Rubenstilchkin Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Ανακοινώθηκε και επίσημα το νέο Samsung Galaxy J3 Pro, μία "entry-level" συσκευή με premium εμφάνιση και LTE συνδεσιμότητα, η τιμή λιανικής πώλησης της οποίας δεν θα ξεπερνά τα 150 δολάρια (τιμή China Telecom). Στα αναλυτικά χαρακτηριστικά του Galaxy J3 Pro συναντάμε το 64-bit τετραπύρηνο SoC Snapdragon 410, χρονισμένο στα 1.2GHz, 2GB μνήμης RAM, 16GB επεκτάσιμου εσωτ. αποθηκευτικού χώρου (έως 128GB με τη χρήση κάρτας microSD), οθόνη Super AMOLED 5" με HD ανάλυση, κύρια κάμερα με αισθητήρα 8ΜΡ AF LED φλας και οπτικά με f/2.2, δευτερεύουσα κάμερα στα 5ΜΡ, αφαιρούμενη μπαταρία χωρητικότητας 2600 mAh και λειτουργικό σύστημα Android 5.1 Lollipop. Η συσκευή διακρίνεται για το μεταλλικό της φινίρισμα, έχει διαστάσεις 142.2 x 71.3 x 8 mm, το βάρος της δεν ξεπερνά τα 139 γραμμαρίων και ενσωματώνει διεπαφές Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.1, NFC, FM Radio αλλά και Α-GPS/GLONASS/BDS. Το Single-SIM/Dual-SIM Galaxy J3 Pro θα κυκλοφορήσει σε χρυσό και ασημί χρώμα, ενώ μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη πληροφόρηση, σχετικά με την ημερομηνία ή το πλάνο διαθεσιμότητας της. Site: FoneArena
Fulgore Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Στα 140περιπου ευρω θα ειναι αξιολογο.Για παραπανω ουτε καν.. 1
AggelosTz Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 H κάμερα θα μπορούσε να ήταν καλύτερη. υπάρχει και το S7 για να καλύψει τις ανάγκες σου όπως και όλων όσων βρουν χάλια τον επεξεργαστή,οθόνη,μνήμη κτλ κτλ..... 6
Fulgore Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 υπάρχει και το S7 για να καλύψει τις ανάγκες σου όπως και όλων όσων βρουν χάλια τον επεξεργαστή,οθόνη,μνήμη κτλ κτλ..... Να σου θυμισω και γω με την σειρα μου οτι και το A5 2016 κοστιζει σχεδον οσο το LG G4 και ακριβοτερα απο το Nexus 5x 1
Fulgore Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Κοινως η samsung το εχει να υπερ τιμολογει τα φθηνοτερα μοντελα της. 1
Eragon1996 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 αυτα τα entry πια για κλοτσιες μ φενονται όλα ένα ρημαδο snapdragon 400 και 410 εχουν τα ίδια λεφτά δεν έχει και το Moto g με τα ίδια specs εδώ και 2-3 χρόνια τα ίδια τηλέφωνα πάνω κάτω ίδιες τιμές Κλτρ να πάρεις καμία παλιότερη ναυαρχιδουλα πιο καλά θα πηγαίνει
refurbished-stevo Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 γιαυτο τον λογο η samsung δεν μπορει να φτιαξει brand name δυνατο...αν κοιταξει τους κωδικους της εχει χασει το μετρημα ποσα μοντελα εχει.τραγικο. ενταξει ειπαμε να εχεις ενα φθηνο ενα μεσαιο και ενα ακριβο μοντελο. αλλα το εσκισες ρε sammy. ελεος με τις εκδοσεις και τα τοσα αχρηστα μοντελα σου 1
vdeseris Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 γιαυτο τον λογο η samsung δεν μπορει να φτιαξει brand name δυνατο...... Χαχαχα καλό ήταν αυτό. Κατά τα άλλα μια χαρά κινητάκι για 150$ 1
toylis Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 ενα ακομα αναμεσα στα 50 της μεσης κατηγοριας της samsung μονο. γιατι 50 εχει τουλαχιστον σε αυτη την κατηγορια.! 1
Kostasspil Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Αν δεν τα βγαζε με το τσουβάλι, δεν θα αντιμετώπιζε και τόση χλεύη
zeus8 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Ελπίζουμε όλοι να ακολουθήσουν το παράδειγμα της Apple και να αυξήσουν τον κύκλο ζωής των συσκευών στα 3 έτη. Έχει κουραστεί το θέμα ... ειδικά η Samsung το έχει παρακάνει...
vdeseris Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Ελπίζουμε όλοι να ακολουθήσουν το παράδειγμα της Apple και να αυξήσουν τον κύκλο ζωής των συσκευών στα 3 έτη. Έχει κουραστεί το θέμα ... ειδικά η Samsung το έχει παρακάνει... Έχω το note 3 από το 2013. Κανείς δεν σε αναγκάζει να παίρνεις καινούριο κινητό κάθε 6 μήνες. Μόνο όσοι έχουν το μικρόβιο...
ChimairaX Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Έχω το note 3 από το 2013. Κανείς δεν σε αναγκάζει να παίρνεις καινούριο κινητό κάθε 6 μήνες. Μόνο όσοι έχουν το μικρόβιο... Κι εγώ το ίδιο. Και νομίζω αυτό θα έχω και το 2017 εκτός κι αν σπάσει ή μου το κλέψουν. Μη σου πω το ίδιο και για το 2018. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα