Προς το περιεχόμενο

ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΨΥΚΤΡΑΣ (ΓΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ AMD)

git

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ισως να ειναι ηλιθια ερωτηση αλλα παρακαλω ανεχτειτε με γιατι δεν εχω μεγαλη εμπειρια, ε και καπως πρεπει να μαθω και εγω! Ισχυει οτι για να εγκαταστησω μια ψυκτρα (π.χ. αυτη που υπαρχει στις συσκευασιες ΒΟX) σε εναν επεξεργστη (AMD) πρεπει να χρησιποποιησω θερμοαγωγιμη σιλικονη(κολλα) η κατι τετοιο τελος παντων, αν ναι που την βρισκω και τι κοστιζει; Παρακαλω οποιον θελει να βοηθήσει!

Δημοσ.

Μην ξεχασεις φιλε αν παρεις το ΒΟΧ να βγαλεις απο κατω απο την ψυκτρα ενα πραγμα σαν πλαστελινη που εχει! Εκεινο ειναι εναλλακτικο της Arctic Silver αλλα ειναι προτιμοτερο να βαλεις Arctic Silver για καλυτερες θερμοκρασιες... Αν δεν θες να δωσεις τα 10 ευρω περιπου, μεσα στην ΒΟΧ συσκευασια εχει και μια σιλικονη σαν το Arctic Silver που ειναι λιγο χειροτερη αλλα κανει την δουλεια της.

Δημοσ.

Epeidi prin ligo kairo pira box amd sta 2.5 kai evala thn silikonh pou eixe to idio..kai kai den eixa idiaiteroprovlima(cpu 45-50 C) tha elega an den exeis idiaiteres apaithtseis na meineis se afti.. 8)

Δημοσ.

αν καταλαβα καλα αν παρω συσκευασια BOX εχω 3 επιλογες α)να χρησιποποιήσω αυτο το σαν πλαστελινη (pad νομιζω λεγεται) που εχει επανω β)να βγαλω το pad και να χρησιμοπιήσω την σιλικονη που εχει μεσα η συσκευασια BOX γ)να βγαλω το pad και να χρησιμοποιήσω την Arctic που θα αγορασω ξεχωριστα

σε παρακαλω αν μπορεις απαντα μου θα βοηθησει πολυ

Δημοσ.
Epeidi prin ligo kairo pira box amd sta 2.5 kai evala thn silikonh pou eixe to idio..kai kai den eixa idiaiteroprovlima(cpu 45-50 C) tha elega an den exeis idiaiteres apaithtseis na meineis se afti.. 8)

Exw mia periergeia file reo...

Phres AMD BOX AthlonXP 2500+ kai exeis 8ermokrasies gurw stous 45-50 C????

Rotaw epeidh egw exw gurw stous 55-58C ...

Kai exw balei kai 2o cooleraki (oxi tpt spoudaio) panw sto case

kai epishs exw balei kai egw apo tin Thermal Paste Arctic Silver 3 ...

N1ghtW0lf

Δημοσ.

Νομίζω ότι οι box που έχουν στην ψύκτρα αυτό το υλικό δεν έχουν και ξεχωριστά θερμοαγώγιμη οπότε ή θα αφήσεις την ψύκτρα όπως είναι(όχι και τη ζελατίνα!!!) ή θα βάλεις κάποια δικιά σου θερμοαγώγιμη πάστα.Τουλάχιστον ο δικός μου ο barton 2500+ δεν είχε θερμοαγώγιμη. Πάντως από temp εγώ τον άφησα προς το παρόν ΄χωρίς πάστα και τον έχω στα 2085ΜΗz με 45-50 C full load και θερμοκρασία δωματίου περίπου 24. not bad νομίζω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...