Προς το περιεχόμενο

Cyta modem vs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα εχει διαφορα η ταχυτητα πλοηγησης στο διαδικτυο με καποιο αλλο ,καλυτερο ισως,modem απο αυτο που παρεχει η Cyta ;

Δημοσ.

επειδη με ενδιαφερει και εμενα να αλλαξω το ρουτερ της cyta μιας και πιστευω δεν ειναι της προκοπης και σπιτι δουλευουν 2 pc και ενα κινητο με wifi σχεδον ταυτοχρονα, σαν ασχετη να ρωτησω δηλαδη μονο οτι ρουτερ δινει η cyta εχει και τηλεφωνο? τα αλλα της αγορας δεν δινουν αυτη τη δυνατοτητα?

Δημοσ.

επειδη με ενδιαφερει και εμενα να αλλαξω το ρουτερ της cyta μιας και πιστευω δεν ειναι της προκοπης και σπιτι δουλευουν 2 pc και ενα κινητο με wifi σχεδον ταυτοχρονα, σαν ασχετη να ρωτησω δηλαδη μονο οτι ρουτερ δινει η cyta εχει και τηλεφωνο? τα αλλα της αγορας δεν δινουν αυτη τη δυνατοτητα?

υπάρχουν και άλλα μόντεμ που έχουν voip αλλα είναι πολύ ακριβά.

Δυο λύσεις είναι

Α)αγοράζει καποιος σκέτο router για να έχει καλύτερο ασύρματο(σαν access point δηλαδή)

Β)αγοράζει κάποιος μόντεμ/ρουτερ αλλα συνδέει με συγκεκριμένες ρυθμίσεις και αυτό που δίνει CYTA για να έχει και VOIP τηλεφωνία.

Δυστυχώς για το Β δεν έχω παραπάνω γνώσεις,το είχα διαβάσει ειτε εδώ είτε σε παραδίπλα φόρουμ.

• Like 1
Δημοσ.

ναι λιγο βουνο μου φαινονται εμενα μιας και δε μπορω καλα καλα ενα να συνδεσω..ελαφρως ασχετη :-)

Δημοσ.

Οπότε μείνε όπως έχεις η παρε ένα WiFi Extender που επεκτείνει το ήδη υπάρχον ασύρματο και το κάνει πιο ισχυρό.

• Like 1
Δημοσ.

Οπότε μείνε όπως έχεις η παρε ένα WiFi Extender που επεκτείνει το ήδη υπάρχον ασύρματο και το κάνει πιο ισχυρό.

τα pc ειναι με καλωδια στο ρουτερ μονο το κινητο παιρνει απο wifi οποτε το extender μου ειναι ψιλοαχρηστο νομιζω ενω ενα καλυτερο μοντεμ απο αυτο το κουτακι της cyta ισως βοηθαγε λιγο στην ταχυτητα πλοηγησης τουλαχιστον, δε ξερω...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...