geochatzi Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Καλημέρα και ευχαριστώ εκ των προτέρων.Στις 4/06/2013 αγόρασααπό το e-shop ένα laptop lenovo G780AH. Το laptop το πήρα free dos και έβαλα τα windows.To πρόβλημα με τον υπολογιστή είναι ότι δεν έχει κάρτα γραφικών ΝnidiaGeForce GT 635M με 2 GB ενώ έχει κανονικά τα αυτοκόλλητα κολλημένααπό έξω. Το αντιλήφθηκα μετά από FORMAT πριν 1 εβδομάδα . Μήπως γνωρίζει κάποιος να μου πει πως να ενεργήσω;
Ghost007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Καλημέρα και ευχαριστώ εκ των προτέρων.Στις 4/06/2013 αγόρασα από το e-shop ένα laptop lenovo G780AH. Το laptop το πήρα free dos και έβαλα τα windows. To πρόβλημα με τον υπολογιστή είναι ότι δεν έχει κάρτα γραφικών Νnidia GeForce GT 635M με 2 GB ενώ έχει κανονικά τα αυτοκόλλητα κολλημένα από έξω. Το αντιλήφθηκα μετά από FORMAT πριν 1 εβδομάδα . Μήπως γνωρίζει κάποιος να μου πει πως να ενεργήσω; τι εννοεις δεν εχει ? το ανοιξες και δεν εχει μεσα ?
geochatzi Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Αρχικά σας ευχαριστώ για το χρόνο σας. Το laptop το άνοιξε τεχνικός και μου είπε ότι δεν υπάρχει τσιπ της κάρτας μόνο η μικρή της INTEL.Σας κοινοποιώ φωτογραφία από το πίσω μέρος του laptop. Μπορείτε με τον serial number να δείτε ότι το συγκεκριμένο laptop δεν έχει την κάρτα γραφικών geforce GT635M έχει μόνο την οn-board της intel. Drivers δεν με αφήνει το σύστημα να εγκαταστήσω , πετάει μήνυμα δεν εντοπίστηκε υλικό.. Τι μου συμβουλεύετε να κάνω;
Andreasgarb Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 2 χρόνια μετά δεν μπορείς να κάνεις και πολλά. Το Serial number που δείχνει το bios είναι ίδιο με αυτό των αυτοκόλλητων;
geochatzi Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Ο πωλητής του e-shop ήταν πολύ ειρωνικός ... αναγκάστηκα και άνοιξα το LAPTOP και έβγαλα φωτογραφίες για να γλιτώσω την ταλαιπωρία.. τελικά μου είπαν να το στείλω για να διαπιστωθεί το πρόβλημα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα