Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To HP Elite X3 έκανε την "παρθενική" του εμφάνιση στο MWC 2016 και εξέπληξε ευχάριστα τους φίλους των Windows 10 Mobile συσκευών, καθώς, εκτός από το επιβλητικό "Business" προφίλ του, προσφέρει και ένα εντυπωσιακό σύνολο υποσυστηματων.

Το Elite X3 διαθέτει οθόνη 5.96″ τεχνολογίας AMOLED (2560 x 1440 px), υποσύστημα γραφικών Adreno 530, 4GB μνήμης RAM, επεκτάσιμο αποθηκευτικό χώρο 64GB (επέκταση μέσω microSD στα 2ΤΒ), κύρια κάμερα με αισθητήρα 16ΜΡ, δευτερεύουσα με αισθητήρα στα 8MP και μπαταρία χωρητικότητας 4.150 mAh - συμβατή με την τεχνολογία ασύρματης φόρτισης Qi Wireless.

Είναι συμβατό με τις τεχνολογίες Windows Hello και Continuum της Microsoft, φέρει θύρα συγχρονισμού/φόρτισης USB Type-C, πιστοποίηση αδιαβροχοποίησης IP67 αλλά και ανθεκτικότητας, βάσει του προτύπου MIL-STD810.

Αυτή τη φορά, το Elite X3 εμφανίστηκε στην Computex 2016 και διαπιστώθηκε ότι στην πλάτη του έχει προστεθεί ένας σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων (η τοποθέτηση του οποίου είχε αναφερθεί στο MWC 2016 αλλά δεν ήταν διαθέσιμη στην παρούσα φάση), γεγονός το οποίο υποδεικνύει ότι η συσκευή πλέον έτοιμη να διατεθεί στην αγορά - ίσως και μέσα στο καλοκαίρι που διανύουμε.

Εικάζουμε πως η ΗΡ περιμένει την κυκλοφορία του Windows 10 Anniversary Update, ώστε να παραδώσει τη νέα της ναυαρχίδα πλήρως αναβαθμισμένη.

Δείτε τους Terry Myerson (Executive Vice President, Microsoft), Michael Park (Vice President for Commercial Mobility & Software division, HP Inc.) και Steve Mollenkopf (Chief Executive Officer, Qualcomm Inc.) να μιλούν με τα καλύτερα λόγια για το νέο HP Elite x3.

Link.png Site: GSMArena

Δημοσ.

πολύ καλό κινητό , ελπίζω να έχει την ανάλογη υποστήριξη απο Ms στο OS , αν και έχω αμφιβολίες .Το κινητό δείχνει προς τα που πάει το πράγμα στο μέλλον , άλλοι φτιάχνουν το hardware και η Ms το software.

Κρίμα για τους κατόχους του 950 , γιατί το elite είναι μια κατηγορία πιο πάνω .

• Like 2
Δημοσ.

Θα ήθελα κάποιος να μου εξηγήσει με σοβαρά επιχειρήματα τι σημαίνει business κινητό και τι παραπάνω έχει από ένα απλό, όχι των 60€ , αλλά πχ ένα των 200€. Είναι και καλά ασφαλες? Κράτα ή μπαταρία? Έχει σοβαρό περιβάλλον? Έχει πληκτρολόγιο με κουμπιά? Εχει ασφαλες cloud? Ή απλά λέμε μία παπαρια business για να το χαψούν οι και καλά business άνθρωποι και να σπρώξουν..... Ή επιχειρηματικότητα δεν ξεκινά από το κινητό, ούτε καν περιλαμβάνεται το κινητό στους παράγοντες της, άσχετα αν μία διαφήμιση γνωστής εταιρείας θέλει να πεισει για το αντίθετο...

• Like 5
Δημοσ.

Windows 10 mobile, αντί για Android??

'Α-πα-το θα πάει...

Θα ήθελα να ξέρα αν κάνεις σχόλια και σε άλλα θέματα εκτός από αυτά που αφορούν τη Microsoft και WM.
  • Like 6
Δημοσ.

πολύ καλό κινητό , ελπίζω να έχει την ανάλογη υποστήριξη απο Ms στο OS , αν και έχω αμφιβολίες .Το κινητό δείχνει προς τα που πάει το πράγμα στο μέλλον , άλλοι φτιάχνουν το hardware και η Ms το software.

Κρίμα για τους κατόχους του 950 , γιατί το elite είναι μια κατηγορία πιο πάνω .

ναι αλλα το 950 ειναι στα 300 με ταση προς τον γκρεμο ενω το hp με τετοια specs κ κατασκευη ποσο να το σκοτωσουν πια

Επισκέπτης
Δημοσ.

Θα ήθελα κάποιος να μου εξηγήσει με σοβαρά επιχειρήματα τι σημαίνει business κινητό και τι παραπάνω έχει από ένα απλό, όχι των 60€ , αλλά πχ ένα των 200€. Είναι και καλά ασφαλες? Κράτα ή μπαταρία? Έχει σοβαρό περιβάλλον? Έχει πληκτρολόγιο με κουμπιά? Εχει ασφαλες cloud? Ή απλά λέμε μία παπαρια business για να το χαψούν οι και καλά business άνθρωποι και να σπρώξουν..... Ή επιχειρηματικότητα δεν ξεκινά από το κινητό, ούτε καν περιλαμβάνεται το κινητό στους παράγοντες της, άσχετα αν μία διαφήμιση γνωστής εταιρείας θέλει να πεισει για το αντίθετο...

Τρέχει όλες τις εφαρμογές της εταιρείας σου από το cloud σε οτιδήποτε μέγεθος οθόνης ή στο ειδικά σχεδιασμένο λαπτοπ (ουσιαστικά μια οθόνη με πληκτρολόγιο χωρίς επεξεργαστή μέσα) ενώ λειτουργεί ταυτόχρονα ως τηλέφωνο. Στο κινητό των 200 ευρώ πως ακριβώς θα τρέξεις πχ το Revit? 

Δημοσ.

Πάρα πολύ ωραίο το άτιμο...όχι για την τσέπη μου ή τις ανάγκες μου αλλά είναι πολύ ωραίο. 

Δε νομίζω ότι τους παίρνει (MS) να κάνουν τις ίδιες βλακείες που κάνανε με την nokia και στην hp... 

Δημοσ.

Μιλάμε για τη μεριά του client-κινητό-200 ευρώ όμως

https://www.remoteapp.windowsazure.com/en/

https://blogs.msdn.microsoft.com/rds/2016/04/22/remote-desktop-preview-now-supports-pinning-and-azure-remoteapp/

Support for Azure RemoteApp. This provides a single client that can access your remote PCs, Remote Resources (RemoteApp and Desktop Connections) as well as Azure RemoteApp.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...