Προς το περιεχόμενο

galaxy s7 or huawei p9

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν είχα το budget s7 χωρίς πολύ σκέψη. Τώρα είναι και θέμα τι σ'αρέσει περισσότερο.

Δες εδώ:

http://www.phonearena.com/phones/compare/Huawei-P9,Samsung-Galaxy-S7/phones/10012,9817

δεν εχουν μεγαλη διαφορα νομιζω στην τιμη... το s7 δειχνει καλυτερο απλα δε ξερω τι παιζει με την διπλη καμερα leica

σκεφτομαι και την περiπτωση lumia 950

Δημοσ.

παιδια καλημερα ποιο απο τα δυο θα προτιμουσατε και γιατι?

δεν εχουν μεγαλη διαφορα νομιζω στην τιμη... το s7 δειχνει καλυτερο απλα δε ξερω τι παιζει με την διπλη καμερα leica

σκεφτομαι και την περiπτωση lumia 950

Αφου και εσυ το ξερεις τοτε για ποιο λογο ανοιξες το θεμα???Τωρα αν το θες για επαγγελματικη χρηση το κινητο και με τις δυο φωτογραφικες μηχανες τους θα μεινεις ικανοποιημενος καθως ουτως ή αλλως την δουλεια σου με αλλη μηχανη θα την κανεις.

Εννοειται οτι απο τα δυο παραπανω χτυπας το S7 και το Lumia 950 δεν αξιζει δυστηχως λογω Windows phone και κακης μπαταριας(αισθητα χειροτερη απο του S7)

• Like 1
Δημοσ.

βασικα απο αποψη φωτογραφιας πας σε S7..γιατι το βιντεο του huawei δεν ειναι τοσο καλο...επισης αν σε ενδιαφερει το water proof και το dust resistant τοτε μονοδρομος το S7!

τωρα αν θες κατι πιο οικονομικο και πιο ομορφο (κατα την δικη μου αποψη)πας στο p9

• Like 2
Δημοσ.

Αφου και εσυ το ξερεις τοτε για ποιο λογο ανοιξες το θεμα???Τωρα αν το θες για επαγγελματικη χρηση το κινητο και με τις δυο φωτογραφικες μηχανες τους θα μεινεις ικανοποιημενος καθως ουτως ή αλλως την δουλεια σου με αλλη μηχανη θα την κανεις.

Εννοειται οτι απο τα δυο παραπανω χτυπας το S7 και το Lumia 950 δεν αξιζει δυστηχως λογω Windows phone και κακης μπαταριας(αισθητα χειροτερη απο του S7)

ανοιξα το θεμα γιατι δε ξερω τι ακριβως παιζει και τι σημαινει διπλη καμερα τοy p9 ! και επειδη η leica δεν ειναι καμμια εταιρεια της πλακας ελεγα μηπως μπορει να βοηθησει καποιος που να σκαμπαζει απο φωτογραφια.. η αληθεια παντως ειναι οτι δε θα συμφωνησω με την αποψη σου οσο αφορα το 950. το εχω δουλεψει δυο μερες και μου εβγαλε μιαμιση μερα. τελοςπαντων..

Δημοσ.

ανοιξα το θεμα γιατι δε ξερω τι ακριβως παιζει και τι σημαινει διπλη καμερα τοy p9 ! και επειδη η leica δεν ειναι καμμια εταιρεια της πλακας ελεγα μηπως μπορει να βοηθησει καποιος που να σκαμπαζει απο φωτογραφια.. η αληθεια παντως ειναι οτι δε θα συμφωνησω με την αποψη σου οσο αφορα το 950. το εχω δουλεψει δυο μερες και μου εβγαλε μιαμιση μερα. τελοςπαντων..

Ειχε αναφερθει αυτο οτι η leica δινει μονο πιστοποιηση δεν κατασκευαζει αυτη την φωτογραφικη στο p9

Δημοσ.

εκτος οθονης?γτ παρακαλω?βλεπω μεγαλυτερη αναλυση σε λιγοτερες inches αρα πιο πολλα ppi.Τωρα αν μιλας για super amoled...οκ αλλα ειναι υποκειμενικο!Στα πολυ πολυ θετικα και το gorilla glass 4

• Like 1
Δημοσ.

εκτος οθονης?γτ παρακαλω?βλεπω μεγαλυτερη αναλυση σε λιγοτερες inches αρα πιο πολλα ppi.Τωρα αν μιλας για super amoled...οκ αλλα ειναι υποκειμενικο!Στα πολυ πολυ θετικα και το gorilla glass 4

η οθόνη του ροζίζει ελεεινά στο λευκό και υπό γωνία δείχνει ότι να ναι ένα πράσινο γκρι πράγμα.... κάποιους ενοχλεί κάποιους όχι προσωπικά το θεωρώ μεγάλο μειονέκτημά

Δημοσ.

οκ απλως μιας και αναφερεις την προσωπικη σου αποψη καλο ειναι να το αναφερεις γτ ετσι οπως το ειπες νομιζα οτι εχει καποιο γενικο προβλημα η οθονη του S7 και ψαχνομουν!

Δημοσ.

Και τα δυο έχουν καλή φωτογραφική με το s7 να είναι μπροστα λόγω διαφράγματος, OIS και dual pixel αλλά το video του P9 είναι τραγικό.

Η εμπειρία του λογισμικού για εμένα είναι πολύ καλύτερη στα samsung καθώς δεν αντέχω με τίποτα τα κινεζορόμ χωρίς τα appdrawer.

Δημοσ.

το touchwiz της samsung είναι για γέλια σε αντίθεση με το λιτό, ταχύτατο, με απίστευτη διαχείριση μπαταρίας ui της huawei.αρκεί να πας σε ένα κατάστημα να τα πιάσεις στο χέρι να καταλάβεις τι εννοώ.

σαν hw υπερτερεί το sam ξεκάθαρα, αλλά σαν sw και σύνολο γενικά το p9 είναι άλλη κλάση στην καθημερινή χρήση.

• Like 1
Δημοσ.

το touchwiz της samsung είναι για γέλια σε αντίθεση με το λιτό, ταχύτατο, με απίστευτη διαχείριση μπαταρίας ui της huawei.αρκεί να πας σε ένα κατάστημα να τα πιάσεις στο χέρι να καταλάβεις τι εννοώ.

σαν hw υπερτερεί το sam ξεκάθαρα, αλλά σαν sw και σύνολο γενικά το p9 είναι άλλη κλάση στην καθημερινή χρήση.

Εχεις μεινει παραπολυ πισω φιλε μου και συγκεκριμενα στο s5 εχεις μεινει τι να σου πουνε τωρα και σενα πραγματικα...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...