samsung,έχει βελτιωθεί απο το 4 πύρηνο S4 mini Plus και μετά,ειδικά απο την σειρά Α(Α3,Α5 κλπ).Το έχω και λειτουργεί απροβλημάτιστα χωρίς να κάνω ποτέ restart,δεν έχει κολλήσει ποτέ.Αν θα το αλλάξω θα το κάνω για να πάρω κάποιο με λίγο μεγαλύτερη οθόνη και καλύτερης ανάλυσης,πχ όπως το J5.

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

γιαυτο τον λογο η samsung δεν μπορει να φτιαξει brand name δυνατο...αν κοιταξει τους κωδικους της εχει χασει το μετρημα ποσα μοντελα εχει.τραγικο.

ενταξει ειπαμε να εχεις ενα φθηνο ενα μεσαιο και ενα ακριβο μοντελο.

αλλα το εσκισες ρε sammy.

ελεος με τις εκδοσεις και τα τοσα αχρηστα μοντελα σου

ελεος με το κλαμα συνεχεια αα η σαμσουνγκ βγαζει 100 μοντελα μπλα μπλα τσουρεκια μας τα κανατε νταξει το καταλάβαμε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...