Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρω πολύ και...? Έχουμε καταλάβει ότι η ασφάλεια του Twitter είναι τελείως χάλια, ουσιαστικά χάκαραν το Twitter και τις άλλες υπηρεσίες....οποτε αυτές είναι που έχουν ο πρόβλημα.

Δημοσ.

Έσβησα το Facebook πριν 4-5 μήνες και αισθάνομαι καλύτερα απο ποτέ! Η ζωή μου είναι πιο γεμάτη και δημιουργική ενώ ταυτόχρονα η επικοινωνία με τους πραγματικούς μου φίλους έγινε πιο άμεση, ουσιαστική και αληθινή! Δεν μου λείπει ούτε δευτερόλεπτο...δεν έχω ανάγκη ούτε να κάνω τσεκιν, ούτε να ποστάρω που είμαι, ούτε να ανεβάσω τραγούδια. Είμαι απαλλαγμένος απο το "μάτι του μεγάλου αδελφού" που παρακολουθούσε 24/7 τι κάνω και που βρίσκομαι!

Μάλιστα πλεον είμαι και βίγκαν και απαλλαγμένος πλεον απο κάθε ζωικό προιόν έχω αναπτύξει μια διατροφή βασισμένη σε τρόφιμα φυτικής προελεύσεως!

Σας συμβουλεύω να κάνετε το ίδιο

Άντε ευκαιρία να κόψεις και την πρωινή.

• Like 5
Δημοσ.

Αν δεν κάνεις check in, δεν ανεβάζεις φωτό τραγούδια κλπ., δεν ποστάρεις και το έχεις μόνο ως μέσο επικοινωνίας με φίλους σου, δεν είσαι vegan

fixed

• Like 1
Δημοσ.

Έσβησα το Facebook πριν 4-5 μήνες και αισθάνομαι καλύτερα απο ποτέ! Η ζωή μου είναι πιο γεμάτη και δημιουργική ενώ ταυτόχρονα η επικοινωνία με τους πραγματικούς μου φίλους έγινε πιο άμεση, ουσιαστική και αληθινή! Δεν μου λείπει ούτε δευτερόλεπτο...δεν έχω ανάγκη ούτε να κάνω τσεκιν, ούτε να ποστάρω που είμαι, ούτε να ανεβάσω τραγούδια. Είμαι απαλλαγμένος απο το "μάτι του μεγάλου αδελφού" που παρακολουθούσε 24/7 τι κάνω και που βρίσκομαι!

Μάλιστα πλεον είμαι και βίγκαν και απαλλαγμένος πλεον απο κάθε ζωικό προιόν έχω αναπτύξει μια διατροφή βασισμένη σε τρόφιμα φυτικής προελεύσεως!

Τόσο κρύο, που πάγωσε μέχρι και ο επεξεργαστής του PC μου. ΟΚ, στις αρχές είχε πλάκα...

Και αυτό με το "βίγκαν" από το 9gag το έχετε πάρει και το λέτε;

Δημοσ.

Όπως λέμε  Mακ Χάμπεργκερ 

Mac Hamburger

όχι απο τα goody's φυσικά..

το ξένο είναι πιο καλά σαπισμένο.

Δημοσ.

Μάλλον κάποιος βαριόταν να περάσει από συνέντευξη για δουλειά. Άλλα σίγουρα θα πάρει ένα πολύ καλό μπόνους για τη τέχνη του.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Επίσης κάνουμε crossfit και για τις κοπέλες έχουμε αγόρι :P

Τελικά μάλλον πήρε για τα καλά το μάθημά του...

Το νέο account του bot δεν μας απογοητεύει!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...