xpanta Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Καλημέρα, Το Πανεπιστήμιο που εργάζομαι εδώ στην Ελλάδα, ψάχνει να στείλει στην Ολλανδία έναν Python Developer (με εμπειρία και σε Django Web Framework). Η δουλειά είναι καλή και το θέμα της είναι η διαχείριση υδάτινων πόρων. Αν κάποιος ενδιαφέρεται (σοβαρά) ας μου στείλει ένα pm για να του δώσω περισσότερες λεπτομέρειες.
SIMkartaUK Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Καλημέρα, Το Πανεπιστήμιο που εργάζομαι εδώ στην Ελλάδα, ψάχνει να στείλει στην Ολλανδία έναν Python Developer (με εμπειρία και σε Django Web Framework). Η δουλειά είναι καλή και το θέμα της είναι η διαχείριση υδάτινων πόρων. Αν κάποιος ενδιαφέρεται (σοβαρά) ας μου στείλει ένα pm για να του δώσω περισσότερες λεπτομέρειες. πόσα χρόνια εμπειρία θέλει δηλαδή?
xpanta Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 5 χρόνια άλλα θεωρώ πως αν κάποιος έχει λιγότερο δεν θα είναι αποτρεπτικό για αυτούς αν τους δείξει όρεξη για δουλειά. Είναι ερευνητικό έργο και τα πράγματα είναι λίγο πιο άνετα. Δεν μπορώ να παραθέσω εδώ περισσότερες λεπτομέρειες γιατί δεν με αφήνει το forum (θεωρεί ότι γράφω σε greeklish(!)). pm για περισσότερα (παρακαλώ μόνο αν κάποιος έχει τη διάθεση να φύγει εκτός Ελλάδας αλλιώς δεν έχει νόημα)
SIMkartaUK Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 θές senior προγραμματιστή τότε.. εγώ νομιζα είναι καμιά ευκαιρία για junior να χωθώ..
agriokatsiko Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Το εργο είναι τύπου Marie Curie ή κάτι πιό μόνιμο; Συγνώμη που ρωτάω, αλλά μου κίνησε την περιέργεια ότι ένα εδώ Πανεπιστήμιο θέλει να στείλει κάποιον έξω για κάποιο διάστημα.
xpanta Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Το έργο θα είναι για αρκετά χρόνια. Δεν ξέρω πόσα άλλα σίγουρα για πάνω από 1. Θα πήγαινα κανονικά εγώ άλλα λόγω οικογένειας αδυνατώ να φύγω. Θέλουμε να στείλουμε κάποιον έξω για να υπάρχει ένας μόνιμος δεσμός με το δικό μας πανεπιστήμιο και τη δικιά τους ερευνητική μονάδα. Είναι σημαντικό να γίνει αυτό για την επιτυχία του έργου. @SIMKartaUK, όταν λες "junior" τι ακριβώς εννοείς;
M2000 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Μάλλον θα εννοεί: Καφέδες, φωτοτυπίες, φτερό για αέρα...ότι ελαφρύ υπάρχει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα