gpap13 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Καλημέρα σε όλα τα παιδιά, ενδιαφέρομαι να αγοράσω μια video camera για βιντεοσκόπηση ομιλίων και κυρίως συνεντεύξεων, τι μου προτείνετε;;; Να πάω σε μια απλή;;; Ή σε κάποια action;;; (πχ GoPro) Έχετε να μου προτείνετε κάποια;;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Οχι go pro, εχουν υπερ ευρυγωνιο φακο, και ειναι ακαταλληλες για πορτραιτα. ποσο μπατζετ εχεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gpap13 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Μέχρι 500 καλά είναι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thepoint Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Η κάμερα θα είναι πάνω σε τρίποδο, από φωτισμό τεχνητός κατάλληλος ή ότι υπάρχει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gpap13 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Φωτισμός ότι υπάρχει, τρίποδο παίρνω αν χρειαστεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thepoint Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Για canon dslr επιλέγεις σώμα με οθόνη αφής και είσοδο μικροφώνου για να είσαι εξασφαλισμένος με τον ήχο και φακό τον 50mm f1.8 stm αρκετά φωτεινός για να μην αντιμετωπίσεις πρόβλημα και με ωραίο θόλωμα όταν το επιθυμείς αλλά ξεπερνάς τα 500 του προϋπολογισμού σου σε καινούργιο. Τώρα ποιες είναι οι διαφορές των dslr της canon στην αυτόματη εστίαση σε βίντεο δεν το κατέχω το θέμα ιδιαίτερα. https://www.skroutz.gr/c/434/DSLR/f/323129_323133/Οθόνη-Αφής-1920-x-1080-Full-HD.html?keyphrase=canon+dslr https://www.skroutz.gr/s/6893483/Canon-EF-50mm-f-1-8-STM.html?from=catspan&keyphrase=canon+50mm+1.8+stm Γνώμη μου να προσέξεις τον ήχο και να μη πας σε κάτι που θέλει εξωτερικό σύστημα αν δεν έχεις σκοπό να επενδύσεις έξτρα στον ήχο άρα το σώμα να διαθέτει είσοδο εξωτερικού μικροφώνου και οι ρυθμίσεις καλοδεχούμενες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanasispomonis Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Εγώ προτείνω αυτή: http://www.skroutz.gr/s/6891058/Zoom-Q8.html Αφού ομιλίες θες να κάνεις,ο ήχος της θα σε καλύψει και με το παραπάνω. Επίσης έχει καλή ανάλυση στο βίντεο,από ότι διάβασα σχετικά καλό low light performance,αλλά έχει wide angle φακό,αν και δεν νομίζω να είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα αυτό. Και είναι και πιο φθηνή από το budget που εβαλες κατά ένα σεβαστό πόσο.τα υπόλοιπα χρήματα μπορείς να τα δώσεις για τρίποδο και άλλα πράγματα που θα χρειαστείς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα