Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα!
πριν 2 βδομαδες ειχα κατεβασει τα windows 10 και μετα απο μιαμιση βδομαδα τo chrome αρχισε να μου βγαζει κατι μαυρα κουτακια σαν να κολλαγαν τα γραφικα μετα πηγα να παιξω diablo και κολλαγα και εκει τα γραφικα και μερικες φορες κρασαρε ο υπολογιστης μετα απο 2 μερες αρχισε να το κανει και στα windows και μετα την μερα χειροτερευε...ετσι εκανα διαγραφη και εγκατασταση ξανα τους drivers της καρτας γραφικων 3 φορες αλλα τιποτα μετα εκανα reinstall τα windows 10 και παλι τα ιδια μετα περασα τα windows 7 και το ξαναεκανε

Δημοσ.

καλησπερα!

πριν 2 βδομαδες ειχα κατεβασει τα windows 10 και μετα απο μιαμιση βδομαδα τo chrome αρχισε να μου βγαζει κατι μαυρα κουτακια σαν να κολλαγαν τα γραφικα μετα πηγα να παιξω diablo και κολλαγα και εκει τα γραφικα και μερικες φορες κρασαρε ο υπολογιστης μετα απο 2 μερες αρχισε να το κανει και στα windows και μετα την μερα χειροτερευε...ετσι εκανα διαγραφη και εγκατασταση ξανα τους drivers της καρτας γραφικων 3 φορες αλλα τιποτα μετα εκανα reinstall τα windows 10 και παλι τα ιδια μετα περασα τα windows 7 και το ξαναεκανε

πιθανον καμια καρτα γραφικων η η οθονη να εχει θεμα...μαλλον το πρωτο...

τι συστημα εχεις ακριβως...ο επεξεργαστης μηπως εχει ενσωματομενη να δοκιμασεις ?

Δημοσ.

οριστε και ενα βιντεο https://youtu.be/7yq6DAzQpJ8

υπαρχει καποιος τροπος που να μπορω να δω ολες τις πληροφοριες τους υπολογιστη?

κατεβασε αυτο και δες...

και επισης η οθονη σου τοσο χαμηλη αναλυση εχει ? ποια οθονη εχεις..και με τι την εχεις συνδεση ?

http://www.hwinfo.com/download.php

Δημοσ.

κατεβασε αυτο και δες...

και επισης η οθονη σου τοσο χαμηλη αναλυση εχει ? ποια οθονη εχεις..και με τι την εχεις συνδεση ?

http://www.hwinfo.com/download.php

εχω μια LG IPS LED και την εχω συνδεσει με vga

δεν το πιστευω...... ανοιγω το πσ και μου κρασαρει στο boot ολο μπλε οθονη συνεχεια

μολις εκανα windows update στα 7 συνεχεια κρασαρει στο boot

μετα απο πολυ προσπαθεια το πσ ανοιξε οριστε οι πληροφοριες 

ελπιζω να υπαρχει καμια λυση :/

post-306026-0-53004900-1465210423_thumb.jpg

post-306026-0-75027400-1465210481_thumb.jpg

post-306026-0-05037000-1465210518_thumb.jpg

post-306026-0-13928500-1465210554_thumb.jpg

post-306026-0-36195500-1465210630_thumb.jpg

post-306026-0-43220500-1465210691_thumb.jpg

post-306026-0-06815500-1465210734_thumb.jpg

post-306026-0-02614200-1465210778_thumb.jpg

post-306026-0-00145300-1465210876_thumb.jpg

post-306026-0-62372200-1465210964_thumb.jpg

Δημοσ.

εχω μια LG IPS LED και την εχω συνδεσει με vga

δεν το πιστευω...... ανοιγω το πσ και μου κρασαρει στο boot ολο μπλε οθονη συνεχεια

μολις εκανα windows update στα 7 συνεχεια κρασαρει στο boot

μετα απο πολυ προσπαθεια το πσ ανοιξε οριστε οι πληροφοριες 

ελπιζω να υπαρχει καμια λυση :/

δοκιμασε να βγαλεις της μνημες και να της βαλεις μια μια ξεχωριστα μπας και εχει προβλημα καποια απο της δυο...

επισης ασχετα απο αυτο καλο θα ηταν αν μπενει στην οθονη να συνδεθει με dvi ...

Δημοσ.

Σε πολλα μπορεί να οφείλεται το πρόβλημα. Ανεπαρκή ή προβληματική μνήμη, θερμοκρασίες ίσως, κάρτα γραφικών κλπ. Και φυσικά malware.

Δες με το HW Monitor τις ρερμοκρασίες.

Στο BIOS μπαίνεις ομαλά?

Μπούταρε με safe mode (ξεκινώντας το pc και πατώντας το F8). Εκεί έχεις κολλήματα?

Δημοσ.

Σε πολλα μπορεί να οφείλεται το πρόβλημα. Ανεπαρκή ή προβληματική μνήμη, θερμοκρασίες ίσως, κάρτα γραφικών κλπ. Και φυσικά malware.

Δες με το HW Monitor τις ρερμοκρασίες.

Στο BIOS μπαίνεις ομαλά?

Μπούταρε με safe mode (ξεκινώντας το pc και πατώντας το F8). Εκεί έχεις κολλήματα?

το θεμα ειναι οτι και οταν ειναι κρυος ο υπολογιστης παλι μου κανει αυτα τα κολληματα μετα γραφικα οπως εδειξα και στο βιντεο απλα το λεω γιατι μπορει να νομιζεις οτι οταν αυξανει θερμοκρασια μπορει να ζεσταινεται η καρτα γραφικων και να μου τα κανει αυτα.

το θεμα ειναι οτι και οταν ειναι κρυος ο υπολογιστης παλι μου κανει αυτα τα κολληματα μετα γραφικα οπως εδειξα και στο βιντεο απλα το λεω γιατι μπορει να νομιζεις οτι οταν αυξανει θερμοκρασια μπορει να ζεσταινεται η καρτα γραφικων και να μου τα κανει αυτα.

επισης γινετε απο υψηλη θερμοκρασια να επαθε ζημια η καρτα και να τα κανει αυτα για μια ζωη??

επισης μερικες φορες οταν αλλαζω αναλυση κρασαρει εντελως και πχ τωρα που πηγα να ανοιξω το πραγραμμα το hw monitor παλι κρασαρε,λετε να παιζει τιποτα με τις μνημες??

οριστε φωτοσ

α! επισης οταν μπαινω με safemode δεν μου κανει κανενα προβλημα 

post-306026-0-73887000-1465222426_thumb.jpg

post-306026-0-16313600-1465222729_thumb.jpg

post-306026-0-44734200-1465222800_thumb.jpg

Δημοσ.

τελικα τι φταει ??

Η κάρτα γραφικών.

Αλλά πριν κινηθείς σε αγορά νέας κάρτας, βγάλε το vga καλώδιο από την κάρτα γραφικών και βάλτο στην vga port της μητρικής κάρτας. Για να είσαι 100% σίγουρος ότι είναι όντως η κάρτα γραφικών, μη σε πάρω στο λαιμό μου.

Δημοσ.

χμμ.... η μητρικη μου δεν εχει κανενα video output... 

μπορω να παρω ξερω γω απο κανα φιλο καμια καρτα γραφικων να την δοκιμασω αν παιζει καλα και να δω τι τελικα φταιει?

Δημοσ.

τελικα τι φταει ??

δοκιμασες αυτα που σου ειπαμε παραπανω ? μνημες δισκο κλπ ?

χμμ.... η μητρικη μου δεν εχει κανενα video output... 

μπορω να παρω ξερω γω απο κανα φιλο καμια καρτα γραφικων να την δοκιμασω αν παιζει καλα και να δω τι τελικα φταιει?

ναι και αυτο μπορεις να κανεις να δεις αν ειναι η καρτα...

Δημοσ.

δοκιμασες αυτα που σου ειπαμε παραπανω ? μνημες δισκο κλπ ?

ναι και αυτο μπορεις να κανεις να δεις αν ειναι η καρτα...

δεν εχω δοκιμασει να πειραξω τιποτα απο το pc ακομα,γιατι περιμενω εναν γνωστο που ξερει απο hardware να ερθει να τα δει εκεινος απλα ηθελα να εχω μια γενικη εικονα απο ολο αυτο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...