Προς το περιεχόμενο

Mac ή PC;

george3543

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

File mou simera molis pira enan ibook g4.Imoun distaktikos kai akouga olous na lene ti pairneis pou tha vreis programata ktl.I aisthisi kai mono pou soy dinei to mixanima einai fantastiki.einai teleios diaforetiko kai poli pio praktiko kai omorfo.

to leitourgiko tou einai apsogo grigoro kai kalaisthito.einai ligo akrivos alla einai fovero mixanima.eimai xetrelamenos kai elpizo kai tis epomenes meres na mporo na sou po perissotera kai pio kala.

Δημοσ.

Πιστεύω για να περάσει κάποιος σε Mac πρέπει να ξέρει τι θέλει απ'το PC του δεδομένου ότι δεν υπάρχει συμβατότητα προγραμμάτων με τους x86.

Λογικό είναι μιας και η αρχιτεκτονική του είναι κλειστή, τα πάντα να γράφονται αποκλειστικά και μόνο για την συγκεκριμένη το οποίο σημαίνει και βέλτιστη απόδοση και μεγάλη σταθερότητα, στον βωμό πάντα όμως της συμβατότητας.

Έχοντας καταλήξει κι εγώ ότι θα ήθελα ένα ibook, η ερώτηση είναι, προγράμματα "βρίσκονται" ρε παιδιά ή πρέπει να τα σκάμε? :(

Δημοσ.

neted

ολα βρισκονται...;)

ΕΙΔΙΚΑ σε λαπτοπ νομιζω οτι εκανες αριστη αγορα, σε desktop αλαζουν ελαφρως τα πραγματα δυστιχος

Δημοσ.

Μα καλά , όλοι αυτοί που έχουν pc είναι καθυστερημένοι και δεν έχουν mac αφού είναι τόσο φοβερό και καλό και όμορφο; Και μην ακούσω για τους γραφίστες που έχουν μόνο

mac (όσοι απέμειναν βέβαια ) γιατί οι επαγγελματίες δεν μπορούν να αλλάξουν εύκολα τα εργαλεία δουλειάς τους (γιατί κοστίζει και θέλει και νέα εκμάθηση λειτουργικού και προγραμμάτων ).

Όσο για προγράμματα μάλλον θα κλάψεις με μαύρο δάκρυ , καθότι δεν υπάρχει σχεδόν τίποτα...Και αφού είσαι βέβαια και νομοταγής θα τα σκάς να τα φέρνεις απο Αμερική.

Δημοσ.

Ρε παιδιά αυτά τα έχουμε ξαναπεί.... Αν ψάξεις καλά, τα πάντα βρίσκεις και χωρίς να τα σκάσεις χοντρά. Ρε epote γιατί αλλάζουν τα πράγματα σε desktop ? Για όσους ενδιαφέρονται και είναι νέοι στο χώρο της apple ας επισκευτούν το http://www.helmug.gr μπορεί να τους βοηθήσει.

darwin πολύ καλή επιλογή... είναι κανούργιο μηχάνημα και πολύ δυνατό. Πάντως σε κανα 3μηνο βγαίνουν και τα νέα powerbook με G5 ;)

Δημοσ.

ikosto:

im a mac person! Ο πρωτος μου υπολογιστης ηταν μακ, αλλα τωρα μαλλον δεν θα επερνα ως πρωτο υπολογιστη desktop ενα μακ, κυριος λογο χρηματων και του οτι "παιζω" με το pc μου. Δεν θα ειχα καρδια να βαλω watercooling στο G5:P

Δημοσ.

Έλα ρε και μόνο γι'αυτό το λόγο δε θα διάλεγες mac desktop ????? Εγώ έχω ένα G5 αυτή τη στιγμή και δε τον αλλάζω με τίποτα. Και ταχύτητα και λειτουργικότητα και το σημαντικότερο αξιοπιστία. Βέβαια γούστα είναι αυτά οπότε ο καθένας κρίνει για τον εαυτό του 8)

Δημοσ.

Πάντως για laptop, που κυρίως τον χρησιμοποιείς για Internet και Office εφαρμογές, ένας Mac θα έλεγε... είναι ευχάριστη αλλαγή... και λειτουργική...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...