miltgiorg Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 καλησπερα παιδια!! εχω win 10 64bit και εχω παρατηρησει οτι οταν δεν κουναω το ποντικι και βλεπω καποιο βιντεο η παιζω παιχνιδι χωρις το ποντικι τοτε μετα απο 30 δευτερα κολλαει το βιντεο η το παιχνιδι και αν κουνησω λιγο το ποντικι δουλευει κομπλε!! μετα παλι τα ιδια... καρτα γραφικων: nvidia gtx 660 3gb!!
Kostasspil Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Οι drivers είναι ενημερωμένοι; Επίσης κανε ένα scan με Malwarebytes 1
Ghost007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 μηπως εχεις πειραξει τπτ στης ρυθμισεις ενεργειας ? αν και τοσο γρηγορα οσο λες ειναι λιγο κουλο αλλα τεσπα... 1
miltgiorg Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 ειναι ενημερωμενοι οι drivers!! με ρυθμισεις ενεργειας δεν εχω πειραξει τιποτα!! τωρα κανω και scan με malwarebytes!!
Ghost007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 ειναι ενημερωμενοι οι drivers!! με ρυθμισεις ενεργειας δεν εχω πειραξει τιποτα!! τωρα κανω και scan με malwarebytes!! μηπως η οθονη η τηλεοραση που εχεις πανω εχει τπτ τετοιες ρυθμισεις..τι να πω κατι σε θεμα ενεργειας μου κανει αφου δε σου κολαει μονιμα ...σα να μπενει σε sleep mode κατι φαση... 1
miltgiorg Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 οχι η τηλεοραση δνε εχει τιποτα τετοιο και πριν δεν μου γινοτανε κατι τετοιο και εμενα για sleep mode μου θυμιζει αλλα δεν εχω βαλει κατι τετοιο ξαφνικα οταν ανοιξα το πσ μου μια μερα το εκανε περιπου μια εβδομαδα παλευω να βρω λυση!!
miltgiorg Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 παιδια μαλλον λυθηκε με scan Malwarebytes!! προς το παρων δνε βλεπω να κολλαει αν κολλησει θα το πω!! ευχαριστω πολυ οσους βοηθησαν 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα