Rubenstilchkin Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Θύμα επίθεσης της ομάδας χάκερ OurMine Team, έπεσε ο CEO και ιδρυτής του Facebook, Μαρκ Ζάκερμπεργκ, ο οποίος ειδοποιήθηκε την Κυριακή πως κάποιος είχε πάρει τον έλεγχο των λογαριασμών του σε Twitter, LinkedIn και Pinterest. Τα μέλη της ομάδας OurMine Team, προκειμένου να αποδείξουν ότι είχαν πλήρη πρόσβαση στους λογαριασμούς του Ζάκερμπεργκ (τους οποίους ο Αμερικανός επιχειρηματίας δεν χρησιμοποιεί και τόσο συχνά), ανέβασαν στο επίσημο χρονολόγιο τους - στο Twitter - και τις ανάλογες εικόνες (screenshots), προτρέποντας τον να επικοινωνήσει μαζί τους. “We got access to your Twitter & Instagram & Pinterest, we are just testing your security, please dm us.” έλεγε το μήνυμα των χάκερ, οι οποίοι δήλωσαν απροκάλυπτα πως ανέκτησαν τους προσωπικούς του κωδικούς μέσω της πρόσφατης διαρροής δεδομένων που υπέστει η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης LinkedIn - από την οποία υπολογίζεται ότι επηρεάστηκαν 167 εκατομμύρια λογαριασμοί. Αν και ο επίσημος λογαριασμός της OurMine Team στο Twitter "κλειδώθηκε", το συμβάν αυτό έρχεται να μας υπενθυμίσει ότι καμία πλατφόρμα δεν είναι "άτρωτη", ότι πρέπει να αλλάξουμε τους κωδικούς μας στο LinkedIn (αν και εφόσον διατηρούμε αντίστοιχο λογαριασμό) και ότι η κοινή χρήση των διαπιστευτηρίων μας, για ταχύτερη σύνδεση σε πολλαπλές πλατφόρμες, ενδέχεται να εγκυμονεί κινδύνους. Site: DigitalTrends
AggelosTz Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Καλοοοοο ωραίος τρόπος για να ελπίζει κάποιος χάκερ ότι θα κάνει καριέρα ...το pinterest γιατί στον π...ο να το χακαρει κάποιος ? Ειλικρινά ?!?! Την σελίδα του όμως στο fb κ ινσταγκραμ δεν τα κατάφεραν ....σου λέει μην μπούμε φυλακή για μ....ιες. 1
z@xos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Όταν διάβασα τον τίτλο είπα: "Αυτή είναι είδηση!" Μετά, όταν διάβασα το άρθρο ξενέρωσα... 15
pcos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 μαλλον αυτες οι πλατφορμες δεν ειχαν 2FA ασφαλεια! επισης δεν ειμαι σιγουρος αν το login name ειναι και αυτο που φαινεται απο ολους. οποτε μονο το pass πρεπει να σπασεις. βεβαια αν υπηρχε διαρροη στοιχειων δε σε σωζει τιποτα!
Kostasspil Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Ενώ αν είχε διαγράψει τον λογαριασμό του όπως εγώ, δεν θα είχε τέτοια προβλήματα 8
aris1986 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Χάκαραν τον Ζάκερμπεργκ που σημαινει κανεις δεν ειναι ασφαλης, ολοι εξω απο το FB! ΔΙΑΔΩΣΤΕ!!1!1 3
Retromaniac Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Χάκαραν τον Ζάκερμπεργκ που σημαινει κανεις δεν ειναι ασφαλης, ολοι εξω απο το FB! ΔΙΑΔΩΣΤΕ!!1!1 Μόνο που δεν χάρακαραν το FB. Χάκαραν όλα τα άλλα. Διάβασε και λίγο το άρθρο. 1
Karnov Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Χάκαραν & πήραν τα δεδομένα αυτουνού που παίρνει τα δεδομένα εκατομμυρίων ανθρώπων. Τι όμορφο! Όμορφοι λογαριασμοί, όμορφα σπάνε. 6
Pappous84 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Χάκαραν τον Ζάκερμπεργκ που σημαινει κανεις δεν ειναι ασφαλης, ολοι εξω απο το FB! ΔΙΑΔΩΣΤΕ!!1!1 ΤΟ ΔΙΑΔΩΣΑΜΕ!!!11!11!ενα ενα!1 14
Nimda075 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 ελα τι? τους πληρωσε να χακαρουν τους ανταγωνιστες? εχουν κωλοσφιξεις τωρα τελευταια στο fb γιατι τα ξεκωλακια δεν ανεβαζουν πολλα στατους κ εχουν φτασει μεχρι κ να σκεφτονται να τα πληρωνουν
Retromaniac Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 ελα τι? τους πληρωσε να χακαρουν τους ανταγωνιστες? εχουν κωλοσφιξεις τωρα τελευταια στο fb γιατι τα ξεκωλακια δεν ανεβαζουν πολλα στατους κ εχουν φτασει μεχρι κ να σκεφτονται να τα πληρωνουν Δεν νομίζω ότι το linkedin είναι ανταγωνιστης. Αλλά δεν θα χρειαζόταν καν να πληρώσει. Απλά μπορούσε να "αφήσει" τα credentials εκτεθειμένα.
Federer Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Έσβησα το Facebook πριν 4-5 μήνες και αισθάνομαι καλύτερα απο ποτέ! Η ζωή μου είναι πιο γεμάτη και δημιουργική ενώ ταυτόχρονα η επικοινωνία με τους πραγματικούς μου φίλους έγινε πιο άμεση, ουσιαστική και αληθινή! Δεν μου λείπει ούτε δευτερόλεπτο...δεν έχω ανάγκη ούτε να κάνω τσεκιν, ούτε να ποστάρω που είμαι, ούτε να ανεβάσω τραγούδια. Είμαι απαλλαγμένος απο το "μάτι του μεγάλου αδελφού" που παρακολουθούσε 24/7 τι κάνω και που βρίσκομαι! Μάλιστα πλεον είμαι και βίγκαν και απαλλαγμένος πλεον απο κάθε ζωικό προιόν έχω αναπτύξει μια διατροφή βασισμένη σε τρόφιμα φυτικής προελεύσεως! Σας συμβουλεύω να κάνετε το ίδιο 17
Demon Lord Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Έσβησα το Facebook πριν 4-5 μήνες και αισθάνομαι καλύτερα απο ποτέ! Η ζωή μου είναι πιο γεμάτη και δημιουργική ενώ ταυτόχρονα η επικοινωνία με τους πραγματικούς μου φίλους έγινε πιο άμεση, ουσιαστική και αληθινή! Δεν μου λείπει ούτε δευτερόλεπτο...δεν έχω ανάγκη ούτε να κάνω τσεκιν, ούτε να ποστάρω που είμαι, ούτε να ανεβάσω τραγούδια. Είμαι απαλλαγμένος απο το "μάτι του μεγάλου αδελφού" που παρακολουθούσε 24/7 τι κάνω και που βρίσκομαι! Μάλιστα πλεον είμαι και βίγκαν και απαλλαγμένος πλεον απο κάθε ζωικό προιόν έχω αναπτύξει μια διατροφή βασισμένη σε τρόφιμα φυτικής προελεύσεως! Σας συμβουλεύω να κάνετε το ίδιο Αν δεν κάνεις check in, δεν ανεβάζεις φωτό τραγούδια κλπ., δεν ποστάρεις και το έχεις μόνο ως μέσο επικοινωνίας με φίλους σου, δε σε παρακολουθεί κανείς νομίζω
Retromaniac Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Αν δεν κάνεις check in, δεν ανεβάζεις φωτό τραγούδια κλπ., δεν ποστάρεις και το έχεις μόνο ως μέσο επικοινωνίας με φίλους σου, δε σε παρακολουθεί κανείς νομίζω Ειρωνεύεται.
georgetsl Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Έσβησα το Facebook πριν 4-5 μήνες και αισθάνομαι καλύτερα απο ποτέ! Η ζωή μου είναι πιο γεμάτη και δημιουργική ενώ ταυτόχρονα η επικοινωνία με τους πραγματικούς μου φίλους έγινε πιο άμεση, ουσιαστική και αληθινή! Δεν μου λείπει ούτε δευτερόλεπτο...δεν έχω ανάγκη ούτε να κάνω τσεκιν, ούτε να ποστάρω που είμαι, ούτε να ανεβάσω τραγούδια. Είμαι απαλλαγμένος απο το "μάτι του μεγάλου αδελφού" που παρακολουθούσε 24/7 τι κάνω και που βρίσκομαι! Μάλιστα πλεον είμαι και βίγκαν και απαλλαγμένος πλεον απο κάθε ζωικό προιόν έχω αναπτύξει μια διατροφή βασισμένη σε τρόφιμα φυτικής προελεύσεως! Σας συμβουλεύω να κάνετε το ίδιο τυπε, κοψε και το κινητο εντελως ....απο την στιγμη που το κουβαλας επανω σου σε βρισκουν οποτε θελουν οι διαφορες υπηρεσιες που θα θελησουν να σε βαλουν στο μικροσκοπιο ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα