WalkerSW Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Εδώ θα είμαι και θα περιμένω την στιγμή που θα γράψει ο TS ότι το τροφοδοτικό άρχισε να βγάζει καπνούς και θα αναρωτιέται μάλιστα γτ! Και πραγματικά εύχομαι να πάρει μαζί του κάρτα και μητρική γτ μόνο το πάθημα γίνεται μάθημα όταν αρνησε να ακούσεις αυτούς που ξέρουν!
Physiciant Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Ε μη γίνεσαι κακός τώρα και συ! Δύο τρία shut down καθώς παίζει, άντε και κανας καμένος σκληρός
Στέφανος Ν. Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Παιδιά, μπερδεύεστε. Βγάλατε συμπέρασμα οτι το τροφοδοτικό είναι κακό ΑΠΛΑ , λογω μαρκας LC-Power, επειδή δεν την ξερετε. Ελέγξτε λίγο αυτό: http://www.insomnia.gr/topic/487346-%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-desktop%CF%80%CE%BF%CE%B9%CF%8C%CF%80%CE%BF%CE%B9%CF%8C%CF%82/ ΚΑΙ αυτό http://www.insomnia.gr/topic/591870-%CF%84%CE%BF-%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%84%CE%BF%CF%85-pc-%CE%BC%CE%B1%CF%82/ και πολλα αλλα γενικοτερα. Δεν λεω υπαρχουν σαφως καλυτερα... αλλα επειδη δεν ειναι coolermaster ή corsair ειναι μαπα? Την δουλεια του την κανει, δεν μου παρουσιασε ποτε προβλημα και δεν χρειαζεται να αλλαχτει επειδη δεν εχει αλλη διαθεσιμη 8pin υποδοχη! Ενταξει ειπαμε... και εχει 6pin pcie υποδοχες πολλες, δεν ειπα οτι δεν εχει. 8pin δεν εχει αλλες. Γιατι η μια που ειχε τροφοδοτει τη μητρικη (επεξεργαστη)
La_MoRt Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Ρε φίλε αν εσένα σου κάνει εμάς μας περισσεύει τα παιδιά προσπάθησαν να σε αποτρέψουν στο να το χρησιμοποιήσεις για πολύ καιρό και να το βάλεις στο πρόγραμμα τουλάχιστον για αλλαγή, τώρα άμα δε θέλεις πάλι δικό σου θέμα είναι. Δεν είναι η καλύτερη επιλογή τροφοδοτικού το συγκεκριμένο και είναι κρίμα να ζορίζεις τα πράγματα σου αλλά εσύ έχεις τη πίτα εσύ και το μαχαίρι.
Στέφανος Ν. Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Και πραγματικά εύχομαι να πάρει μαζί του κάρτα και μητρική γτ μόνο το πάθημα γίνεται μάθημα όταν αρνησε να ακούσεις αυτούς που ξέρουν! Εδώ θα είμαι και θα περιμένω την στιγμή που θα γράψει ο TS ότι το τροφοδοτικό άρχισε να βγάζει καπνούς και θα αναρωτιέται μάλιστα γτ! Ασε ρε φιλαρακι? Μιλαμε εσυ ειναι Ο γνωστης εδω μεσα. Να κανεις και στα νεα μελη ετσι οταν ποσταρουν νεο thread να τους διωχνεις κιολας αν ειναι. Ειμαι χαζος δηλαδη που δεν εχω 100 ευρω ή 70 ή οτιδηποτε να παρω νεο τροφοδοτικο επειδη μου ειπες εσυ στο ινσομνια. Να μην βαλω αλλο καλωδιο, οχι. Να παρω καινουριο τροφοδοτικο. Λογικοτατο μπορω να πω. Αλλος φαινεται να εχει προβλημα νοημοσυνης
Physiciant Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Ωραία αυτή που βλέπεις αριστερά 8pin eps είναι του επεξεργαστή, μη την πειράξεις καθόλου. Πάρε ένα τέτοιο καλώδιο http://p1.vatera.hu/photos/38/2e/9c68_1_big.jpg?v1 ..το οποίο συνδέεις πάνω στα 2x6pin pcie, που βρίσκονται με κόκκινο χρώμα δίπλα απ' το 8pin eps, και μετά στην κάρτα γραφικών και τέλος. Δεν υπάρχει λόγος να μπλέξεις με το 8pin του επεξεργαστή ούτε με 4pin molex.
La_MoRt Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Chill out φίλε δεν έχει νόημα να ανεβούν οι τόνοι, ρωτάς κάτι και συνεχίζεις και ρωτάς μέχρι να πάρεις την απάντηση που σε ικανοποιεί, για αυτό και ειρωνεία γιατί τελικά από ότι φαίνεται δεν θέλεις γνώμη έχεις δική σου.
Στέφανος Ν. Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Μα δεν ΞΑΝΑρωτησα. Σταματησα τη συζητηση, ειπα "Κομπλε αλανια αυτο ηθελα" και μετα ξεκινησε αυτο. Χωρις λογο.. απλα γιατι ετσι ΠΡΕΠΕΙ να εχω χρηματα και ΠΡΕΠΕΙ να παρω νεο τροφοδοτικο αλλιως καλυτερα να πεταξω το pc και να το βαλω φωτια.. με λιγα λογια. Καλα το λεω; Αυτο προτείνει το ""παιδι"" walker? 1
La_MoRt Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Τα παίρνετε όλα της μετρητοίς και το έχω ξανά πει ο γραπτός λόγος παρεξηγείται. Τεσπά όπως και να έχει καλή καρδιά φίλε και εύχομαι όλα να σου δουλεύουν ρολόι. 1
Στέφανος Ν. Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Τα παίρνετε όλα της μετρητοίς και το έχω ξανά πει ο γραπτός λόγος παρεξηγείται. Τεσπά όπως και να έχει καλή καρδιά φίλε και εύχομαι όλα να σου δουλεύουν ρολόι. Ευχαριστω αδερφε. Θα δουμε απο αυριο που θα εχω την καρτα 1
WalkerSW Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Μόνο το γεγονός ότι δεν μπορείς να ξεχωρίσεις το 8Pin Eps απο το 8pin pcie λέει πολλά για τις γνώσεις σου! Από εκεί και πέρα ότι σου λέμε εδώ είναι για δικό σου καλό και για να μην πάρεις την κάρτα στα χέρια! Αν δεν είχες την δυνατότητα για καλό τροφοδοτικό δεν έπρεπε να πάρεις καν αυτή την κάρτα! Η 960 ήταν πολύ καλύτερη επιλογή για εσένα μιας και οι ανάγκες της σε ρεύμα είναι μικρές και το τροφοδοτικό σου θα την άντεχε. Η 380Χ από την άλλη θέλει πολύ ρεύμα για τα κυβικά της και το τροφοδοτικό σου σαρεσεί δεν σαρεσει δεν είναι αρκετά ποιοτικό! Τώρα αν εσύ θέλεις για 70-80 € που κοστίζει ένα σωστό τροφοδοτικό να πετάξεις στο κουβά και τα λεφτά που έδωσες για την κάρτα, δικαίωμα σου!
nikos1982 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 το τροφοδοτικο σου εχει 3 pci-e 6+2 που λες οτι εχεις βαλει στην μητρικη σου;;;δεν μπορει να κουμποση κανενα pci-e 6+2 σε μητρικη.δες τι λαθος εχεις κανει.εχεις σιγουρα να βαλεις στην καρτα σου κανονικα 12v pci-e. Πηγή: LCPower Lc 850 αν ειναι αυτο δες τι περιεχει μεσα και τι βγαζει.
Στέφανος Ν. Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 το τροφοδοτικο σου εχει 3 pci-e 6+2 που λες οτι εχεις βαλει στην μητρικη σου;;;δεν μπορει να κουμποση κανενα pci-e 6+2 σε μητρικη.δες τι λαθος εχεις κανει.εχεις σιγουρα να βαλεις στην καρτα σου κανονικα 12v pci-e. Πηγή: LCPower Lc 850 αν ειναι αυτο δες τι περιεχει μεσα και τι βγαζει. Το τροφοδοτικο αυτο ειναι ναι. Η μητρικη συνδεεται με το 24 pin και το 8 pin. Οπως βλεπεις και στο λινκ που μου εστειλες το τροφοδοτικο εχει μια υποδοχη 8 pin και οι αλλες ειναι 6 pin pci-e κλπ. Και αυτη η 8 pin συνδεει τροφοδοτικο με επεξεργαστη (πανω στη μητρικη δηλαδη). Αρα δεν εχει αλλο ελευθερο 8 pin για να τροφοδοτησω την καρτα. Και πηρα σημερα τον ανταπτωρα αυτο (που ανεβασα με φωτο πριν), ο οποιος μπορει να συνδεθει σε ενα 6pin (ή 4pin) καλώδιο και απο κει να συνδεθει στη καρτα και να την τροφοδοτει
petran91 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Ρε φίλε..... άδικα ο χαμός.Το τροφοδοτικό σου μια χαρά καλώδια έχει για την κάρτα. Από την μια μεριά είναι 6pin για να μπαίνει στο τροφοδοτικό, από την άλλη βγάζει 6+2pin = 8 pin το σύνολο που σημαίνει ότι το βάζεις στην κάρτα γραφικών και είσαι έτοιμος... Ούτε αντάπτορες ούτε τίποτα.. "PCI-Express 3x PCI-Express 6+2 pin 50cm"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα