Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κι εγώ έχω το Lumia 1020 από το 2013.

Είναι άσχημο να απαξιώνεται η συσκευή που έχεις αγοράσει ακριβά της οποίας η μεταπωλητική αξία είναι σε ελεύθερη πτώση μήνα με τον μήνα...

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
κι εγώ έχω το Lumia 1020 από το 2013.

Είναι άσχημο να απαξιώνεται η συσκευή που έχεις αγοράσει ακριβά της οποίας η μεταπωλητική αξία είναι σε ελεύθερη πτώση μήνα με τον μήνα...

Μα αυτο είναι το πρόβλημα. Όχι το αν θα πάρουμε καινούρια συσκευή, αλλά το ότι δεν μπορούμε να πουλήσουμε αυτήν που έχουμε επειδή φυτρώνουν νέες όλη την ώρα

Δημοσ.

Μα αυτο είναι το πρόβλημα. Όχι το αν θα πάρουμε καινούρια συσκευή, αλλά το ότι δεν μπορούμε να πουλήσουμε αυτήν που έχουμε επειδή φυτρώνουν νέες όλη την ώρα

Όχι ρε παιδιά η μεταπώληση να είναι αρνητικός παράγοντας αγοράς ενός προϊόντος τεχνολογίας.

Δεν είναι δα ότι σήμερα το πήραμε, αύριο έπεσε 300 ευρώ. Έχουμε τις ίδιες συσκευές εδώ και 3 χρόνια. Και δεν τις αλλάζουμε γιατί; Γιατί παρ'ότι έχουν βγει άλλες πόσες καινούριες, εξακολουθούν να αποδίδουν άριστα. 

Δεδομένου ότι η Apple είναι μανούλα στην διατήρηση υψηλών τιμών:

Υποκειμενικά άμα είχα ένα iPhone 4S και το έβαζα προς πώληση (150 ευρώ ξέρω γω) θα θεωρούσα ανέντιμο να πωλείται σε αυτήν την τιμή. Θα μου πείτε βάλτο όσο νιώθεις. Θα σας πω ότι υπάρχουν άλλες πόσες αγγελίες στην τιμή των 150 ευρώ. Και το θεωρώ ανέντιμο γιατί το Samsung Galaxy J3 Pro που είναι στα ίδια χρήματα, είναι αντικειμενικά πολύ καλύτερό του 4S σε όλα. 

Δημοσ.

Να σου θυμισω και γω με την σειρα μου οτι και το A5 2016 κοστιζει σχεδον οσο το LG G4 και ακριβοτερα απο το Nexus 5x :)

ναι ισχύει πως το εχει βρει η samsung

Δημοσ.

Μια χαρά συσκευή στα λεφτά αυτά, όλα τα έχει. Το μόνο που θα ήθελα ήταν αν μπορώ να του περάσω άλλο λειτουργικό και όχι το χάλι της samsung.

• Like 1
Δημοσ.

Και εδώ πάλι θα το πουλάνε πανάκριβα επειδή είναι samsung.

δεν πα να εχει οτι πιο χαλια μεσα παλι τιμη στα υψη

• Like 1
Δημοσ.

γιαυτο τον λογο η samsung δεν μπορει να φτιαξει brand name δυνατο...αν κοιταξει τους κωδικους της εχει χασει το μετρημα ποσα μοντελα εχει.τραγικο.

ενταξει ειπαμε να εχεις ενα φθηνο ενα μεσαιο και ενα ακριβο μοντελο.

αλλα το εσκισες ρε sammy.

ελεος με τις εκδοσεις και τα τοσα αχρηστα μοντελα σου

Σκέψου δηλαδή να είχε και brandname δυνατό πόσα θα πούλαγε.

Δημοσ.

Ερώτηση κρίσεως. Κάπου πριν ένα χρόνο δεν βγαίναν από την Samsung και δήλωναν ότι από τότε και πέρα θα έβγαζαν λίγα μοντέλα κάθε χρόνο. Αυτό τελικά είναι το φρένο? Απο 60, 50?

Δημοσ.

καλό φαίνεται. Αλλά όσο ο 64bit 410 μπαίνει σε 32bit android τόσο χαραμίζεται. κατα τα άλλα εμπιστεύομαι samsung

Δημοσ.

αφού είναι νέο, θα προτιμούσα κάποιον snapdragon 6XX χωρίς να λέω ότι και ο 410 δεν αξίζει. Ασφαλώς παραμένει μάχιμος επεξεργαστής απλά συνήθως κάτι νέο το αναβαθμίζουν σε περισσότερους τομείς από το παλιό. Εδώ ουσιαστικά μόνο την ram και το σχέδιο αναβάθμισαν εκτός αν μου ξεφεύφει κάτι. 

Στα 140€ street price (skroutz price) θα είναι μια χαρά κινητάκι. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...